Aga J.G 11.10.2003 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2003 Dobrze wiedzieć kiedyć będzie mi potrzebny Pozdrawiam gorąco wszystkich z naszych okolic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.10.2003 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 Hej hej - słyszeliście o propozycji spotkania ogólnego forumowiczów. Co wy na to ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 15.10.2003 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 Fajnie, tylko do Warszawy tak daleko... Jednak gdyby moja i męża praca pozwoliła, to mogłoby to być ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.10.2003 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 Zgadzam się ,że do wawy daleko ale zawsze gdzieś komus bedzie daleko ale było by fajnie sie spotkać Może coś z tego będzie. Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 22.10.2003 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2003 właśnie, właśnie jeleniogórzanki - co Wy na spotkanie??? ja jestem ciekawa czy do niego w ogóle dojdzie?pozdrowienia z Wrocławia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.10.2003 15:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2003 Ja na spotkanie jak najbardziej tylko cos cieniutko to widzę redakcja milczy jak zaklęta i od strony forumowiczów zapału nie widać.Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 23.10.2003 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2003 no właśnie - w tym roku to chyba się nie uda a jak tam budowanie Wam idzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maniekjg 23.10.2003 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2003 Coraz słabiej.Zima idzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.10.2003 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2003 U mnie do przodu projekt w adaptacji W styczniu będę miała swoją kartke A4 A potem niech mury pnom się do góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 24.10.2003 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2003 A ja dzis wróciłam z budowy podbudowana psychicznie Moi budowlańcy, którzy ostatnio kładli krawężniki przy chodniczkach, dzis nie tylko to wykończyli, ale tak przygotowali ziemię w miejscach pod przyszły trawnik, że juz dzis chciało się siać trawkę... Tylko zima idzie, brrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.10.2003 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2003 zima, zima śnieg za oknem brrr. Aby do wiosny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 25.10.2003 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2003 a u mnie wreszcie skonczyli podbitke - dziś ją widziałam wygląda slicznie pozdrawiam i ...oby do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 06.11.2003 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2003 jaka zima dziewczyny nareszcie normalna temperatura do roboty dzisiaj laliśmy posadzki i miksokret tak się zagrzał, że musiałem odwieźć go do doktora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 06.11.2003 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2003 ups, poprawka temperatura do pracy, bo do roboty to wolę ciepełko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 06.11.2003 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2003 O kurka, ale się wkurzyłąm! Nie dostawałam zawiadomień, że coś tu się pojawiło!Witam więc po dłuższej przerwie. U nas zastój budowlany. Kompletujemy papiery. ble, ble, ble - taki martwy, nieciekawy etap budowy... (ale i chyba najtańszy).A jak tam poszukiwanie ekip? Aga jak tam Wasza adaptacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 06.11.2003 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2003 A mój mąż wymyślił sobie, że należało założyć instalację centralnego odkurzania. W zasadzie uparł się jak oślę i czuję, że sprawa jest przegrana, nie uda mi sie go odwieść. A przecież już dawno jesteśmy za etapem, gdy można to było bezkolizyjnie zrobić. Znalazł w ineternecie jakiegoś przedstawiciela w J.G. i jutro będzie dzwonił. Może zdarzy się cud i go zniechęcą... A swoją drogą, czy macie jakieś ciekawe informacje na temat tego ustrojstwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 06.11.2003 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2003 Jolana , zakładajcie !!!To dziecinnie proste , kupcie rurki i jeśli mąż ma odrobinę zacięcia , zaoszczędzicie sporo kasy na montażuSam zrobiłem to w jeden dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 06.11.2003 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2003 Smoczydełku ty mój ulubiony, to mnie oświeć, czy na parterze lepiej prowadzić rury w piasku, czy można w styropianie jak rury od ogrzewania? Co lepsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 06.11.2003 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2003 Smoku, ale problem jest w tym, że mamy juz otynkowane i "ogładzione" ściany, zrobione wylewki, piętro jest już nawet pomalowane. A tu takie coś! Ceną montażu nie matwię się, nasza ekipa jest bardzo wyrozumiała na nasze "innowacje", jak im mąż rzucił temat, było tylko: sie zrobi. Ale mnie przeraża to całe kucie itd. A swoja drogą, gdzie kupowałeś elementy, jakiej firmy, jakiej mocy. Jeżeli chcesz, napisz na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 06.11.2003 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2003 Jesteście niezawodne Agnes K , rury układałem na chudziaku w warstwie styropianu Jolana, nie przejmuj się gładziami, wystarczy podkuć w miejscu na gniazdo, ale na wylewkę trzeba uważać jeśli jakieś rury, lub przewody prowadziłaś w podłodze Powodzenia Pytajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts