MonikaC 02.10.2007 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Będe wdzięczna za wszelkie uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiaber 02.10.2007 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Z przyjemnością wpisuje się jako pierwsza. Domek bardzo ładny, ale myślę że nietani, zwłaszcza ten dach z falującymi daszkami. Bardzo podoba mi sie rozplanowanie pomieszczeń, szczególnie na dole, góra też chociaż trochę mniej, właśnie ze względu na dach kopertowy ucieka tu dużo powierzchni użytkowej. My planujemy prosty domek z dachem dwuspadowym, tani w budowie, co jest dla nas bardzo ważne. Może w twoim przypadku pieniądze nie są aż takim wyznacznikiem Życzę powodzenia i lekkiej budowy. Z przyjemnością tu czasem zajrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiaber 02.10.2007 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Zapomniałam ,dobrze by było obejrzeć działeczkę gdzie ma stanąć domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 03.10.2007 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Gosiu dzięki za pierwszy wpis. Zdjęcie dzałki już wstawione. Co do Bawolich ok to jak wyjdą duuuużo drożej niżnp lukarny to trzeba będzie zmieniać dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 04.10.2007 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Witaj. Drzwi są piękne. Chcę mieć podobne do Twoich ale architekt wmawia mi ,'' że takich już się nie robi'' . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 05.10.2007 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Andzik no co ty??? Drzwi można sobie zamówić i trójkątne jeśli ci się oczywiście takie podobają, może chodziło mu o to że są np już niemodne.Mnie osobiściebardzo się podobają i chyba pasują do bryły i stylu domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 05.10.2007 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Być może architekt miał to na myśli,że są nie modne. Dla mnie mogą być niemodne ale takie będę miała bo są cudne po prostu. U mnie aż się prosi o takie drzwi . Muszę wstawić fotki projektu domu to w tedy będzie wszystko jasne. A ponoć architekt narysował w projekcie wąskie drzwi tzn nie poszerzone. Hm zawsze można mniej cegieł wmurować..pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 05.10.2007 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 A te 15000 zł to sama robocizna? Nam murarz za stan surowy otwarty 23 tys zaśpiewał. Pisałam o tym w swoim dzienniku. Spisaliśmy umowę i mam tam wyszczególniony zakres prac jakie wykona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 05.10.2007 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 ano sama robocizna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 05.10.2007 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 O kurcze ładnie się murarze cenią...Wszystko od regionu zależy. Mojej kuzynce za wybudowanie stanu surowego powiedzieli 15000 tyś, jak ja jej powiedziałam za ile u mnie wybudują to stwierdziła,że za drogo.......a jeszcze codziennie obiady im gotuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 09.10.2007 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 O nieee u mnie w domu obiad to ostatnio rzadkość a co dopiero ekipie gotować Dzisiaj podpisaliśmy umowęna 55tyś. Jak nie będziemy chcieli faktury to dostaniemy 2000 rabatu - dobre i to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiaber 09.10.2007 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Działeczka całkiem fajna. a ile ma powierzchni? drzwi też mi si podobają, są w moim stylu , miło by było wchodzić przez takie do swojego domu 88.030 - mnie ta suma przyprawia o zawrót głowy, my jeszcze nie ponieśliśmy żadnych wydatków i aż się boję co to będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 10.10.2007 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 ło matko , ale sumaa. Faktycznie o zawrót głowy przyprawia a to dopiero początek...Zyczę Ci wytrwałości i powodzenia. Oczywiście trzymam kciuki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 11.10.2007 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Gosiu - działka miała prawie 1300 ale musieliśmy się cofnąć z ogrodzeniem o 3m bo będą robić drogę. Andzik - dzięki za miłe słowa A co do kwoty to jak się odliczy działkę nie jest jeszcze aż tak źle. Chociaż jak czytam inne dzienniki to łapię doła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trajkotka 16.07.2008 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 hej hej widze ze na tym samym etapie budowy jesteśmy .... tzn Wy nas wyprzedzacie troszke! Śliczne drzwi! Gdybym miała szerszy korytarz pewnie tez bym takie chciała Macie strasznie przystojnego "małego inwestora" Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 21.07.2008 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Hej Trajkotka Z tym etapem budowy to jeszcze różnie może być bo u nas leje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trajkotka 21.07.2008 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 u nas też ... i stoimy z robotą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 27.07.2008 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2008 Poczytałam sobie o perypetiach z architektem i stwierdzam, że każdy z budujących ma jakieś zastrzeżenia do kogoś lub czegoś Pozostaje liczyć na to, że niemiłych niespodzianek będzie coraz mniej - w końcu czyta się forum i zdobywa się doświadczenie w wielu kwestiach. Bryła domu bardzo przypadła mi do gustu, podobnie jak te piękne drzwi wejściowe. Zajrzę tu nie raz i nie dwa razy Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 29.07.2008 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 Drzwi niech sobie bedą i niemodne - mnie sie bardzo podobają - szukam właśnie podobnych. Te na zdjęciu są chyba drewniane, a ja szukam PVC - może być ciężko. Moniko trzymam kciuki, zeby teraz było juz tylko z górki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 31.07.2008 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Moniś pogoda jest supcio na szczęście Właśnie dzisiaj wróciłam z króciótkich wakacji i wpadłam wprost na zalewanie fundamentów. Jutro zdjęcia z placu budowy, bo dzisiaj padam na twarz Mam nadzieję, że u Ciebie wszystko OK. Pozdrawiam gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts