AlutkaJurek 08.05.2010 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 Drodzy Forumowicze.My rowniez w tym roku chcemy rozpoczac budowe domu"Sasza II" w J.Gorze,a dokladnie na Maciejowej.Mieszkamy( jeszcze do przyszlego roku) w Niemczech/kolo Bonn,dlatego potrzebujemy waszej pomocy.Otoz dajcie namiary na dobrego a zarazem taniego architekta do adaptacji projektu,oraz kierownika budowy-bardzo prosze.Jesli mozecie pomoc,podaje swoj adres emaila:[email protected] Pozdrawiam wszystkich zagladajacych na te strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr.nowy 08.05.2010 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 Wysłałem maila.Pozdrawiam - Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AlutkaJurek 21.05.2010 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Dzieki za maila,grupe do budowy juz mam(wstepnie),ale na wczoraj potrzebuje architekta coby zaadoptowal nam projekt z malymi przerobkami.Chcemy budowac Sasze II i mam pytanie,czy ktos w okolicy(nawet troche dalszej) buduje wedlug tego projektu? jezeli tak to prosze o odzew.Jeszcze jedna wazna kwestia,moze ktos wie jak sie maja ceny na rok 2010 za prace poszczegolnych etapow budowy,ale osobno tak jak sie buduje systemem gospodarczym.Pozdrawiam wszystkich budujacych i nie tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr.nowy 21.05.2010 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Mam takiego architekta. Właściwie Panią architekt. Mam zatkaną skrzynkę na forum więc napisz do mnie na:[email protected]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AlutkaJurek 22.05.2010 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 Witaj Piotrze jesli mozesz,napisz prosze jak sie maja ceny za elektryke,hydraulike w tym ogrzewanie podlogowe(wodne)i polozenie dachu(chodzi mi o robocizne),oraz polozenie tynkow wewnetrznych i zewnetrznych.Ceny na ten rok oczywiscie.Pozdrawiam i z nadzieja czekam na odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr.nowy 27.05.2010 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Wysłałem wiadomość na PRIV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr.nowy 28.05.2010 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Wiadomość dotarła ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AlutkaJurek 30.05.2010 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Witaj Piotrze.Dzieki za wiadomosc no i oczywiscie jestesmy zainteresowani tymi namiarami.Dopiero dzisiaj odczytalam Twoja wiadomosc,bo bylismy w Szczecinie.Jak mozesz,to przeslij dane kontaktowe mailem.pozdrawiam i dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr.nowy 31.05.2010 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 (edytowane) Już piszę ........................................................................................... .Poszło na PRIV. Edytowane 31 Maja 2010 przez piotr.nowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pilkarzyk66 10.07.2010 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2010 Witam wszystkich z dawnego jeleniogórskiego:) prawie zakonczylismy temat załatawiania pozwoleń zatem zgłaszam sie z prośbą do Was drodzy forumowicze czy posiadacie badz możecie polecic ekipe która postawiłaby mi fundamenty w Gryfowie Śląskim szukam ekipy ktora postawi fundamenty oraz cały domek do stanu surowego zamknietego. Projekt to Perkoz ze studia Atrium z góry dziekuje za pomoc w tym temacie. pozdrawiam Wszystkich forumowiczów/Paweł i Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AlutkaJurek 20.08.2010 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Ludzie czy tu nikt nie zaglada?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts