ocia79 08.09.2011 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Ja równiez mam u siebie fototapete + szybę.Szyba została przyklejona do sciany i uszczelniona silikonem.Nic nie paruje itd.Zdjęcia w galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 16.09.2011 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Czy aktualnie ktoś w okolicach Wrocławia ma do polecenia firmę produkującą szkło hartowane? Na tym etapie budowy interesują mnie głównie ceny, bo one będą rzutowały na aktualne decyzje (chcę zamiast kawałka ściany w salonie wstawić szybę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwiaK. 19.09.2011 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 (edytowane) Cześć, nie mam jeszcze szkła w kuchni ale za to większą wiedzę niż rok temu. Muszę czym prędzej dokończyć kuchnię bo jak tak dalej pójdzie to meble się zestarzeją a ja nadal nie będę miałą ani płytek ani szła tylko zwykłą gołą ścianę, którą muszę non stop czyścić bo po gotowaniu zostają na niej różne rzeczy. Ech.... Pozdrawiam ) Edytowane 19 Września 2011 przez SylwiaK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 19.09.2011 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Pocieszę Cię, że my również zaczynamy się przyzwyczajać do nawet niepomalowanej ściany nad blatem. Zawsze jest coś ważniejszego niż szkiełko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pataszon 22.09.2011 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Ja równiez mam u siebie fototapete + szybę. Szyba została przyklejona do sciany i uszczelniona silikonem.Nic nie paruje itd.Zdjęcia w galerii. mam pytanie: szyba jest hartowana? jest większa od fototapety? - pytam, bo jestem ciekawa czy jest przyklejona bezpośrednio do fototapety i czy fototapeta się nie odklei? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piuc 30.12.2011 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Te szkło pochodzi od producenta 7 KOLORÓW.Produkują oni szkło do kuchni oraz szaf zabudowanych. http://7kolorow.pl/wordpress/wp-content/uploads/2011/08/ekrany-kuchenne-7.jpghttp://7kolorow.pl/wordpress/wp-content/uploads/2011/08/ekrany-kuchenne-8.jpg a to jest strona producenta Szkło z grafiką, Laminaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 30.12.2011 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 źle by mi się pracowało przy tym blacie, takie poszucie głębi powoduje u mnie zawót głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MAGZIEM 30.12.2011 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 mam podobne odczucia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 30.12.2011 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Również miałabym karuzelę w głowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 31.12.2011 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 kręci mi sie w głowie od samego patrzenia, nie dałabym rady pracować w takiej kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czarownicaaa 01.01.2012 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 witam mam pytanie czy ktos moze uzytkuje szklo matowe pod szafkami kuchennymi? Szklarz pokazal nam nowy model szkla bailego wlasnie a macie i podoba mi sie wizualnie ale zastanawiam sie nad jego wadami lub zaletami. Szklo matowe kontra blyszczace? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 02.01.2012 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 mi też się nie podoba. psuje mi obraz całej kuchni (mam swoje "ale", ale w ogóle jest przyzwoita)do tego, może mi się wydaje, ale widzę tam dwa łączenia (mniej więcej tak jak szafki) - nie wiem czy wynika to z wybranego wzoru, czy z niedokładności wykonawcy i czy w ogóle było konieczne aż tyle łączeń? (szklarz mówił, że 3m kawałek to żaden problem) (i się jeszcze zastanawiam, czy szuflady pod zlewem otwierają się do końca czy można niechcący przywalić w kaloryfer) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowakowaa 04.01.2012 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Mi się też podobają grafiki za szkłem, ale muszą być podświetlane, nie trzeba wtedy dodatkowo montować światła pod szafkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 04.01.2012 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Szczególnie podświetlone od spodu. Ciekawe jak to zostało wykonane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katienkaaa 04.01.2012 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 również mam szkło w kuchni i jest to jedna z lepszych decyzji w domku. nie mam żadnych laminatów- nie potrafiłam się zdecydować na konkretny obraz - bałam się, że za szybko mi się znudzi. mam zwykłe szkło 6 mm grubości hartowane, a pod nim tapetę z włóknem szklanym. Tapeta jest naklejona na tynk kwarcowy. Nie widać żadnych nierówności. Szkło zamontował na estetyczne śruby własnoręcznie mąż a tapeta jest taka sama jak w salonie - stonowane oliwkowo -srebrne -ecru pasy. Tapeta pod szkłem świetnie komponuje się z otwartym salonem. to taka mała propozycja na inne rozwiązanie niż szkło laminowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 04.01.2012 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 a pokażesz kawałek tej tapety pod szkłem? pomysł (zwłaszcza z przeniesieniem wzoru z salonu) bardzo mi się podoba i choć jestem na nie jeśli chodzi o śruby, zaintrygowałaś mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowakowaa 05.01.2012 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Szczególnie podświetlone od spodu. Ciekawe jak to zostało wykonane? akurat będę takie coś miała w kuchni więc wiem;) z tyłu będzie specjalna matryca z ledami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 05.01.2012 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Jeśli mogłabyś opisać sposób montażu i późniejszą kwestię wymiany w przypadku awarii, to byłoby sper. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katienkaaa 06.01.2012 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 a pokażesz kawałek tej tapety pod szkłem? pomysł (zwłaszcza z przeniesieniem wzoru z salonu) bardzo mi się podoba i choć jestem na nie jeśli chodzi o śruby, zaintrygowałaś mnie tapeta jest powtórzona również w jadalni. Salon, oddzielona od niego ścianą jadalnia oraz kuchnia to ok 60 m2 - tapeta jest tylko akcentem. Kolor farby na pozostałych ścianach jest dobrany do jaśniejszych pasów tapety- w świetle dziennym są prawie identyczne. co do śrub- jest na nie nałożona metalowa nakładka w połysku - nie rzuca się w oczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasikonik10 06.01.2012 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Wiesz co- kuchnia wiele by zyskała gdybyś zdjęła te zasłonki. Kuchnię masz lekką, w miarę nowoczesną a te zasłonki psują efekt.Nie rozumiem też idei pasków pionowych i poziomych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts