nitubaga 08.03.2010 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 monika nie stresuj sie. wszystko sie powoli wyklaruje. a że kasy nie starczy to pewne. nigdy nie starcza my też przeliczamy zakupy na wypłaty bo juz nie ma skąd brać kaski Monia... najpierw były zachcianki i aranżacje z pisemek potem spacery po sklepach i cenowy kac gigant a potem się człowiek otrzepuje, ustala na czym mu najbardziej zależy, z czego jest wstanie na moment zrezygnować, a bez czego zupełnie jest wstanie się obyć.... na koniec co koniecznie trzeba wymienić na tańszą wersję.... i potem się i tak okazuje, że trzeba spokojnie i powoli, bo Małż jak słyszy kilkanaście tysi za 4 (słownie: cztery) lampy... to mówi, że on chce to samo co ja brałam :P ot życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 08.03.2010 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Monia... najpierw były zachcianki i aranżacje z pisemek potem spacery po sklepach i cenowy kac gigant a potem się człowiek otrzepuje, ustala na czym mu najbardziej zależy, z czego jest wstanie na moment zrezygnować, a bez czego zupełnie jest wstanie się obyć.... na koniec co koniecznie trzeba wymienić na tańszą wersję.... ot święte słowa:) Dzień doberek wszystkim!!!! Kwiatki dla Pań od Kondzia http://www.cosgan.de/images/midi/liebe/u030.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 08.03.2010 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 monika nie stresuj sie. wszystko sie powoli wyklaruje. a że kasy nie starczy to pewne. nigdy nie starcza my też przeliczamy zakupy na wypłaty bo juz nie ma skąd brać kaski Monia... najpierw były zachcianki i aranżacje z pisemek potem spacery po sklepach i cenowy kac gigant a potem się człowiek otrzepuje, ustala na czym mu najbardziej zależy, z czego jest wstanie na moment zrezygnować, a bez czego zupełnie jest wstanie się obyć.... na koniec co koniecznie trzeba wymienić na tańszą wersję.... i potem się i tak okazuje, że trzeba spokojnie i powoli, bo Małż jak słyszy kilkanaście tysi za 4 (słownie: cztery) lampy... to mówi, że on chce to samo co ja brałam :P ot życie to samo mowila mi Mama.... łudziłam się że jednak tak nie będzie.... życie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 08.03.2010 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Cześć Malutka To co kiedy wpadacie? Może sobota albo niedziela? Tylko abym w zdrowiu dotrwała bo znowu mnie zatoki gnębią a raczej nadal i jeszcze gardło strasznie boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 08.03.2010 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Cześć Malutka To co kiedy wpadacie? Może sobota albo niedziela? Tylko abym w zdrowiu dotrwała bo znowu mnie zatoki gnębią a raczej nadal i jeszcze gardło strasznie boli hej słońce, ten weekend już niestety odpada a Tobie życze duuuużo zdrówka, napar z lipy z sokiem z malin piłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.03.2010 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 .. albo coś z paracetamolem? jakiś fervex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 08.03.2010 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 monika nie stresuj sie. wszystko sie powoli wyklaruje. a że kasy nie starczy to pewne. nigdy nie starcza my też przeliczamy zakupy na wypłaty bo juz nie ma skąd brać kaski Monia... najpierw były zachcianki i aranżacje z pisemek potem spacery po sklepach i cenowy kac gigant a potem się człowiek otrzepuje, ustala na czym mu najbardziej zależy, z czego jest wstanie na moment zrezygnować, a bez czego zupełnie jest wstanie się obyć.... na koniec co koniecznie trzeba wymienić na tańszą wersję.... i potem się i tak okazuje, że trzeba spokojnie i powoli, bo Małż jak słyszy kilkanaście tysi za 4 (słownie: cztery) lampy... to mówi, że on chce to samo co ja brałam :P ot życie bardzo ładnie to ujęłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.03.2010 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 dziękuje... staramsie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 08.03.2010 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 .. albo coś z paracetamolem? jakiś fervex bleee tylko nie fervex Kurde najgorsze jest to że ja przecież tydzień temu skończyłam brać antybiotyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.03.2010 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 ooo to Ty jesteś osłabiona kobieto.... może jakieś wzmacniajace probiotyki, witaminy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 08.03.2010 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 ooo to Ty jesteś osłabiona kobieto.... może jakieś wzmacniajace probiotyki, witaminy? Ja się chyba wzmocnię winkiem wieczorem Myślisz że witaminki tu pomogą? łeb mnie boli, nos zatkany w gardle drapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.03.2010 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 ooo to Ty jesteś osłabiona kobieto.... może jakieś wzmacniajace probiotyki, witaminy? Ja się chyba wzmocnię winkiem wieczorem Myślisz że witaminki tu pomogą? łeb mnie boli, nos zatkany w gardle drapie tylko winko, poloz Kondzia spac i swietuj Dzien Kobiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 08.03.2010 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 ooo to Ty jesteś osłabiona kobieto.... może jakieś wzmacniajace probiotyki, witaminy? Ja się chyba wzmocnię winkiem wieczorem Myślisz że witaminki tu pomogą? łeb mnie boli, nos zatkany w gardle drapie tylko winko, poloz Kondzia spac i swietuj Dzien Kobiet nioo znieczulenie będzie lepsze niż po paracetamolu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 08.03.2010 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 do tego cebula z czosnkiem i wybuchowy trunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 08.03.2010 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 do tego cebula z czosnkiem i wybuchowy trunek Sylwuś ja jutro do pracy idę wiesz Chcesz żeby mnie koleżanka zza biurka przegoniła albo zemdlała od mojego oddechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.03.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 jak zemdleje to jeszcze nie tak źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.03.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 dubelek. ale skąd się wziął? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 08.03.2010 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 i jak? znieczulenie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.03.2010 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 jak zemdleje to jeszcze nie tak źle hm.... a jak ludzie palą papieroski to im się wydaje, że co? że niepalącym to pachnie? eeeee tam... dobry czosnek Cię postawi na nogi... a na gardło i kaszel się u nas robi syrop z cebuli... (pokrojona cebula+cukier postawiona przy kaloryferze puszcza sok..... mniam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.03.2010 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 ja tez lubie syropek z cebulki doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts