78mysz 28.01.2010 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 pokazuj pokazuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 28.01.2010 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Pokaż Monia chętnie zobaczę bo ja też w alno coś tworzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.01.2010 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 ja tez robilam w alno, ale mialo sie to nijak do tego jak w sklepie mi zrobili wizualke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.01.2010 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 .... ja też waitinguję tutaj witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 28.01.2010 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Gratuluję Monia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 28.01.2010 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 wizualek niet, ale gaz budiet, to dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.01.2010 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Hejka pomyślne wieści... super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.01.2010 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Wspaniała wiadomość z tym gazem !!! Super !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 29.01.2010 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 dobrze dobrze jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 29.01.2010 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 super wiadomosc o gazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 29.01.2010 16:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Dzięki za gratki - cieszymy się ogromni i teraz z utęsknieniem czekamy na ową przesyłkę W pracy za to mnie dzisiaj dobili :( Podwyżki nie będzie Trzeba będzie chyba poszukać nowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 29.01.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Dzięki za gratki - cieszymy się ogromni i teraz z utęsknieniem czekamy na ową przesyłkę W pracy za to mnie dzisiaj dobili :( Podwyżki nie będzie Trzeba będzie chyba poszukać nowej Monia z gazu a za podwyżką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 31.01.2010 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Dzień dobry! Jakiś ech mnie ostatnio prześladuje Wczoraj chciałam być dobra i na cioci domu sople pozrzucać i do niektórych nie sięgałam więc rzuciłam grabiami a te jak spadały grzmotnęły mnie centralnie w czubek kciuka tak że aż w nadgarstku poczułam. Boli jak diabli i kciukiem ruszać za bardzo nie mogę, no i jest trochę spuchnięty - może złamany???? No laptop nam się zesrał W piątek matryca w pewnej chwili zaczęła świecić na zielono - ogólnie czarny kolor stał się zielonym W poniedziałek ma przyjechać po niego kurier i zabrać go do serwisu. Dobrze że mamy jeszcze naszego dziadka Wczoraj byliśmy na działce - matko ile śniegu - trochę odśnieżyliśmy, ja jak zwykle napaliłam w kozie to chyba tęsknota za kominkiem . Boję się że jak to się wszystko zacznie topić to nas podtopi No ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło - okno połaciowe u nas w sypialni do poprawki - troszkę śniegu nam wleciało do środka - czyli Panowie dachowcy na wiosnę znowu nas odwiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 31.01.2010 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 ojojoj uwazaj na siebie i na sprzety wokol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 31.01.2010 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Jejku nie dawaj się i na ręce uważaj, już parę razy wybiłam sobie palce przy jakiś głupotach (jak ten Twój wypadek) a potem długo się odzywają A wiesz, że po siedmiu chudych latach przychodzi siedem tłustych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 31.01.2010 16:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 A wiesz, że po siedmiu chudych latach przychodzi siedem tłustych to sobie jeszcze troszkę poczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 31.01.2010 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 ... oj tam... przyjda razem z wiosną oknem się nie przejmuj... wszystko da się naprawić... ja Ci to mówię jak masz Veluxa to oni robią szkolenia i pan z działu technicznego moze przyjechać na budowe i powiedziec co jest nie tak... skoordynuj to z dekarzem i masz temat z głowy... u nas tak właśnie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 31.01.2010 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Cześć NItka Mam Fakro ale tam też są mili ludzie chętni do pomocy Matko jutro do pracy - jak mi sie nie chce Idę spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 01.02.2010 05:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Jestem sobie w pracy i jestem mega szczęśliwa Postanowiłam się nie przepracowywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 01.02.2010 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Jestem sobie w pracy i jestem mega szczęśliwa Postanowiłam się nie przepracowywać od 6 rano za to wcześniej wyjdziesz kciuki trzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts