dardurdka 26.03.2009 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Pewnie, że się opłaca na allegro przesyłka kosztuje od 10 do 15zł a sadzonki tak duże są powyżej 18zł!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 26.03.2009 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Chyba zajmę się sprzedażą na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 26.03.2009 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Dobry pomysł zawsze można trochę sobie dorobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 27.03.2009 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Monia a ten sklep prowadzi sprzedaż wysyłkową jeśli tak to daj namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 27.03.2009 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Monia a ten sklep prowadzi sprzedaż wysyłkową jeśli tak to daj namiary Niestety nie Ja mam kilka takich ogrodniczych, gdzie oczopląsu mozna dostać od wyboru roślin, co jest dla mnie baaaaardzo niebezpieczne, zwłaszcza, że już wszystkie otwarte po zimie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 27.03.2009 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 MonikaC czy te 2 ostanie zdjęcia kuchni to tak ma wyglądac u Ciebie? Pytam bo trochę wcześniej ta kuchnia wyglądała inaczej. I do tamtej wcześniejszej kuchni miałam jedną uwagę że będziesz miała ciemno (tzn. plecami będziesz zasłaniała sobie światło) przy gotowaniu na płycie. Jeżeli chodzi o te ostatnie 2 zdjęcia kuchni i o pytanie o CARGO to lepiej będzie wyglądac z CARGO ale takim wąskim (np. 30 cm do 40 cm). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 27.03.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Za odkurzacz centralny ... zaj.ście drogo Ale wiem, że takie są ceny za usługę. Ja zrobiłem sobie saa przed wylewkami. Koszt wszystkich cześci z systemu Beam'a zamknął sie w 700 zł i mam już kupione 2 szufelki autoamtyczne i 3 gniazdka. Wrażenia - bezcenne Może w któryś wolny weekend sobie zrobicie ... ? pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 27.03.2009 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Aga - z wyspy rezygnujemy bo zostałoby mało miejsca. Kuchnia będzie wyglądała tak jak na tych ostatnich fotach i chyba na 98% bez wysokiego cargo. No ale pewnie do przyszłego roku to mi się jeszcze coś zmieni Majki - miło że wpadasz A nam się wydawało tanio Trzeba będzie samemu to poskładać . Zawsze coś w kieszeni zostanie . Szkoda tylko że nie przysłali nam rzutów z naniesionymi punktami No ale jak elektrykę mąż sam położył to i odkurzaczowi da radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 27.03.2009 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Ten odkurzacz to faktycznie nie za tanio... Ja mam wycenę 7 pkt x 250 (a nie 280) = 1750 net i żadne podejścia nie liczą się dodatkowo... Do tego jednostka 2-3.5 tys Zestaw rur 9m od 520 Gniazdko 36-147 Szufelka 140-175 Gniazdo wylotowe 12 Montaż i uruchomienie 500 Ale to wycena sprzed jazdy na € więc niewykluczone że mi teraz podniosą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Michał 27.03.2009 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Monia: skoro mąż faktycznie zrobił sam elektrykę, to i zrobi centralny odkurzacz. Mój też sam zrobił elektrykę, ale do odkurzacza nie miał przekonania i strasznie odkładał.. i bardzo się do tego zmusza.. ale powoli mu idzie... dostałam wycenę i za 3 gniazdka i 1 szufelki gościu (z firmy Bez kurzu... czy jakoś tak) wyliczył 1500 zł za samą instalację... więc postanowiliśmy zrobić sami, tym bardziej że za same rury i elementy potrzebne do instalacji zapłaciłam niecałe 500 zł. Także już tutaj mamy zaoszczędzone 1000 zł i raczej zrobione będzie dokładnie i tam gdzie ja chcę. Więc może warto samemu robić pewne rzeczy. Tylko teraz taka mała wskazówka: róbcie to przed tynkami. Małżonek zwlekał z robieniem instalacji na 'po tynkach' i dopiero teraz jak zobaczył, jak się montuje gniazdka, jednak stwierdził, że jednak powinien był zrobić 'przed tynkami'. Pan z firmy Bez Kurzu podał, że jak wymierza się rozmieszczenie gniazd, to mierzy się odległość 7,5 m (przy założeniu, że rura będzie 9 m), tak aby sprawdzić, czy się wszędzie sięgnie (mierzy się na pustych przestrzeniach, a czasami trzeba będzie omijać jakieś meble.. i nie należy zapominać, że czasami nie tylko podłogę odkurzamy ) Może zamieść rzuty z wymiarami, a na forum urządzimy burzę mózgów.. która pomoże w rozmieszczeniu gniazd.. Myślałaś o szufelce koło kominka? Niektórzy mówią, że się sprawdzają....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 29.03.2009 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Mój mąż też zrobił sam OC (pierwszy raz!), kupił materiał i zainstalował, przed tynkami. Wcześniej sami na rzucie domku miałam nitkę 8 cm i "jeździłam" nią po pokojach. Mam 2 gniazdka (dom parterowy) + szufelka w wiatrołapie i przygotowane miejsce pod szufelkę w kuchni, ale na razie nie odczuwam potrzeby jej instalacji. Do kominka mamy dodatkowe urządzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 29.03.2009 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 A żeby było śmieszniej to kiedyś kończył Technikum Elektryczne i elektryki sam nie zakładał ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 29.03.2009 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Mój mąż jest po mechatronice... I jedyne co zrobi samodzielnie, to pewnie projekt izolacji akustycznej w sali kinowej Projekt, nie wykonanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 30.03.2009 06:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Dzień doberek Postanowione - Centralny mąż robi sam Weekend bardzo pracowity. Nawoziliśmy ziemię tamgdzie mieliśmy naszbasen i normalnie wszystko mnie boli. Kupiłam dwa winobluszcze trójklapowe na próbę i posadziłam i jeszcze kilka rzeczy zrobiliśmy ogólnie nawet doopsko mnie boli . Leće dalej i na budowę bo sprzedaliśmy wstępnie 50 stemplia reszta po świętach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 30.03.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 dzien dobry... cieszę się, że choć w bólach to walczysz z zalewiskiem... widziałam, że Gosiek też ech... ja to chyba na razie poczekam aż się cieplej zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 30.03.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Hejka no Kochana to Ty pracowita pszczółka jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 30.03.2009 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Hejka no Kochana to Ty pracowita pszczółka jesteś Właśnie propo pszczół wiecie ile tego dziadostwa wczoraj u nas latało i jakieś takie nerwowe i much w domu pełno aa i mieliśmy ptaszka na poddaszy nad garażem http://img15.imageshack.us/img15/7898/zdjcie031aq.jpg Ja się na ptakach nie znam wiecie co to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 30.03.2009 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Sójka!!! Tak mi się wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 30.03.2009 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Nituś nawieźliśmy chyba z 60 taczek i dalej mało no ale tam było do nawiezienia jakieś 40 cm Byłam dzisiaj i co najważniejsze że woda przy samym garaży już nie stoi ok 1, 1,5 od mury robi sie bagienko Aaa w piątek kupiliśmy wywrotke kruszywa na wjazd w promocji po 400zeta - za mało ale dobre i to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 30.03.2009 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 O witaj Dardulka Tak masz rację to dokładnie ten sam ptaszek a raczej ptaszysko bo mała nie była. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts