Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

GRUPA JELENIOGÓRSKA + OKOLICE

Aga J.G

Recommended Posts

• Odpowiedzi 790
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 3 weeks później...
  • 1 month później...

Witaj :)

Z tych osób co zaglądają na Jeleniogórska chyba nikt, ale poszperaj na Forum poszukaj wątków o projekcie może ktos wybudował nie daleko nas np. we Wrocławiu lub okolicach :)

Życzę powodzenia na drodze budowlanej :)

A może zdradzisz gdzie zamierzasz sie budować i na jakim etapie jesteś obecnie :)

Forum dot. Andromedy "przeleciałam" już kilka razy.Tam też znalazłam to samo pytanie od bodajże JAROGOCHA, więc myślałam,że może jednak ktoś już stawia w okolicy Andromedkę.

Miejsce budowy-Jelenia Góra śródmieście. Tak więc bez problemu wszędzie na piechotkę :D

A jak wygląda sprawa z materiałami budowlanymi w Jeleniej? Czy ktoś coś wie? :o

Hej! Mamy ambitny plan w tym roku, ale nadal jest problem z energia, bo dopiero przy dobrych wiatrach na jesień będzie podłączona. W maju mamy koniec stanu surowego i można wstawiać okna i dalej wykańczać. Teraz poszukujemy wykonawcy na wykończeniówkę, bo chyba zdecydujemy sie pracować na agregacie. Jak wiadomo z wykonawcami jest problem, a ceny materiałów budowlanych z prędkością dźwiękową ida do góry :evil:

Witam! Andromeda 2 lustro powstaje w Jeżowie Sudeckim. W tym tygodniu będzie zalewany strop nad parterem, po świętach więźba i itd. :D

JARGOCHA, a czy byłaby możliwość zobaczenia Twojej Andromedki, tak pod koniec kwietnia?Tym bardziej, że będziemy budować taką samą (2G lustro), ale dopiero koło czerwca :-?

• 2 weeks później...

Witam jestem tu nowy. Buduje się w Dziwiszowie k. Jeleniej G. Właśnie kończę fundamenty i oczywiście zaczął się poważny problem. Nie ma materiału na ściany.

Może ktoś z Was ma jakieś namiary na hurtownie -producentów w okolicy . Nie zdecydowałem jeszcze z czego będę budował, uwarunkowane jest to raczej względami ekonomicznymi ( oszczędnie), ale za wszelkie podpowiedzi z góry dziekuję.

Słyszałem również, że obecnie opłąza się sprowadzić materiały na ściany z Niemiec lub Czech, ktoś może cos wie na ten temat????

Z budowlanym pozdrowieniem " Niech się mury pną do góry" :-)

Dzieki za informację.

W Rembudzie dostałem informacje, że suporex za 11 zł ( na chwilę obecną )zamawiamy i otrzymujemy w SIERPNIU!!! Ja potrzebuję jednak JUŻ!

W innej hurtowni jeszcze drożej!!

ANLA jak będziesz miał jakieś wieści z Gorlitz to proszę o info....Dzięki..

Pozdrawiam