sokratis 19.07.2014 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2014 Tryton ma bardzo szeroką jak na niezbyt szeroko znaną firmę, sporo elektronarzędzi u nich debiutowało przez ostatnie lata, coraz bardziej specjalistycznych. Jak miałem okazję wziąć ostatnio ich katalog do ręki to bardzo się zdziwiłem bogatą ofertą, parę lat temu to tego było jak na lekarstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
almarat 27.07.2014 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 Rzeczywiście , po prostu do niektórych rzeczy trzeba się przekonać a nie tylko patrzec czy znana firma , ja mam w domu kilka narzedzi Tryton bo znajomy ma hurtowa znizke i sprawuja się bez zarzutu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sokratis 27.07.2014 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 Ja kupiłem od nich ostatnio szlifierkę kątową w uczciwej cenie i jestem z niej zadowolony. Tarcz tylko kupiłem od początku nowe, a tak to samo urządzenie okazało się bardzo dobre. Niektórzy zapominają np. wywietrzyć szlifierkę po intensywnej pracy na wolnych obrotach i są zdziwieni, że silnik się pali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mnocon 16.09.2014 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2014 wiertarka udarowa - makita - uzywana ok 2-3 lata zaliczyla budowe domu, remont u brata i teraz czeka ja moja budowa katowka - jakis no name z marketu za 150 zl - wylacznik przestal dzialac pozatym ok wkretarka boch - taka mini mam ja od 5 lat, sprawdza sie przy szafkach itp wkretarka B&D - prawie nie uzywana padla przy wiekszym wysyilku - skrecanie plyt na wiacie wkretarko wiertarka - Milwaukee - nowy nabytek, wypowiem ze za rok pila oscylacyjna einhel czy jakos tak mamy ja od zawsze i jeszcze dziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 02.09.2016 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2016 W domu warsztacie warto mieć kilka przydatnych narzędzi. Jakie? Zobacz nasz film poradnik: Więcej filmów poradnikowych - zobacz na murator.tv - Telewizja poradnikowa dla Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtekb32 19.09.2016 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2016 Około dwa czy trzy lata temu musiałem kupić wiertarkę, ponieważ podczas remontu kuchni trzeba było podwiesić szafki o kilka cm do góry i kupiłem wiertarkę firmy Hitachi i do dzisiaj działa dosłownie bezproblemowo Mimo, że była wielokrotnie pożyczana, eksportowana i przebijała się przez naprawdę grube ściany to żadne wiertło się nie złamało ani nawet nie skrzywiło. Polecam i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kizior Syberyjski 10.10.2016 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2016 Bosch, do użytku doraźnego mam zielone, częściej i do ciężkich prac niebieskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo1 12.10.2016 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2016 mąż ma różnej marki ale ze sklepu http://spam o masz - co za nachalna reklama w większości postów cewalunka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narzędzia Bosch 12.04.2017 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2017 Elektronarzędzia Bosch cieszą się wielką popularnością na polskim rynku od wielu lat. Przez ten czas, jako jeden z czołowych producentów, dostosowywaliśmy się do potrzeb zarówno dla zawodowców, jak i majsterkowiczów - dlatego obok linii niebieskiej (dedykowanej dla rzemiosła i przemysłu) oferujemy również linię zieloną - stworzoną z myślą o tych, którzy za elektronarzędzia nie chwytają codziennie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts