Jerrys 02.10.2007 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Witam Mam taki problem, w testamencie mam zapisaną dzialkę 0,5 ha ze starym domem po babci, jej dwaj synowie (mój ojciec i stryj) wyrazili na to zgodę. Teraz stryj coś kręci, czy jest taka możliwość abym przy otwarciu testamentu w sadzie, zrzekł się, czy nie przyjął połowy działki na rzecz tego stryja. Czy muszę przyjąć caly spadek, albo nie przyjmować wcale? Może ktoś to przerabiał, lub zagląda tutaj jakiś prawnik... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joker26 02.10.2007 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Witam Spróbuj zadać pytanie na forum prawników. http://www.forum.prawnikow.plPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerrys 02.10.2007 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Dzięki za link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts