kasia Z10 11.11.2007 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 Aniu, czy mogłabyś podać mi na priv namiary na stolarza, który zrobił stopnie schodów? Ile Cię wyniosło zrobienie tych stopni z pomalowanego dębu i montaż?Będę wdzięczna za odpowiedź.pozdrawiamKasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszkaxs 11.11.2007 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 jakiej firmy masz kinkiety w korytarzu na górze i na zewnątrz - są super. Cały domek jest bardzo gustownie urzadzony. Wyrazy uznania i podziwu. mam tez pytanko ile czasu zajela Ci budowa do takiego stanu jak masz teraz? pozdrawiammonika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziulka84 11.11.2007 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 pieknie, jejku jak bym chciala zeby u nas juz byl koniec;) lazienka ladniutka widze ze na skosach nie masz kafelek ehhh piekne wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula_KWI 12.11.2007 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Witam, @niu, czy mozesz prosze napisac co to za piękna podłoga na górze na przedpokoju (tam gdzie stoi ślizgawaka zielono-pomaranczowa), dochodzi ona prawie do szklanej balustrady ?Czy to nie parkiet jesionowy jakoś przyciemniany ? Piękne usłojenie i ładnie stonowana kolorystyka. Jeśli parkietto wiesz może jakim lakieram malowany ? A w pokoju u dziecka też cos ładnego i w sypialni również. Co to takiego ? Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nia 12.11.2007 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Hej SUPER domek. Zaczynamy z mężem budowę Karminy na popczątku przyszłego roku. Też tak jak Ty dokonaliśmy kilka zmian. Jestem szczególnie zainteresowana Twoją łazienką na dole. Czy ściana gdzie znajduje się kabina jest ścianą zewnętrzną czyli jakbyście mieli garaż to łazienka byłaby powiększona o to przejście które łaczy garaż i pomieszczenie gospodarcze? Wydaję się iż jest większa niż to jest w projekcie.Trochę namieszałam ale mam nadzieję że mnie zrozumiałaś. Pozdr Karolina łazienka jest prawie dwa razy większa - jej granicę stanowi ściana zewnętrzna ponieważ w domu nie ma garażu (jest wolnostojący) to nie było potrzeby robienia tego przejścia dodatkowo zlikwidowaliśmy podcień z tyłu domu i pomieszczenie gospodarcze też jest dwa razy większe - bardzo się to przydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nia 12.11.2007 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 jakiej firmy masz kinkiety w korytarzu na górze i na zewnątrz - są super. Cały domek jest bardzo gustownie urzadzony. Wyrazy uznania i podziwu. mam tez pytanko ile czasu zajela Ci budowa do takiego stanu jak masz teraz? pozdrawiam monika kinkiety to illuminazione a budowa trwała od połowy czerwca 2006 do sierpnia 2007 (przeprowadzka) - co prawda cały czas jeszcze coś robimy ale to już drobiazgi - ogród, dekoracje, karnisze itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nia 12.11.2007 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Witam, @niu, czy mozesz prosze napisac co to za piękna podłoga na górze na przedpokoju (tam gdzie stoi ślizgawaka zielono-pomaranczowa), dochodzi ona prawie do szklanej balustrady ? Czy to nie parkiet jesionowy jakoś przyciemniany ? Piękne usłojenie i ładnie stonowana kolorystyka. Jeśli parkietto wiesz może jakim lakieram malowany ? A w pokoju u dziecka też cos ładnego i w sypialni również. Co to takiego ? Pozdrawiam, na całym poddaszu na podłodze jest jesion - ale nie jest on przyciemniany - to jesion bursztynowy - odmiana z drzewa rosnącego w Rosji nie mam lakieru - parkiet jest olejowany produktami frimy Eukula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nia 12.11.2007 14:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 BARDZO dziękuję Wszystkim za słowa uznania chyba zmobilizuję się i zrobię kolejne zdjęcia z postępów prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 12.11.2007 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 @nia Trzymam kciuki za Twoją mobilizację i już nie mogę się doczekać.... Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karol74 13.11.2007 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Dziękuję ze odpowiedziałaś teraz zastanawiam się nad powiększeniem pomieszczenia gospodarcego ja już na jego rzecz zrezygnowałam z garderoby przy gabinecie. Proszę powiedz jeszcze jak dużą masz kuchnie szerokość i długość Wszystko jest takie ładne w Twoim domku Gratulacje Kiedy ja tak będę miała Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgasiorowska 13.11.2007 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Poprostu przeslicznie Nie ma sie do czego doczepic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nia 13.11.2007 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Dziękuję ze odpowiedziałaś teraz zastanawiam się nad powiększeniem pomieszczenia gospodarcego ja już na jego rzecz zrezygnowałam z garderoby przy gabinecie. Proszę powiedz jeszcze jak dużą masz kuchnie szerokość i długość Wszystko jest takie ładne w Twoim domku Gratulacje Kiedy ja tak będę miała Pozdr Ja w pomieszczeniu gospodarczym zrobiłam również garderobę - a właściwie szafę wnękową na rzeczy nieużywane, kurtki zimowe itp. a kuchnia ma ok.4,5m (długość) x ok.3,7m (szerokość) - jest mocno powiększona w stosunku do oryginału życzę Ci abyś jak naszybciej doczekała się finału swojego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AndrewB 18.11.2007 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 @niu Ciekawi mnie jaki masz gres na parterze, może wcześniej pisałaś a ja nie "zjarzyłam"... Wczoraj byliśmy z mężem wybierać gres i wróciłam chora....Oczywiście to co mi się podobało wszystko było powyżej 100,00 zł, no i nie wiadomo jakz realizacją....czy wyrobiliby się z dostawą przed końcem roku...Zawsze można by doliczyć do rozliczenia VAT - u.Proszę napisz mi firmę i serię..Serdeczne dzięki. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joani 18.11.2007 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Cześć AndrewB, ustawa o zwrocie Vat została zmieniona, można odliczać wydatki poniesione po 1.01.2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AndrewB 18.11.2007 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 No prosze to ja sobie gdybam, zamiast po prostu zapytać na naszym wątku... A propos, gdzie nie "wejdę" tam wszędzie znajomi...hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AndrewB 18.11.2007 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 @niu ale moja prośba nadal aktualna.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nia 19.11.2007 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 pisałam już gdzieś wcześniej gres polerowany Nowa Gala kolor MM01 - ale cena też powyżej 100zł za m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ash5 19.11.2007 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 oj, chyba zabrzmi to banalnie: jak ładnie w tym domu.... i w środku i na zewnątrz. Gratuluję wyczucia stylu- dla mnie mistrzostwo świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 19.11.2007 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Witam,gratuluję domek śliczny....jaką macie dachówkę?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.11.2007 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Czy wy ludzie serca nie macie? Takie domy pokazywac! No i co teraz czlowiek ma zrobic jak juz to zobaczyl? No nic, widzialam i teraz ide sie martwic, ze ja tak nie mam. Piekny dom, piekny.., tylko mieszkac i sie cieszyc.... Chyba zaczynam zalowac, ze ja wybralam starocie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts