Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

GRUPA JELENIOGÓRSKA + OKOLICE

Aga J.G

Recommended Posts

Cześć, dawno mnie tu nie było. Co do mojego dostępu do internetu, to wolę nie mówić, to zresztą widać po moje aktywności :roll: na forum.

Poza tym u mnie OK, tylko teraz do domu dostać się nie bardzo mogę, błoto jest.

Pozdrawiam wszystkich z JG i Okolic serdecznie, odezwijcioe sie czasem na mój mail. Pa jolana

• Odpowiedzi 790
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Pozdrawiam Cie serdecznie Jolana. Wprawdzie nie otrzymalam odpowiedzi na moje pytania, ale mysle ze ten region teraz dobrze spi, a moze jest przesypany sniegiem.Szkoda,ze nie ma u nas takiej aktywnosci jak w innych klubach.Niektorzy przeszli do nowych, pozostawiajac nas samym sobie.Nie martw sie Jolana , od czasu do czasu dam o sobie znac.

Milego dnia.Teri

Znalazłam wczoraj w internecie kilka firm produkujących parkiet przem., w tym jedną z Wałbrzycha :D Napisałam do nich maile z pytaniem o ceny, transport, robociznę i czekam na odpowiedzi.

A narazie oby do poniedziałku. O 9.30 umówieni jesteśmy u notariusza (jeśli przyjdą dla naszych kupujących podpisane papiery z oddziału banku we Wrocku :-? ). Ale przyjdą. :D Będzie gut. :D

:) Napewno! sam teraz załuje ale juz po ptokach.... :( aaaa dawno mnie nie było wiec nie pochwaliłem sie ze juz mieszkam na nowym /wyremontowanym/domku od 20.12,2004 ,zona juz nie chciała czekac i tak z partyzanta była przeprowadzka tuż przed gwiazdką.No teraz to juz nic mi sie nie chce robic......... :wink:

Maniek my jeszcze nie zaczelismy a ogrzewanie spędzało mi sen z powiek bylo wiele opcji mam nadzieje ze wybralismy najlepszą :lol:

To może przedstaw swój tok rozumowania, bo się z Luśką spieramy, czy w dużym pokoju (sali audiencyjnej Króla Wliczomlecza :wink: ) robić podłogówkę, czy nie...

Królu :wink: :) u nas też były spory, mojemu mężowi niezbyt podobają się płytki a ja koniecznie w kuchni i wiatrołapie chciałma mieć podłogówkę :) z racjie tego ze kuchnia i salon to prawie jedność doszliśmy do wniosku że tam też lepiej będzie z podłogówką bo odpada kaloryfer na który nie miałam za bardzo pomysłu ( tzn. gdzie go powieścić ).

Znalazłam płytki,które wyglądają jak drewno pokazałam męzowi i plan się powiódł, wyszło na moje :lol: :lol: :lol:

Planujemy ogrzewanie na gaz ziemny oraz kominek z płaszczem wodnym z naciskeim na kominek. :)

Czemu uważam że podłogówak i płytki to lepsze rozwiązanie a na łatwiej się sprząta i jest trwalsze :)