mariuszdro 03.01.2007 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Przyłączam się do pozdrowień w nowym 2007 roku!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maniekjg 03.01.2007 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Czyli jest już dwóch mankow w grupiie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.01.2007 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anla 21.01.2007 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 Dawno nikt tu nie zaglądał, a ja mam pytanko: ile kosztują badania geotechniczne na naszym terenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.01.2007 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Nie wiem, nic takiego nie robiliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celuga 21.03.2007 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Cześć! Jestem nowa na forum. Chcę w tym roku (galopujących cen) rozpocząć budowę. Czy jest ktoś kto buduje lub wybudował w Jelonce lub okolicach ANDROMEDĘ I lub II?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.03.2007 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Witaj Z tych osób co zaglądają na Jeleniogórska chyba nikt, ale poszperaj na Forum poszukaj wątków o projekcie może ktos wybudował nie daleko nas np. we Wrocławiu lub okolicach Życzę powodzenia na drodze budowlanej A może zdradzisz gdzie zamierzasz sie budować i na jakim etapie jesteś obecnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celuga 22.03.2007 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Forum dot. Andromedy "przeleciałam" już kilka razy.Tam też znalazłam to samo pytanie od bodajże JAROGOCHA, więc myślałam,że może jednak ktoś już stawia w okolicy Andromedkę. Miejsce budowy-Jelenia Góra śródmieście. Tak więc bez problemu wszędzie na piechotkę A jak wygląda sprawa z materiałami budowlanymi w Jeleniej? Czy ktoś coś wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.03.2007 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Rzeczywiście Gosia z Jarkiem budują Andromedę ale jakoś ostatnio nie mam z nimi kontaktu i nie wiem na jaki etapie budowy są.A o co Ci konkretnie chodzi z materiałami ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celuga 22.03.2007 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Istne szalenstwo cenowe na rynku materiałów budowlanych. podobno od 1 kwetnia nastepna podwyżka!a i ponoć długo się czeka na cokolwiek. szczęśliwi Ci co się juz wybudowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.03.2007 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Słyszałam o tym szaleństwie My w materiał zaopatrywaliśmy się w Rembudzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAROGOCHA 25.03.2007 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 Witam! Andromeda 2 lustro powstaje w Jeżowie Sudeckim. W tym tygodniu będzie zalewany strop nad parterem, po świętach więźba i itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.03.2007 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 Witam! Andromeda 2 lustro powstaje w Jeżowie Sudeckim. W tym tygodniu będzie zalewany strop nad parterem, po świętach więźba i itd. Witaj Czyli idzie do przodu Kiedy macie zamiar zamieszkać ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAROGOCHA 25.03.2007 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 Hej! Mamy ambitny plan w tym roku, ale nadal jest problem z energia, bo dopiero przy dobrych wiatrach na jesień będzie podłączona. W maju mamy koniec stanu surowego i można wstawiać okna i dalej wykańczać. Teraz poszukujemy wykonawcy na wykończeniówkę, bo chyba zdecydujemy sie pracować na agregacie. Jak wiadomo z wykonawcami jest problem, a ceny materiałów budowlanych z prędkością dźwiękową ida do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.03.2007 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 To trzymam kciuki żeby plan został zrealizowany Mam nadzieję że prąd będzie szybciej, czego Wam oczywiście życze Z materiałami i ekipami rzeczywiście czyste szaleństwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celuga 28.03.2007 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Witam! Andromeda 2 lustro powstaje w Jeżowie Sudeckim. W tym tygodniu będzie zalewany strop nad parterem, po świętach więźba i itd. JARGOCHA, a czy byłaby możliwość zobaczenia Twojej Andromedki, tak pod koniec kwietnia?Tym bardziej, że będziemy budować taką samą (2G lustro), ale dopiero koło czerwca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
urbandi 09.04.2007 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2007 Witam jestem tu nowy. Buduje się w Dziwiszowie k. Jeleniej G. Właśnie kończę fundamenty i oczywiście zaczął się poważny problem. Nie ma materiału na ściany. Może ktoś z Was ma jakieś namiary na hurtownie -producentów w okolicy . Nie zdecydowałem jeszcze z czego będę budował, uwarunkowane jest to raczej względami ekonomicznymi ( oszczędnie), ale za wszelkie podpowiedzi z góry dziekuję. Słyszałem również, że obecnie opłąza się sprowadzić materiały na ściany z Niemiec lub Czech, ktoś może cos wie na ten temat???? Z budowlanym pozdrowieniem " Niech się mury pną do góry" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.04.2007 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Witaj A próbowałeś już we wszstkich hurtowniach ??? My zaopatrywalismy się w Rembudzie, zresztą do dziś to robimy ale nie wiem jak jest z materiałem na ściany teraz, wiem że ogólnie jest kiepsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anla 10.04.2007 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 witaj urbandi,prawdopodobnie okolice Zgorzelca zaopatrują się w materiał budowlany w Górlitz w Hornbachu. Ceny niby są dobre i jest nawet transport, ale też czekam na potwierdzenie tych informacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
urbandi 11.04.2007 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Dzieki za informację.W Rembudzie dostałem informacje, że suporex za 11 zł ( na chwilę obecną )zamawiamy i otrzymujemy w SIERPNIU!!! Ja potrzebuję jednak JUŻ!W innej hurtowni jeszcze drożej!! ANLA jak będziesz miał jakieś wieści z Gorlitz to proszę o info....Dzięki..Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts