Berdi 02.10.2007 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Witam, Moglibyście mi powiedzieć jaki mniej więcej w Trójmieście jest koszt wybudowania metra wodociągu w drodze? Muszę wybudować całkiem spory kawałek do swojej działki i nie wiem czy mam się już zacząć denerwować, czy jeszcze mogę nie... DziękiBerdi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daguska 26.08.2008 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 witaj ja co prawda nie z samego trojmiasta, ale na kaszubach buduje, okolice Bytowanajtanszy sklep jaki wyszukalismy ze wszystkim co do wody potrzebne to Kolanko w Chwaszczynieciagnelismy wode w zeszlam miesiacu; na wszystkie elementy potrzebne do podlaczenia wody wydalismy ok 1000 zldo tego 400 zl projekt, 450 podlaczenie i legalizacja, no i koparka 1300zl, ale u nas teren nielatwy; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts