mayland 07.10.2007 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 Prosze namiary http://www.fototapety.com.pl/catalog/product_info.php?cPath=1_55&products_id=677 29,90zł/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.10.2007 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 arkadiush to ta sama firma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arkadiush 07.10.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 zgadza się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Morrwa 07.10.2007 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 Dzięki za namiary - to może być punkt zwrotny w myśleniu o mojej sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.10.2007 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 Dobrze wiedzieć, że te ich wydruki wychodzą całkiem fajnie Własnie ubolewałam, że nie mam kogo zapytać o jakość wydruku a tu proszę... Wszystko jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.10.2007 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 Dodam jeszcze, że mam średniej wielkości kuchnię. Pomyslałam, że taka panorama, obiekt w oddali bądź krajobraz ją optycznie powiększy, doda przestrzeni. Chyba wolę gotując patrzeć w dal niż w gołą ścianę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arkadiush 07.10.2007 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 są ok po naklejeniu też nic się nie dzieje, jednak najlepiej aby zdjęcie było robione aparatem co najmniej 8 mega pixeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.10.2007 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 Przygotowałam się Dodatkowo ściagnełam zdjecia z wakacji od znajomej robione lustrzanką Może coś da sie wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Morrwa 07.10.2007 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 Ja jutro robię przegląd zbiorów. Zdjęcia tylko z lustrzanek - innych nie robimy. ciekawe jak yjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia Z10 08.10.2007 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Ja też mam w planach pas z szyby a pod nią chciałabym przykleić jakąś fajną wzorzystą tapetę. Czy moglibyście wkleić jakieś przykładowe fotki z szybami zamiast kafli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 08.10.2007 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Sonika czy możesz podać jakieś namiary za tego szklarza. Z góry dzięki. Pozdrawiam Szklarz jest na ul. Sarego. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.10.2007 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 znalazłam coś takiego i już mi się podoba. Płytki do kuchni już kupiłam , ale jak znajdę w naszej okolicy szklarza, to też będe kombinować. Czy ktoś ma jeszcze jakiś pomysł, co rzucić za tą szybę? Zeby nie przytłaczało za bardzo... http://images11.fotosik.pl/90/4dfe0590ec4039f0med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 08.10.2007 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 znalazłam coś takiego i już mi się podoba. Płytki do kuchni już kupiłam , ale jak znajdę w naszej okolicy szklarza, to też będe kombinować. Czy ktoś ma jeszcze jakiś pomysł, co rzucić za tą szybę? Zeby nie przytłaczało za bardzo... ja mam fajne zdjecia jak moje dziecie zajada kanapkę z nutellą, usmarowane od ucha do ucha do tego jest super tło bo sniadanko miało miejsce na tarasie w Chorwacji, a więc tłem jest morze i skały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.10.2007 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 oj, Malmuc to by było super!! ale cóż... wczoraj na gwałt szukałam kogoś, kto mi to zrobi. I zdębiałam. Zaden szklarz się tego nie podejmie, niektórzy to nawet nie słyszeli o czymś takim . A w Krakowie... trochę daleko, a koszt... powyżej 400 zł m2 (nawet i 500 zł), w dodatku bez montażu. Nie mam już czasu na dalsze poszukiwania, więc odpuściłam sprawę i kupiłam płytki (drugie, bo pierwsze jednak oddamy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.10.2007 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Wiecie co jeszcze fajnie wyglada miedzy szafkami? Mi sie spodobało też szkło zbrojone. To takie, jakie znamy z komunistycznych budowli, z taką widoczna siateczką w szkle. Ono równiez fajnie wyglada. Tylko nie pasuje do wszystkich kuchni stylistycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
androzek 10.10.2007 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Szkło lub blacha stalowa na ścianę w panelach jest w Ikea i nazywa się Imperativ.Cena przystepna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martinezbb 11.10.2007 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 potwierdzam wczoraj byłem i widziałem takowe rzeczy zestaw na 3 elementowy około 160 pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Annja 12.10.2007 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 potwierdzam wczoraj byłem i widziałem takowe rzeczy zestaw na 3 elementowy około 160 pln Będę musiała to koniecznie obejrzeć! Mi też marzy się szkło na ścianie nad blatem kuchennym, a właśnie wczoraj byłam u lokalnego szklarza, który ma różne świetne szyby do montowania na ścianie, podklejone od spodu różnymi bajerami, że np wygląda jak zaciągnięta żaluzja metalowa, ale cena - kosmos - 300 zł za metr kwadratowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukiz 19.10.2007 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 znalazłam coś takiego i już mi się podoba. Płytki do kuchni już kupiłam , ale jak znajdę w naszej okolicy szklarza, to też będe kombinować. Czy ktoś ma jeszcze jakiś pomysł, co rzucić za tą szybę? Zeby nie przytłaczało za bardzo... http://images11.fotosik.pl/90/4dfe0590ec4039f0med.jpg Witam wszystkich. To zdjecie DarioAS jest z kuchni w której to wykonywałem. Współpracuje z grafikiem który takie cuda tworzy( dowolne zdjęcia ze zbiorów własnych oraz z naszych), zapewniam także montaż, oraz szkło na wymiar. Zainteresowanych zapraszam [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 20.10.2007 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Lukiz macie jakies portfolio do obejrzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts