LP-CO2 02.10.2007 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Witam Poszukuję książki "Kamień w ogrodzie" Allan & Gill Bridgewater. W internecie oferta niedostępna. Ale może w jakiejś lokalnej księgarni ogrodniczej pozycja jest dostępna. Proszę o informacje. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MajaK 05.10.2007 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Kupiłam dzisiaj tę książkę. Jeśli chcesz, mogę Ci kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LP-CO2 09.10.2007 05:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 WitamDzięki, ale zamówiłem juz w matrasie (mają mi ją sprowadzić).Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MajaK 09.10.2007 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Też kupiłam w Matrasie. Ostatnią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts