Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

--<<KOMENTARZE - Dziennik Cieniasów>>--

MonikaC

Recommended Posts

...nic kochane , nic.... tylko praw fizyki się cholera nie przeskoczy.. i jak coś jest wulgotne, to ma taaakim mrozie musi to szlag trafić :x

Po jesieni zauważyłam, ze mam zaciek na elewacji bo obróbki blacharskie nie do końca prawidłowo odprowadzają deszczówkę.... najpierw było mokro i tego nie widziałam... ale potem się to ślicznie zazieleniło i już wiedziałam że samo to to nie przejdzie... więc zgłosiłam usterkę... a wczorajszej nicy.. pop prostu odcięło mi ścianę i farba elewacyjna ślicznie się odkleja... ... fizyka - tylko fizyka.

Teraz przynajmniej wiem, ze mam rację i wiosną czekają nas naprawy :p

• Odpowiedzi 5,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nitka oj masz ty się masz. Trzymam kciuki żeby wszystko skończyło się po twojej myśli!!!!

Dzięki ANia!

skończyć to się skończy na pewno... o to jestem spokojna :p

Pytanie jest tylko jedno... czy to też przy udziale sądu :roll:

Monika a może pomyśl zamiast tych szafek o jakiejs ciekawej witrynie z wystawką na szkło.Cos w nowoczesnej formie.Prosta rama, niekonwenconalny kształt..... Ja wiem jakbym to zrobiła, ale najpierw Ty sobie pomyśl :)Masz prosto-biało brązowo-wyeksponuj to drewno jak ramę obrazu.

Nitu szkoda tej elewacji. U mnie też tynk odbija miejscami ;(

tragedii u mnie nie ma, tylko na wiosnę trzeba będzie mocno pomyślec co i skąd tam ewentualnie podcieka.teraz odpuszczam temat

ja też :p pierniczę... zgłosiłam poczekam... teraz to mi już wsio jedno czy odpadnie pół ściany czy cała ściana :p i tak to jest do poprawki :) i tak mam na to jeszcze dwa lata... więc siedzę sobie i macham nóżką czekając wiosny :p

Co do kuchni to ja bym też się pozbyła górnych szafek. Jakoś nie lubię tego sięgania.

Zastanawiam się czy nie dałabym zlewu bliżej kuchenki. Może w róg?

Kolory mi się podobają. Ja u siebie planuję zrobić białe fronty z drewnianą opaską i drewniany blat na wyspie.

A przede wszystkim to pozdrowienia chciałam zostawić :D

wyobraź sobie piękną drewnianą rame o grubości blatu, w środku szklane półeczki z kubeczkami i zakryte dwoma delikatnymi drzwiczkami ze szkła mrożonego(może z jakimś motywem, albo gładkie). jesli do tego dodasz jeszcze kawałek delikatnego światełka w srodek to wyjdzie Ci piękny obraz -takie nocne okno

wyobraź sobie piękną drewnianą rame o grubości blatu, w środku szklane półeczki z kubeczkami i zakryte dwoma delikatnymi drzwiczkami ze szkła mrożonego(może z jakimś motywem, albo gładkie). jesli do tego dodasz jeszcze kawałek delikatnego światełka w srodek to wyjdzie Ci piękny obraz -takie nocne okno

o mammmo ale ty masz pomysły dziewczyno - o ramce myślałam ale to szkło :o