mayeczka 06.11.2013 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Ikuchnie to na zamówienie, kuchnie na wymiar ale gotowe z tego co mi wiadomo także mają i w jednych i w drugich fajny wybór frontów: zarówno mdf, fornirowane i gięte, możesz sobie tutaj je przejrzeć:http://www.wycena.iszafy.pl/narzedzia/oferta/index.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klara23 06.11.2013 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Faktycznie lacobel optycznie powiększa wnętrze. Kafelki są tu bardzo oklepane, więc takie szkło byłoby o niebo lepsze. A czy taki Lacobel na przykład ta firma iKuchnie też ma w swojej ofercie, czy robią tylko meble, a takie szkło trzeba gdzie indziej załatwiać? Nie doczytałam tego na ich stronie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 07.11.2013 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 fabryczka takiego szkła jest niedaleko Zabiej woli. Gostek produkuje dla Post In daszki do paczkomatów. Ale robi tez kafelki, witraże, nadruki itd. Sam się dowiedziałem dopiero kilka dni temu ze cos takiego jest w okolicy. Wygląda to ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 07.11.2013 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 aotorus podeślesz namiar na fabrykę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 07.11.2013 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Kurcze musze tam pojechac bo nie znam nawet ulicy , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 08.11.2013 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Pozwolę sobie wkleić zdjęcie o którym była wcześniej mowa: http://www.fawre.pl/bindata/images/IMG701b7f7bae26b406d28b31874582513e.jpg Jak widać lacobel na ścianie sprawia wrażenie większej kuchni. Na zdjęciu odbija się okno i część kuchni przez co wydaje się jakby coś tam dalej jeszcze się znajdowało. Kolejna kwestia, dlaczego uważam , ze najlepiej jest kłaść na ścianę szkło to prostota w utrzymaniu czystości. Kafelki co prawda równie łatwo się czyści, ale już farby nie. Jeśli zatem szukamy alternatywy dla płytek to tylko coś takiego. hmm... a czy to nie jest przypadkiem wizualizacja? na zywo szkło aż tak nie odbija. Co do utrzymania czystości... na szkle widac wszystko, każda kropelkę wody, więc niekoniecznie łatwo utrzymać czystość Płytki wystarczy przetrzeć ścierką i już, a szkło trzeba wypucowac żeby wyglądało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 08.11.2013 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 W tej kuchni utrzymać równowagę będzie trudno, a co dopiero porządek. Wg mnie jest to wizualizacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 08.11.2013 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 hmm... a czy to nie jest przypadkiem wizualizacja? na zywo szkło aż tak nie odbija. Co do utrzymania czystości... na szkle widac wszystko, każda kropelkę wody, więc niekoniecznie łatwo utrzymać czystość Płytki wystarczy przetrzeć ścierką i już, a szkło trzeba wypucowac żeby wyglądało Piękna wizualizacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gips 08.11.2013 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 W takiej kuchni, to tylko w kapciach:) Jest piękna, ale po upieczeniu schabowych itp. dużo pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 09.11.2013 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Myślicie że lacobel będzie bardzo trudny (czyt. wymagający) w utrzymaniu??:/ Bo już się zdecydowałam w końcu i teraz mam się bać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 09.11.2013 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 WG mnie zależy od koloru i ustawienia względem okna. Na ciemnych będzie widać. Na naszej trzeba się przyglądać pod światło, ale to jakieś eqru czy raczej bardzo jasny beż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierka 09.11.2013 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 mam lacobel w kuchni. jest o niebo łatwiejszy w utrzymaniu niż płytki. Nie martwię się o brudną fugę. Nie myję szkła częściej niż myłam płytki. Po prostu myję ścierką z płynem do mycia naczyń albo płynem do mycia szyb. Nic nie poleruję, nie pucuję. Jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 09.11.2013 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Dzięki za uspokojenie:) U mnie będzie biały - już tupię z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierka 09.11.2013 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Aby uspokoić Ciebie jeszcze bardziej pokażę Ci zdjęcia. Są zrobione bezpośrednio po smażeniu. Pierwsze zdjęcia są zrobione bez lampy. Widać na nich brud tak samo jak widać na żywo gołym okiem. A ostatnie zdjęcie - to zdjęcie zrobione z lampą błyskową, by uwypuklić będące na szkle krople tłuszczu od smażenia. Umycie tego zajęło mi kilkanaście sekund. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 09.11.2013 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Jeśli nie gotujesz na gazie to nie masz sie co obawiać o pielęgnacje- wystarczy płyn do mycia szyb i ręcznik papierowy.Kafle sa dużo bardziej wymagające w czyszczeniu to prawda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anija35 09.11.2013 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Bardzo dobry pomysł. Fajnie to wygląda nawet nie wiedziałam, że to tak fajnie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 09.11.2013 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Dziękuję Wierka:) Będzie indukcja, z gazem chciałabym się pożegnać.Dziś mnie mąż jeszcze męczył, że "czy to na pewno sie nie nagrzeje i nie pęknie?"Tłumaczyłam, że od indukcji się nie nagrzeje to skwitował " a od garnka??":bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 10.11.2013 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 znalazłem tą fabryczkę przy mnie http://www.mbbszklo.pl/ muszę się jeszcze dopytać u nich jak wygląda sprawa ze szkłem giętym. Mam w projekcie ale wykonawcy na razie brak. Inna sprawa czy finansowo będzie to do połknięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anija35 11.11.2013 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Oj luckarna masz teraz problem widzę ale tak to już jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klara23 11.11.2013 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 A ja czytałam gdzieś, że LAcobel musi być hartowany i wtedy nic mu się nie stanie. Co do czyszczenia to także słyszałam, że wcale nie jest to tak pracochłonne jak mogłoby się wydawać. A przyznajmy, że wygląda dużo bardziej efektownie niż kafelki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts