AgnesK 01.04.2004 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 Już wysłałam Wasze namiary Polance. Naszła mnie taka refleksja, że ja to powinnam być AgnesJG....żeby tak jednolicie było Ale zobaczcie jaka reaktywacja grupy Maniek, co u Ciebie? Jak prace? Pozdrowienia Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 01.04.2004 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 Cześć rebelianci /tki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.04.2004 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 Witaj Smoku To Aga jest nadzieja że będzie nas widać Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.04.2004 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 Aga tak mi jeszcze przyszło do głowy żeby na mapie umieścić Jolanę ona teraz biedna nie ma dostępu do Forum ale na pewno myśli o nas i tęskni więc może wyślij jej namiar ona się wybudowała w Zgorzelcu jak by co będzie na mnie. Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 01.04.2004 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 Spytam o zdanie zainteresowaną. Że też wcześniej nie pomyślałam ... ech...wstyd..... Ale to już jutro, bo dziś późno się zrobiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.04.2004 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 jesli masz z nią kontakt to zapytaj napewno będzie chciała.Pozdrawiam Aga.Ps. Jeśli masz znią kontakt to pozdrów ją odemnie i zapytaj kiedy do nas wraca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 01.04.2004 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 Kurka, już chyba jesteśmy na mapie, ino mi otwiera się w 3/4, widzę ino naniesioną Agę i ani drgnie dalej... Też tak macie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.04.2004 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2004 Aga zaraz sparwdzę i napiszę cos, Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 02.04.2004 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2004 Aga i co otwiera się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 02.04.2004 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2004 Już jesteśmy na mapce Otworzyła się w całej krasie Wielkie dzięki Polanka http://gpspl.w.interia.pl/murator/dolnyslask.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.04.2004 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2004 Co prawda niemrawo się otwierala i dlatego zapomniałam napisać że w końcu się otworzyła bo mnie wcześniej rodzina z przed kompa wygnała Pozdrawiam i tu też może coś LLLLUUU -lniemy za Polanke i za mapkę może tak szampan żeby nam się dobrze i bez przeszkód budowało skoro mapa taka piękna. Niestety nie udało mi sie wkleić szampana więc musimy go sobie wyobrazić nie wiem co się stało Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asika 03.04.2004 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2004 Witam wszystkich!! ...niedawno odkrylam forum Muratora (a szkoda ze dopiero teraz, bo takiej kopalni wiedzy budowlanej to ze swieca szukac!!). Budujemy wraz z ojcem domek - ok 120m2 z uzytkowym poddaszem) w Jeleniej Gorze i jestesmy na etapie tynkow wewnetrznych oraz hydrauliki:) wiec nie moglam sie nie przywitac z Wami pozdrawiam... Asia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.04.2004 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2004 Witaj Asia w naszej skromnej grupie, jeśli to nie tajemnica to zdradź bliżej gdzie budujesz dokładnie i co?Pozdrawiam Aga.Ps. Jeśli masz ochotę to podaj namiary a zostaniesz umieszczona na naszej mapie a tak ona wygląda.http://gpspl.w.interia.pl/murator/dolnyslask.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 08.04.2004 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 czołem jeleniogórzanki/ -rzanie dzis wysłałam dzieciaczki a jutro sama pakuje się i jade na święta w Wasze strony ...jaka tam pogoda?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.04.2004 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 Ivonesca nie jest źle ale mogło by byc cieplej, w górach jeszcze śnieg.Zapowiadają ciepłe święta ale jak to u nas nigdy nic nie wiadomo.Pozdrawiam Aga.Ps. A w które strony dokładnie przyjeżdżasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asika 09.04.2004 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2004 Witam:) oczywiscie nie jest tajemnica gdzie budujemy... a mianowicie domek ulokowalismy na Wiejskiej (widac go z estakady), projekt z 'J. B. P. i P.' (w-20.12) - niestety nie znalazlam go w internecie... pozdrawiam cieplo i zycze duuuuuzo milosci z okazji Świąt Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 09.04.2004 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2004 Witaj Asika! A chcesz być na mapie? To napisz do Polanki. Wesołych, spokojnych Świąt wszystkim.Do zobaczenia w poniedziałek. Wreszcie do rodzinki jadę, do teściów - no powiemy im o budowie.. ale będą mieli miny....(mamy dobre winko na uspokojenie...he he...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 09.04.2004 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2004 Ivonesca nie jest źle ale mogło by byc cieplej, w górach jeszcze śnieg. Zapowiadają ciepłe święta ale jak to u nas nigdy nic nie wiadomo. Pozdrawiam Aga. Ps. A w które strony dokładnie przyjeżdżasz? Aga - Rudawy Janowickie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 09.04.2004 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2004 Wreszcie do rodzinki jadę, do teściów - no powiemy im o budowie.. ale będą mieli miny....(mamy dobre winko na uspokojenie...he he...) ...no chyba będą mieli niezłą niespodziankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 12.04.2004 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2004 Cóż, zareagowali .... spokojnie.... Czuli, że coś się święci, jeno nie wiedzieli co. Stawiali na ciążę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts