Gosiek33 09.03.2010 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 anjamen jeszcze w domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.03.2010 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 noooo niestety tak i nic mnie nie rusza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.03.2010 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 jak zemdleje to jeszcze nie tak źle hm.... a jak ludzie palą papieroski to im się wydaje, że co? że niepalącym to pachnie? nawet nie mów. a myślisz że innym palącym to nie śmierdzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 09.03.2010 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 jak zemdleje to jeszcze nie tak źle hm.... a jak ludzie palą papieroski to im się wydaje, że co? że niepalącym to pachnie? nawet nie mów. a myślisz że innym palącym to nie śmierdzi? strasznie, mój małż 8 lat nie palił a teraz znowu zaczął berek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.03.2010 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 jak zemdleje to jeszcze nie tak źle hm.... a jak ludzie palą papieroski to im się wydaje, że co? że niepalącym to pachnie? nawet nie mów. a myślisz że innym palącym to nie śmierdzi? no ja zakładam, że skoro palą to nie mylę się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.03.2010 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Dzień dobry, śmierdzący palacz mówi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.03.2010 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 to papierochy śmierdzą a ni Ty gooopia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 09.03.2010 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 i jak? znieczulenie działa wypiłam redsika i litr różnych syropków po których było mi całkiem dobrze ale katar tak mnie w nocy umęczył że ledwo wstałam Efi - nie ściemniaj - ty po prostu posty sobie nabijasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.03.2010 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Rozszyfrowalas mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.03.2010 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Cholibka, bo to katar leczony trwa tydzień a nie leczony 7 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 09.03.2010 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Cholibka, bo to katar leczony trwa tydzień a nie leczony 7 dni tiaaaa mój trwa już chyba z 3 tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.03.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Cholibka, bo to katar leczony trwa tydzień a nie leczony 7 dni tiaaaa mój trwa już chyba z 3 tygodnie nooooooo tak a jakowyś lekarz coś nie może wymyślić a może Ty ciągle po wodzie łazisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 09.03.2010 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Cholibka, bo to katar leczony trwa tydzień a nie leczony 7 dni tiaaaa mój trwa już chyba z 3 tygodnie Monia a może Ty zły antybiotyk dostałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 10.03.2010 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Cholibka, bo to katar leczony trwa tydzień a nie leczony 7 dni tiaaaa mój trwa już chyba z 3 tygodnie Monia a może Ty zły antybiotyk dostałaś Lacid tak się nazywał i niby na zatoki i ponć bardzo dobry i mocny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 10.03.2010 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Cześć Monika Mam nadzieję, że słoneczko i Tobie humor poprawiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.03.2010 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Co to za lek ten Lacid Google pokazuje tylko Lakcid ale zupełnie od innej strony A poza tym bardzo ,,dobry" to może i on jest ale u Ciebie chyba nie skuteczny i zmiana by się przydała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 10.03.2010 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Co to za lek ten Lacid Google pokazuje tylko Lakcid ale zupełnie od innej strony A poza tym bardzo ,,dobry" to może i on jest ale u Ciebie chyba nie skuteczny i zmiana by się przydała klacid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.03.2010 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Klacid, nie klacid ale chyba na Twoje bakterie nie za bardzo działa Chyba, że już Ci lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 10.03.2010 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Klacid, nie klacid ale chyba na Twoje bakterie nie za bardzo działa Chyba, że już Ci lepiej Lepiej nie mówić - doszło gardło. Dzwoniłam do laryngologa - najbliższy termin na 25.03 nosz kurde co mi po wizycie za dwa tygodnie jak mnie teraz łeb boli od tych zatok boli i gardło Idęw piątek może mnie przyjmie jak powiem oco chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.03.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Klacid, nie klacid ale chyba na Twoje bakterie nie za bardzo działa Chyba, że już Ci lepiej Lepiej nie mówić - doszło gardło. Dzwoniłam do laryngologa - najbliższy termin na 25.03 nosz kurde co mi po wizycie za dwa tygodnie jak mnie teraz łeb boli od tych zatok boli i gardło Idęw piątek może mnie przyjmie jak powiem oco chodzi O rzesz ty łaski nie robi musi Cię przyjąć skoro po zaordynowanych lekach gorzej się zrobiło - a ten klacid to niezłe uboczne skutki potrafi wywołać kciuki trzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts