nitubaga 26.01.2010 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 ...nic kochane , nic.... tylko praw fizyki się cholera nie przeskoczy.. i jak coś jest wulgotne, to ma taaakim mrozie musi to szlag trafić Po jesieni zauważyłam, ze mam zaciek na elewacji bo obróbki blacharskie nie do końca prawidłowo odprowadzają deszczówkę.... najpierw było mokro i tego nie widziałam... ale potem się to ślicznie zazieleniło i już wiedziałam że samo to to nie przejdzie... więc zgłosiłam usterkę... a wczorajszej nicy.. pop prostu odcięło mi ścianę i farba elewacyjna ślicznie się odkleja... ... fizyka - tylko fizyka. Teraz przynajmniej wiem, ze mam rację i wiosną czekają nas naprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 26.01.2010 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Nitka oj masz ty się masz. Trzymam kciuki żeby wszystko skończyło się po twojej myśli!!!! Dzięki ANia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.01.2010 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Co to SBS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 26.01.2010 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Co to SBS tio http://www.bankujesz-kupujesz.pl/katalog/thumbs/86315f8b51c06d9fe435b58c2e4caf1a.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 26.01.2010 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Nitka oj masz ty się masz. Trzymam kciuki żeby wszystko skończyło się po twojej myśli!!!! Dzięki ANia! skończyć to się skończy na pewno... o to jestem spokojna Pytanie jest tylko jedno... czy to też przy udziale sądu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.01.2010 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Sady sa dla ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.01.2010 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Co to SBS tio http://www.bankujesz-kupujesz.pl/katalog/thumbs/86315f8b51c06d9fe435b58c2e4caf1a.jpg aaaaaaaaaaaaaaa to tak lodowo zimno mi... jak patrzę na to i na ludzika pod spodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 27.01.2010 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Monika a może pomyśl zamiast tych szafek o jakiejs ciekawej witrynie z wystawką na szkło.Cos w nowoczesnej formie.Prosta rama, niekonwenconalny kształt..... Ja wiem jakbym to zrobiła, ale najpierw Ty sobie pomyśl :)Masz prosto-biało brązowo-wyeksponuj to drewno jak ramę obrazu. Nitu szkoda tej elewacji. U mnie też tynk odbija miejscami ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 27.01.2010 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 U Nitu to ,,cały" dom do wymiany to nie dziwota, że ciągle coś wyłazi - a przynajmniej informuje o tym ale w Twoim nowym domku Myszko też jak to dobrze, ze tynków nie mam.... jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 27.01.2010 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 tragedii u mnie nie ma, tylko na wiosnę trzeba będzie mocno pomyślec co i skąd tam ewentualnie podcieka.teraz odpuszczam temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.01.2010 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 tragedii u mnie nie ma, tylko na wiosnę trzeba będzie mocno pomyślec co i skąd tam ewentualnie podcieka.teraz odpuszczam temat ja też pierniczę... zgłosiłam poczekam... teraz to mi już wsio jedno czy odpadnie pół ściany czy cała ściana i tak to jest do poprawki i tak mam na to jeszcze dwa lata... więc siedzę sobie i macham nóżką czekając wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 27.01.2010 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Co do kuchni to ja bym też się pozbyła górnych szafek. Jakoś nie lubię tego sięgania. Zastanawiam się czy nie dałabym zlewu bliżej kuchenki. Może w róg? Kolory mi się podobają. Ja u siebie planuję zrobić białe fronty z drewnianą opaską i drewniany blat na wyspie. A przede wszystkim to pozdrowienia chciałam zostawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 27.01.2010 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Doberek Mysza weż mi to narysuj bo ja ni w ząb tego nie kumam - pomóż blondynce! Becia- zlew zawsze chciałam mieć przy oknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 27.01.2010 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 wyobraź sobie piękną drewnianą rame o grubości blatu, w środku szklane półeczki z kubeczkami i zakryte dwoma delikatnymi drzwiczkami ze szkła mrożonego(może z jakimś motywem, albo gładkie). jesli do tego dodasz jeszcze kawałek delikatnego światełka w srodek to wyjdzie Ci piękny obraz -takie nocne okno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 27.01.2010 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 wyobraź sobie piękną drewnianą rame o grubości blatu, w środku szklane półeczki z kubeczkami i zakryte dwoma delikatnymi drzwiczkami ze szkła mrożonego(może z jakimś motywem, albo gładkie). jesli do tego dodasz jeszcze kawałek delikatnego światełka w srodek to wyjdzie Ci piękny obraz -takie nocne okno o mammmo ale ty masz pomysły dziewczyno - o ramce myślałam ale to szkło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 27.01.2010 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 e tam pomysły, to wszystko juz było, no bo co nowego można wymyślec.Ide jeszcze raz zerknąć na układ Twojej kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 27.01.2010 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 ja bym osobiście kopneła okap jeszcze troche w stronę okna,zmieniła podział dolnych szafek i wstawiła jeszcze jedno "okno" ze szkłem, takich wymiarów jak te dwa co juz masz, znaczy tak bym kombinowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 28.01.2010 05:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 hejeczka zrobiłam wczoraj wdomu wizualkę na szybko na alno ale ten program jest mocno ograniczony Hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 28.01.2010 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 hej Monia no to wrzucaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 28.01.2010 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 pokaz co nowego Ci wyszlo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts