jolana 21.01.2005 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 Cześć, dawno mnie tu nie było. Co do mojego dostępu do internetu, to wolę nie mówić, to zresztą widać po moje aktywności na forum. Poza tym u mnie OK, tylko teraz do domu dostać się nie bardzo mogę, błoto jest. Pozdrawiam wszystkich z JG i Okolic serdecznie, odezwijcioe sie czasem na mój mail. Pa jolana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teri 22.01.2005 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2005 Pozdrawiam Cie serdecznie Jolana. Wprawdzie nie otrzymalam odpowiedzi na moje pytania, ale mysle ze ten region teraz dobrze spi, a moze jest przesypany sniegiem.Szkoda,ze nie ma u nas takiej aktywnosci jak w innych klubach.Niektorzy przeszli do nowych, pozostawiajac nas samym sobie.Nie martw sie Jolana , od czasu do czasu dam o sobie znac.Milego dnia.Teri Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 22.01.2005 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2005 Witajcie, Teri nie umiem Ci niestety pomóc. Jolana witaj Może Wy pomożecie mi? Poszukuję wytwórcy, sprzedawcy parkietu przemysłowego/sztorcowego w naszym regionie. Znacie kogoś? Pozdrowienia Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.01.2005 15:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2005 Dawno mnie tu nie było bo cos przestały przychodzić powiadomienia że ktos tu pisze i tak zaniedbałam grupę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 24.01.2005 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2005 Aga, wszyscy popełniliśmy grzech zaniedbania. Słyszałaś cos o parkiecie przemysłowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.01.2005 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2005 Aga nic a nic a gdzie Ty ten parkiet chcesz układać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 24.01.2005 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2005 W salunie oczywiście Jest w Castoramie, ale z drewna egzotycznego i dlatego dość drogi - ok 85 zł/m2, natomiast z drewna krajowego można dostać już ok 45 zł. Jest nie do zajechania. Będę pisała na bieżąco o poszukiwaniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.01.2005 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2005 Aga u nas w salonie raczej płytki Ale pisz pisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 25.01.2005 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2005 Znalazłam wczoraj w internecie kilka firm produkujących parkiet przem., w tym jedną z Wałbrzycha Napisałam do nich maile z pytaniem o ceny, transport, robociznę i czekam na odpowiedzi. A narazie oby do poniedziałku. O 9.30 umówieni jesteśmy u notariusza (jeśli przyjdą dla naszych kupujących podpisane papiery z oddziału banku we Wrocku ). Ale przyjdą. Będzie gut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.01.2005 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2005 Aga to gartulki i trzymam kciuki za pomyślnośc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maniekjg 26.01.2005 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 Witam! Widze że nie zasypało grupy !! Co do salonu to mam panele -ale nie wiem czy to był dobry plan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 26.01.2005 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 ja jak pisałam wyżej postawiłam na płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maniekjg 26.01.2005 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 Aga JG:P ogrzewanie podłogowe??czy płytki na betonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 26.01.2005 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 Ogrzewanie podłogowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maniekjg 26.01.2005 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 No własnie !!Ja niestety kaloryfery-tylko łazienka i przedpokoje mają podłogówke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 26.01.2005 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 Maniek my jeszcze nie zaczelismy a ogrzewanie spędzało mi sen z powiek bylo wiele opcji mam nadzieje ze wybralismy najlepszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maniekjg 26.01.2005 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 Napewno! sam teraz załuje ale juz po ptokach.... aaaa dawno mnie nie było wiec nie pochwaliłem sie ze juz mieszkam na nowym /wyremontowanym/domku od 20.12,2004 ,zona juz nie chciała czekac i tak z partyzanta była przeprowadzka tuż przed gwiazdką.No teraz to juz nic mi sie nie chce robic......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 26.01.2005 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 Maniek my jeszcze nie zaczelismy a ogrzewanie spędzało mi sen z powiek bylo wiele opcji mam nadzieje ze wybralismy najlepszą To może przedstaw swój tok rozumowania, bo się z Luśką spieramy, czy w dużym pokoju (sali audiencyjnej Króla Wliczomlecza ) robić podłogówkę, czy nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 26.01.2005 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 Królu u nas też były spory, mojemu mężowi niezbyt podobają się płytki a ja koniecznie w kuchni i wiatrołapie chciałma mieć podłogówkę z racjie tego ze kuchnia i salon to prawie jedność doszliśmy do wniosku że tam też lepiej będzie z podłogówką bo odpada kaloryfer na który nie miałam za bardzo pomysłu ( tzn. gdzie go powieścić ). Znalazłam płytki,które wyglądają jak drewno pokazałam męzowi i plan się powiódł, wyszło na moje Planujemy ogrzewanie na gaz ziemny oraz kominek z płaszczem wodnym z naciskeim na kominek. Czemu uważam że podłogówak i płytki to lepsze rozwiązanie a na łatwiej się sprząta i jest trwalsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maniekjg 27.01.2005 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 Aga całkowicie sie z Tobą zgadzam ale bez kominka -jak ma byc extra soloon to po co kotłownia w nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts