Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Narzędzia i elektronarzędzia

Recommended Posts

Tryton ma bardzo szeroką jak na niezbyt szeroko znaną firmę, sporo elektronarzędzi u nich debiutowało przez ostatnie lata, coraz bardziej specjalistycznych. Jak miałem okazję wziąć ostatnio ich katalog do ręki to bardzo się zdziwiłem bogatą ofertą, parę lat temu to tego było jak na lekarstwo.

• Odpowiedzi 48
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ja kupiłem od nich ostatnio szlifierkę kątową w uczciwej cenie i jestem z niej zadowolony. Tarcz tylko kupiłem od początku nowe, a tak to samo urządzenie okazało się bardzo dobre. Niektórzy zapominają np. wywietrzyć szlifierkę po intensywnej pracy na wolnych obrotach i są zdziwieni, że silnik się pali.

• 1 month później...

wiertarka udarowa - makita - uzywana ok 2-3 lata zaliczyla budowe domu, remont u brata i teraz czeka ja moja budowa ;)

katowka - jakis no name z marketu za 150 zl - wylacznik przestal dzialac pozatym ok

wkretarka boch - taka mini mam ja od 5 lat, sprawdza sie przy szafkach itp

wkretarka B&D - prawie nie uzywana padla przy wiekszym wysyilku - skrecanie plyt na wiacie :(

wkretarko wiertarka - Milwaukee - nowy nabytek, wypowiem ze za rok ;)

pila oscylacyjna einhel czy jakos tak mamy ja od zawsze :) i jeszcze dziala

• 1 year później...
  • 3 weeks później...

Około dwa czy trzy lata temu musiałem kupić wiertarkę, ponieważ podczas remontu kuchni trzeba było podwiesić szafki o kilka cm do góry i kupiłem wiertarkę firmy Hitachi i do dzisiaj działa dosłownie bezproblemowo :) Mimo, że była wielokrotnie pożyczana, eksportowana i przebijała się przez naprawdę grube ściany to żadne wiertło się nie złamało ani nawet nie skrzywiło.

Polecam i pozdrawiam :)

• 3 weeks później...
  • 5 months później...
Elektronarzędzia Bosch cieszą się wielką popularnością na polskim rynku od wielu lat. Przez ten czas, jako jeden z czołowych producentów, dostosowywaliśmy się do potrzeb zarówno dla zawodowców, jak i majsterkowiczów - dlatego obok linii niebieskiej (dedykowanej dla rzemiosła i przemysłu) oferujemy również linię zieloną - stworzoną z myślą o tych, którzy za elektronarzędzia nie chwytają codziennie.