Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

GRUPA JELENIOGÓRSKA + OKOLICE

Aga J.G

Recommended Posts

• Odpowiedzi 790
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Aga tak mi jeszcze przyszło do głowy żeby na mapie umieścić Jolanę ona teraz biedna nie ma dostępu do Forum ale na pewno myśli o nas i tęskni więc może wyślij jej namiar ona się wybudowała w Zgorzelcu jak by co będzie na mnie. :wink:

Pozdrawiam Aga.

Co prawda niemrawo się otwierala i dlatego zapomniałam napisać że w końcu się otworzyła bo mnie wcześniej rodzina z przed kompa wygnała

Pozdrawiam i tu też może coś LLLLUUU -lniemy za Polanke i za mapkę może tak szampan żeby nam się dobrze i bez przeszkód budowało skoro mapa taka piękna.

Niestety nie udało mi sie wkleić szampana więc musimy go sobie wyobrazić nie wiem co się stało :evil:

Pozdrawiam Aga.

Witam wszystkich!!

...niedawno odkrylam forum Muratora (a szkoda ze dopiero teraz, bo takiej kopalni wiedzy budowlanej to ze swieca szukac!!). Budujemy wraz z ojcem domek - ok 120m2 z uzytkowym poddaszem) w Jeleniej Gorze i jestesmy na etapie tynkow wewnetrznych oraz hydrauliki:) wiec nie moglam sie nie przywitac z Wami :D

pozdrawiam... Asia:)

Witaj Asia w naszej skromnej grupie, jeśli to nie tajemnica to zdradź bliżej gdzie budujesz dokładnie i co?

Pozdrawiam Aga.

Ps. Jeśli masz ochotę to podaj namiary a zostaniesz umieszczona na naszej mapie a tak ona wygląda.

http://gpspl.w.interia.pl/murator/dolnyslask.jpg

Witam:)

oczywiscie nie jest tajemnica gdzie budujemy... a mianowicie domek ulokowalismy na Wiejskiej (widac go z estakady), projekt z 'J. B. P. i P.' (w-20.12) - niestety nie znalazlam go w internecie...

pozdrawiam cieplo i zycze duuuuuzo milosci z okazji Świąt :wink:

Asia