jerryj 01.10.2007 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Jeśli gwiazdy dopiszą mam zamiar wybudować dom. Chciałbym zbudować go z silki + wełna mineralna i na koniec cegła silikatowa. Szukam wszelkich informacji na ten temat i z góry dziekuje za pomoc i podpowiedzi. Bedę budował w okolicy Bielska Białej. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 01.10.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Aloha na naszym forumowym pokładzie!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 02.10.2007 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Ja też Cię serdecznie witam jeśli zaczynasz budowę to zapraszam Cię do grup budujących temat Nowi Budowniczy, Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 02.10.2007 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 02.10.2007 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 02.10.2007 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 No to ja też sie przyłączam do witających, życzę wytrwałości i dobrej zabawy na forum... acha - w piekle już wybrukowane - tymi chęciami - dobrymi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jerryj 02.10.2007 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Ja też Cię serdecznie witam jeśli zaczynasz budowę to zapraszam Cię do grup budujących temat Nowi Budowniczy, Pozdrawiam Chętnie skorzystam. Dzięki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jerryj 02.10.2007 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 No to ja też sie przyłączam do witających, życzę wytrwałości i dobrej zabawy na forum... acha - w piekle już wybrukowane - tymi chęciami - dobrymi... Witam dzięki, mam nadzieje że wytrwałosci mi nie zabraknie. Zdaje sobie sprawe że same checi nie wystarczą ale od czegoś trzeba zacząć. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 17.10.2007 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirosław badeński 18.10.2007 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Witam serdecznie, życzę powodzenia i ciekawych rozmów na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.10.2007 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts