RyMario 01.10.2007 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 WitamCzy macie jekieś doświadczenia jak zmusić wykonawców do poprawy fuszerek, które zrobili? Mam problem z dachem który cieknie i nie mogę zmusić wykonawcę, żeby to poprawił. Byli juz niby kilka razy i coś tam dłubali ale w końcowym efekcie ciągle mi cieknie i zaczyna w ciec w nowych miejscach. Tłumaczą się brakiem czasu i nawałem prac. Mam też problem z oknami. Okna mają 2,5 roku a wyglądają jakby miały 10. Robił to stolarz i ten to mnie juz totalnie olewa. Po pół roku upominania się jego ekipa była przez jeden dzień i założyli jakieś okapniki. Mieli zrobić wszytko i tyle ich widzieli. Czy UoKIK się takimi przpadkami zajmuje? Czy sa jakiieś inne metody ścigania ich czy mam dzwonić i prosić jak żebrak, żeby zrobili to za co do ... wzięli pieniądze? z góry dzięki za wszelkie infopozdrawiamRyMario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
citizen 10.10.2007 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Punkt 1 - czy masz umowę? Jeżeli tak to jest dobrze i coś wymyślimyPunkt 2 - czy masz fakturę? Jeżeli nie masz umowy a masz fakturę też damy radę Jeżeli na punkty 1 i 2 odpowiedziałeś przecząco to sprawa będzie naprawdę trudna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts