lidszu 25.02.2010 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Monia, współczuję choróbska i życzę szybkiego powrotu do zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.02.2010 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 U mnie też by nie przeszło, bo kuchnia ma służyć do gotowania a co jest złego w tym piekarniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 25.02.2010 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Dzień dobry U mnie też by nie przeszło, bo kuchnia ma służyć do gotowania a co jest złego w tym piekarniku Złego nic ale nie mam miejsca ta taki wygibas Powiem Wam szczerze że po tych lekach które dostałam czuję się gorzej. Dodatkowo boli mnie brzuch - wczoraj zasnąć nie mogła i czasem głowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 25.02.2010 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 U mnie też by nie przeszło, bo kuchnia ma służyć do gotowania a co jest złego w tym piekarniku w piekarniku nic, ale bałabym się, że któregoś dnia razem z pieczoną kaczką wyląduje na podłodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 25.02.2010 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Dzień dobry U mnie też by nie przeszło, bo kuchnia ma służyć do gotowania a co jest złego w tym piekarniku Złego nic ale nie mam miejsca ta taki wygibas Powiem Wam szczerze że po tych lekach które dostałam czuję się gorzej. Dodatkowo boli mnie brzuch - wczoraj zasnąć nie mogła i czasem głowa. Powinnaś skontaktować się z lekarzem, skoro źle znosisz lek. Może zaleci Ci inny specyfik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 25.02.2010 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Dzień dobry U mnie też by nie przeszło, bo kuchnia ma służyć do gotowania a co jest złego w tym piekarniku Złego nic ale nie mam miejsca ta taki wygibas Powiem Wam szczerze że po tych lekach które dostałam czuję się gorzej. Dodatkowo boli mnie brzuch - wczoraj zasnąć nie mogła i czasem głowa. Powinnaś skontaktować się z lekarzem, skoro źle znosisz lek. Może zaleci Ci inny specyfik? To antybiotyki to normalny jego skutek uboczny niestety Twarda będe. Elenciu ja Ciebie bardzo ładnie proszę o sprawozdanie w sprawie tek papy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 25.02.2010 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Monia, napisałam trochę u siebie na ten temat. Jak chcesz, to podam Ci telefon do Janzara, to sobie pogadasz. Szkoda, że rok temu nie zainteresowałam się tym tematem bardziej, dziś mielibyśmy jedno zmartwienie mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 25.02.2010 16:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Monia, napisałam trochę u siebie na ten temat. Jak chcesz, to podam Ci telefon do Janzara, to sobie pogadasz. Szkoda, że rok temu nie zainteresowałam się tym tematem bardziej, dziś mielibyśmy jedno zmartwienie mniej dzwoniłam do małża - będzi i papa i folia papa folia styropian folia jastrych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 25.02.2010 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Monia, napisałam trochę u siebie na ten temat. Jak chcesz, to podam Ci telefon do Janzara, to sobie pogadasz. Szkoda, że rok temu nie zainteresowałam się tym tematem bardziej, dziś mielibyśmy jedno zmartwienie mniej dzwoniłam do małża - będzi i papa i folia papa folia styropian folia jastrych No, Kochana, tej konstrukcji to już nic nie ruszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 25.02.2010 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Monia, napisałam trochę u siebie na ten temat. Jak chcesz, to podam Ci telefon do Janzara, to sobie pogadasz. Szkoda, że rok temu nie zainteresowałam się tym tematem bardziej, dziś mielibyśmy jedno zmartwienie mniej dzwoniłam do małża - będzi i papa i folia papa folia styropian folia jastrych No, Kochana, tej konstrukcji to już nic nie ruszy ha ha mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.02.2010 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 dobrze bedzie jak tam tabletki? zmienione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 25.02.2010 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 dobrze bedzie jak tam tabletki? zmienione? nieee trudno jakoś przeżyję to podobno normalny skutek uboczny Idę oglądać z młodym transformersów bo mnie zamęczy Konrad jest dzisiaj Bumblebee a ja mam robić za Ironhide'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 25.02.2010 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 dobrze bedzie jak tam tabletki? zmienione? nieee trudno jakoś przeżyję to podobno normalny skutek uboczny Idę oglądać z młodym transformersów bo mnie zamęczy Konrad jest dzisiaj Bumblebee a ja mam robić za Ironhide'a Mój niespełna 4-letni bratanek ma fazę na Janka z Czterech Pancernych, a ja wczoraj robiłam za Gustlika Kazał mi gwoździe rekoma wyginać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 25.02.2010 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Dzieci to mają fantazję - u nas króluje Wall-e - ja wtedy jestem Evą, Agent specjalny Oso, Piotruś Pan, Kungfu panda aaa i pingwiny z madagaskaru ale na szczęście już mu przeszło bo ciągle był Rico i coś niby wyrzygiwał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 25.02.2010 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Mój Starszak ma fazę na Star Wars w każdej dostępnej postaci i nie wystarcza mu oglądanie a nas strasznie drogo kosztuje to jego hobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 25.02.2010 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 przynajmniej jest wesoło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.02.2010 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Mój Starszak ma fazę na Star Wars w każdej dostępnej postaci i nie wystarcza mu oglądanie a nas strasznie drogo kosztuje to jego hobby to jak moj Dejw dobrze ze gadzetów nie trzeba mu kupowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 25.02.2010 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Mój Starszak ma fazę na Star Wars w każdej dostępnej postaci i nie wystarcza mu oglądanie a nas strasznie drogo kosztuje to jego hobby to jak moj Dejw dobrze ze gadzetów nie trzeba mu kupowac ha ha ha my ostatnio młodemu kupiliśmy stację dla wall-e z figurkami - ale ma zabawę Idę spać dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 25.02.2010 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Mój Starszak ma fazę na Star Wars w każdej dostępnej postaci i nie wystarcza mu oglądanie a nas strasznie drogo kosztuje to jego hobby to jak moj Dejw dobrze ze gadzetów nie trzeba mu kupowac ha ha ha my ostatnio młodemu kupiliśmy stację dla wall-e z figurkami - ale ma zabawę Idę spać dobranoc Dobranoc, ja też zaraz spadam bo jutro rano pobudka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 25.02.2010 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Mój Starszak ma fazę na Star Wars w każdej dostępnej postaci i nie wystarcza mu oglądanie a nas strasznie drogo kosztuje to jego hobby to jak moj Dejw dobrze ze gadzetów nie trzeba mu kupowac ha ha ha my ostatnio młodemu kupiliśmy stację dla wall-e z figurkami - ale ma zabawę Idę spać dobranoc Dobranoc, ja też zaraz spadam bo jutro rano pobudka a ja jeszcze posiedzę w końcu do tej 8 pośpię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts