pasie 17.03.2010 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 No dobra czy 24 zł za tynki cem-wap zacierane na gładko BEZ MATERIAŁU to tanio czy drogo??? Monia ja płaciłam na jesieni po 20zł ale z materiałem? nieeeee GRATULKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.03.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 u nas było koło 35 z materialem GRATKI!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.03.2010 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 GRATULACJE Oświecona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 17.03.2010 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 gratulacje Oświecona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 18.03.2010 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Cześć Monia Jak tam negocjacje z tynkarzami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 18.03.2010 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Cześć Monia Jak tam negocjacje z tynkarzami? wiesz zawsze mogłoby być taniej ale ogólnie Pan bardzo konkretny 35 zł z materiałem i nic nas nie interesuje ale to cena wyjściowa. Jak się już zdecydujemy na 100% to wtedy pogadamy konkretnie tym bardziej że robi i wylewki więc pewnie będzie 2w1 Dziękuję Wszystkim za gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.03.2010 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Cześć Monia Jak tam negocjacje z tynkarzami? wiesz zawsze mogłoby być taniej ale ogólnie Pan bardzo konkretny 35 zł z materiałem i nic nas nie interesuje ale to cena wyjściowa. Jak się już zdecydujemy na 100% to wtedy pogadamy konkretnie tym bardziej że robi i wylewki więc pewnie będzie 2w1 Dziękuję Wszystkim za gratulacje To kciuki trzymam by udał się dobry start Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.03.2010 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 W 2 w 1 to ja nie wierze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.03.2010 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Monia, GRATULACJE OLIMPU !!!! Kiedy wchodzą do ciebie tynkarze ? I ile wcześniej trzeba się z nimi umawiać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 18.03.2010 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 W 2 w 1 to ja nie wierze... nie żeby na raz robili tylko ta sama ekipa ale terminy różne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 18.03.2010 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Monia, GRATULACJE OLIMPU !!!! Kiedy wchodzą do ciebie tynkarze ? I ile wcześniej trzeba się z nimi umawiać ? Pewnie maj-czerwiec ale terminu dokładnego jeszcze nie ustaliliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 18.03.2010 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Monika, czy dobrze pamietam ze to Ty byłaś z Kondziem u fajnego dziecięcego dentysty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.03.2010 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 W 2 w 1 to ja nie wierze... nie żeby na raz robili tylko ta sama ekipa ale terminy różne No wiem, ale nie jestem pewna czy tynkarze umieja wylewki robic... Na temat wylewek jestem troche uczulona, sama rozumiesz. Oraz na temat wszystkoumiejacych fachoffcow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.03.2010 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Malutka przeczytałam artysty i zaczęłam kombinowac czy chcesz jakiś portret czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 19.03.2010 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Monika, czy dobrze pamietam ze to Ty byłaś z Kondziem u fajnego dziecięcego dentysty? tak ja - polecam Klinika stomatologioczna dla dzieci ELEFANT http://www.elefant.med.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 19.03.2010 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 W 2 w 1 to ja nie wierze... nie żeby na raz robili tylko ta sama ekipa ale terminy różne No wiem, ale nie jestem pewna czy tynkarze umieja wylewki robic... Na temat wylewek jestem troche uczulona, sama rozumiesz. Oraz na temat wszystkoumiejacych fachoffcow. Małgoś nie strasz mnie. Ekipa polecona przez Rasię tynki macałam - piękne więc mam nadzieję że i wylewki cacy zrobią. Może coś w tej kwestii doradzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.03.2010 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 W 2 w 1 to ja nie wierze... nie żeby na raz robili tylko ta sama ekipa ale terminy różne No wiem, ale nie jestem pewna czy tynkarze umieja wylewki robic... Na temat wylewek jestem troche uczulona, sama rozumiesz. Oraz na temat wszystkoumiejacych fachoffcow. Małgoś nie strasz mnie. Ekipa polecona przez Rasię tynki macałam - piękne więc mam nadzieję że i wylewki cacy zrobią. Może coś w tej kwestii doradzisz? Wez Ty napisz do Ducha kogo on od wylewek w Wawie poleca, albo do BetyGrety, bo jej tez go polecal i opowiadal strrrrasznie dlugo mezowi Beci o wylewkach... Ja sie po prostu zrazilam raz jak mi stolarz elektryka sprowadzil, potem jak grzebki robili wszystko, bo tacy zdolni byli... Ktos moze byc swietnym fachowcem od jednego, a nie za bardzo od drugiego, a wylewki to kosztowna sprawa - jak spieprza to masakra. Moze bedzie OK, czego Ci zycze, a jak nie? Z wylewkami tez jest taka bajka, ze nie od razu widac, ze jest spierdzielone, musi wyschnac, popekac... Do tej pory gosc ma juz dawno zaplacone i potem jazda sie zaczyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 19.03.2010 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 W 2 w 1 to ja nie wierze... nie żeby na raz robili tylko ta sama ekipa ale terminy różne No wiem, ale nie jestem pewna czy tynkarze umieja wylewki robic... Na temat wylewek jestem troche uczulona, sama rozumiesz. Oraz na temat wszystkoumiejacych fachoffcow. Małgoś nie strasz mnie. Ekipa polecona przez Rasię tynki macałam - piękne więc mam nadzieję że i wylewki cacy zrobią. Może coś w tej kwestii doradzisz? Wez Ty napisz do Ducha kogo on od wylewek w Wawie poleca, albo do BetyGrety, bo jej tez go polecal i opowiadal strrrrasznie dlugo mezowi Beci o wylewkach... Ja sie po prostu zrazilam raz jak mi stolarz elektryka sprowadzil, potem jak grzebki robili wszystko, bo tacy zdolni byli... Ktos moze byc swietnym fachowcem od jednego, a nie za bardzo od drugiego, a wylewki to kosztowna sprawa - jak spieprza to masakra. Moze bedzie OK, czego Ci zycze, a jak nie? Z wylewkami tez jest taka bajka, ze nie od razu widac, ze jest spierdzielone, musi wyschnac, popekac... Do tej pory gosc ma juz dawno zaplacone i potem jazda sie zaczyna. no a weź i Ducha teraz znajdź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.03.2010 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Duch sie kamufluje, ale zaglada. On tylko udaje takiego zalatanego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.03.2010 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 W 2 w 1 to ja nie wierze... nie żeby na raz robili tylko ta sama ekipa ale terminy różne No wiem, ale nie jestem pewna czy tynkarze umieja wylewki robic... Na temat wylewek jestem troche uczulona, sama rozumiesz. Oraz na temat wszystkoumiejacych fachoffcow. Małgoś nie strasz mnie. Ekipa polecona przez Rasię tynki macałam - piękne więc mam nadzieję że i wylewki cacy zrobią. Może coś w tej kwestii doradzisz? Wez Ty napisz do Ducha kogo on od wylewek w Wawie poleca, albo do BetyGrety, bo jej tez go polecal i opowiadal strrrrasznie dlugo mezowi Beci o wylewkach... Ja sie po prostu zrazilam raz jak mi stolarz elektryka sprowadzil, potem jak grzebki robili wszystko, bo tacy zdolni byli... Ktos moze byc swietnym fachowcem od jednego, a nie za bardzo od drugiego, a wylewki to kosztowna sprawa - jak spieprza to masakra. Moze bedzie OK, czego Ci zycze, a jak nie? Z wylewkami tez jest taka bajka, ze nie od razu widac, ze jest spierdzielone, musi wyschnac, popekac... Do tej pory gosc ma juz dawno zaplacone i potem jazda sie zaczyna. no a weź i Ducha teraz znajdź był dzisiaj u Anjimen w komentarzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts