rasia 10.03.2010 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Moniś, zdrowiej proszę... pozdrawiam cieplutko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.03.2010 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 lepiej dzis? doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 11.03.2010 16:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Doberek Gosiaczku to nie ta. Musiałam iść do innego lekarza bo temtej nie było Aniu - eee tam lepiej wczoraj padłam jak betka po gripexie noc - zasnęłam na siedząco a Konrad bawił się w pokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.03.2010 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Monika i co ten nowy lekarz powiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 13.03.2010 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Monika i co ten nowy lekarz powiedział eee tam szkoda gadać Gdybym się źle nie czuła to w życiu do tej raszpli bym nie poszła no ale moje lekarka mała komplet . Jak mi do środy nie przejdzie to idę do swojej. A u nas śnieg Już naprawdę mam go dosyć Na 12 do fryzjera może to mi poprawi humor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 13.03.2010 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Monika i co ten nowy lekarz powiedział eee tam szkoda gadać Gdybym się źle nie czuła to w życiu do tej raszpli bym nie poszła no ale moje lekarka mała komplet . Jak mi do środy nie przejdzie to idę do swojej. A u nas śnieg Już naprawdę mam go dosyć Na 12 do fryzjera może to mi poprawi humor Cześć Monia Wiosenną odmianę planujesz? Wczoraj u mnie w pracy trzy dziewczyny przyszły po wizycie u fryzjera totalnie odmienione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 13.03.2010 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Monika i co ten nowy lekarz powiedział eee tam szkoda gadać Gdybym się źle nie czuła to w życiu do tej raszpli bym nie poszła no ale moje lekarka mała komplet . Jak mi do środy nie przejdzie to idę do swojej. A u nas śnieg Już naprawdę mam go dosyć Na 12 do fryzjera może to mi poprawi humor Cześć Monia Wiosenną odmianę planujesz? Wczoraj u mnie w pracy trzy dziewczyny przyszły po wizycie u fryzjera totalnie odmienione tak, tak na króciutko i jeszcze mi zmiana koloru chodzi po głowie z jasnego na jakiś brązik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 13.03.2010 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 a to metamorfoza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 13.03.2010 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Monika i co ten nowy lekarz powiedział eee tam szkoda gadać Gdybym się źle nie czuła to w życiu do tej raszpli bym nie poszła no ale moje lekarka mała komplet . Jak mi do środy nie przejdzie to idę do swojej. A u nas śnieg Już naprawdę mam go dosyć Na 12 do fryzjera może to mi poprawi humor Cześć Monia Wiosenną odmianę planujesz? Wczoraj u mnie w pracy trzy dziewczyny przyszły po wizycie u fryzjera totalnie odmienione tak, tak na króciutko i jeszcze mi zmiana koloru chodzi po głowie z jasnego na jakiś brązik oooo super to jakąś foteczkę poprosiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 13.03.2010 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Monika i co ten nowy lekarz powiedział eee tam szkoda gadać Gdybym się źle nie czuła to w życiu do tej raszpli bym nie poszła no ale moje lekarka mała komplet . Jak mi do środy nie przejdzie to idę do swojej. A u nas śnieg Już naprawdę mam go dosyć Na 12 do fryzjera może to mi poprawi humor Cześć Monia Wiosenną odmianę planujesz? Wczoraj u mnie w pracy trzy dziewczyny przyszły po wizycie u fryzjera totalnie odmienione tak, tak na króciutko i jeszcze mi zmiana koloru chodzi po głowie z jasnego na jakiś brązik oooo super to jakąś foteczkę poprosiem jak już będę po to coś pstryknę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 15.03.2010 16:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 No dobra czy 24 zł za tynki cem-wap zacierane na gładko BEZ MATERIAŁU to tanio czy drogo??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 15.03.2010 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Monia, czy fryzjer poprawił Ci humor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 15.03.2010 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Monia, czy fryzjer poprawił Ci humor? taaaaak w małym stopniu ale zawsze to coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 15.03.2010 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Monia, czy fryzjer poprawił Ci humor? taaaaak w małym stopniu ale zawsze to coś no, to dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 15.03.2010 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 No dobra czy 24 zł za tynki cem-wap zacierane na gładko BEZ MATERIAŁU to tanio czy drogo??? Monia ja płaciłam na jesieni po 20zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 16.03.2010 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 No dobra czy 24 zł za tynki cem-wap zacierane na gładko BEZ MATERIAŁU to tanio czy drogo??? Monia ja płaciłam na jesieni po 20zł ja mam jednego za 20 / drugi za 21zl. jeszcze nie klepniety zdrowka zycze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 17.03.2010 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 No dobra czy 24 zł za tynki cem-wap zacierane na gładko BEZ MATERIAŁU to tanio czy drogo??? Monia ja płaciłam na jesieni po 20zł ale z materiałem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.03.2010 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 GRATULACJE Oświecona Góro!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 17.03.2010 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Ja też gratulować oświecenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 17.03.2010 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Oooo dziękuję za gratulacje i nie powiem bo FM mnie w pewnych sprawach rzeczywiście"oświeciło" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts