ewka27 22.05.2009 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 czy ktos tu jeszcze zaglada??? na dnaiach mam dostac warunki zabudowy wiec, ponawaim moje powyzsze pytanie. bede baaardzo wdzieczna za podpowiedz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr.nowy 22.05.2009 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Witam. Mam pytanie: ile płaciliście za plan zagospodarowania działki z załatwieniem pozwolenia na budowę (jeśli ktoś zlecał innej osobie)? Około 3000 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewka27 27.05.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Piotr, przegladalam Twoj dziennik budowy i musze powiedziec ( napisac0 ze zazdroszcze... U nas ciagle na etapie papierow, ale mam nadzieje w sierpniu ruszyc juz z budowa. mozesz polecic geodete i koparkowego? dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr.nowy 27.05.2009 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Geodetę mogę - tylko znajdę numer to Ci wyślę na priv. Koparkowego właściwie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewka27 30.05.2009 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 super, dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundi73 22.07.2009 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 witam.pozdrawiam wszystkich czytających z byłego jeleniogórskiego mam nadzieje ze mogę sie przyłączyć do grupy.mieszkamy miedzy Gryfowem ŚL. a Leśną. budujemy Tosiek GL231 studia atrium,jesteśmy na etapie takim że szukamy ekipy do zabudowy skosów poddasza ponieważ okazało sie że firma która robiła tynki i ocieplenie domu wyceniła m2 na tyle że nie możemy sobie na to pozwolić. jeżeli ktoś posiada namiary na sumiennych fachowców w tej dziedzinie to proszę o namiary. sam posiadam namiary na bardzo dobrego cieśle ekipa od tynków też super ale niestety bardzo droga no i omijajcie firme budowlana pana edwarda z nowogrodzca .porażka totalna pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr.nowy 22.07.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 mundi73 a jakie ceny "krzyknęła" ekipa od poddasza. U mnie właśnie działają na poddaszu . Ocieplenie i zabudowa. Jeśli chodzi o już sprawdzonych fachowców to mogę z czystym sumieniem polecić : - elektryka - tynkarzy wewnętrznych - posadzkarzy No i na hurtownię , która jest moim głównym dostawcą też złego słowa nie mogę powiedzieć ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundi73 22.07.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 mundi73 a jakie ceny "krzyknęła" ekipa od poddasza. U mnie właśnie działają na poddaszu . Ocieplenie i zabudowa. Jeśli chodzi o już sprawdzonych fachowców to mogę z czystym sumieniem polecić : - elektryka - tynkarzy wewnętrznych - posadzkarzy No i na hurtownię , która jest moim głównym dostawcą też złego słowa nie mogę powiedzieć ! witaj.słuchaj ekipa robi wszystko świetnie bo byłem na ich budowie bo robią pod klucz ale krzyczał po 100zł od m2 za robotę a nas po prostu na to nie stać.mam ekipe która by to robiła za 45zł od m2 ale beda robic mi plytki i skosy tylko w łazience bo nie maja tyle czasu a ja potrzebuje od dziś . a twoi ile wołają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr.nowy 22.07.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Nie wiem ile biorą "moi" za zabudowę poddasza , bo mam ustaloną cenę ryczałtową za większy zakres prac. Ale na pewno mniej niż 100 !!! To w ogóle jakaś cena z kosmosu ! Dużo masz tych skosów ? Może będę mógł Ci kogoś znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundi73 22.07.2009 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 jest kosmos ale gdyby mial gore pieniedzy to warto by było. słuchaj mam tak około 120m2 do zabudowy.tyle że chciałem to robić w płycie g-w a nie każdy sie na ty zna bo technika spoinowania zupełnie inna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr.nowy 23.07.2009 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Wyślij mi na priv telefon do siebie. Skontaktuje się z tobą szef ekipy. Może się dogadacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundi73 23.07.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 hej dzieki, tyle że ja na wyspie zarabiam na ten domek . wyślij mi stacjonarny tego szefa na priva jak możesz a ja bedę dzwonił bo on raczej w koszty nie bedzie się pchał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr.nowy 24.07.2009 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nycha100 26.07.2009 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 Witam wszystkich.Niebawem zaczynam budowę domku , w okolicach Gryfowa. Chętnie skorzystam z dobrych rad i doświadczeń forumowiczów. Przede mną jeszcze trochę papierologii i na wiosnę ruszamy.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neta2w1 27.07.2009 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Witam wszystkich... jesteśmy z Wojcieszyc. Czy mógłby nam ktoś pomóc z uzyskaniem taniego kredytu? Mamy wszystko co potrzebne do rozpoczęcia budowy oprócz pieniędzy Chcemy budowac domek z "muratora" -Smukły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek Dzit 30.01.2010 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 ale zima daje popalić w tym roku, blokuje wszystkie roboty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr.nowy 30.01.2010 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Fakt - lekko nie jest ! Ale za to piękne okoliczności przyrody wokół !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Campeche 23.02.2010 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 O jednak ktos zaglada na to forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Campeche 01.03.2010 01:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Witam.Poszukuje osob ktore uzytkuja pompe ciepla w okolicach Jeleniej Góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrek9 14.04.2010 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 doradzcie: mam zrywane co rok rynny przez snieg ,dach pokryty blachą ocynk pod kątem 45 . kto to może mi zrobić i za ile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts