Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

--<<KOMENTARZE - Dziennik Cieniasów>>--

MonikaC

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzięki.

Powiem tak szczerze że brakowało mi drugiego samochodu jak poszłam do pracy bo zawsze mieliśmy dwa. Fakt dużo większe. Jak wsiadłam do pikaczu to myślałam że tyłkiem po asfalcie szoruję i wszystkie samochody dookoła mnie atakują :lol: Ale już jest lepiej.

:lol: :lol: :lol: :lol:

Chciałam, ale powiedzieli, że za ciężki samochód by pchać, a jak z apteki wracałam i nadal stali (już ich kilkoro było dziewczyny i chłopaki) to facet powiedział, że pchali już ale ten merz maskę ma plastikową i pęknie jak się go będzie pchało :o :o :lol: :lol: ... poszłam sobie 8)

Cześć Dorcia.

Dawno cię nie widziałam u siebie.

Wkład to Totem Lateral 800 ale chyba będziemy szukać innego bo cena jest zabójcza - ok 15 tysi :( No ale kominek tak właśńie będzie wyglądał. To jest miłość od pierwszego ujrzenia :) - zaiskrzyło między nami :lol:

szyba: boczne szyby

materiał: stal, szamot

otwieranie: drzwiczki podnoszone do góry

dane techniczne

wysokość: 1390 mm

szerokość: 886 mm

głębokość: 553 mm

średnica rury: 200 mm

waga: 250 kg

moc nominalna: 18 kW

sprawność: 74%

szerokość paleniska: 700 mm

głębokość paleniska: 367 mm

wyposażenie: ruszt z popielnikiem, szyber automatyczny, deflektor, dystrybutor gorącego powietrza, doprowadzenie powietrza z zewnątrz.

opcje: ramka złoto satyna lub połysk, chrom mat lub połysk,

norma: produkt zgodny z normą EN 13229

gwarancja: 5 lat