MonikaC 19.03.2010 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 ooooo lecę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.03.2010 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Odbiera privy, ale najlepiej zadzwonic, wis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 20.03.2010 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 doberek Tobie tez Moniczko buziak od Helusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 20.03.2010 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 doberek Tobie tez Moniczko buziak od Helusi Dzięki Aniu że wpadłaś!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 21.03.2010 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 A ja z letka opozniona Nowa wersja kominka Tylko ściana tylna biała a kominkowa szara i inne proporcje http://img64.imageshack.us/img64/5272/49632ce41fbb2ac69e0d2bf.jpg A dlaczego nie tak jak na zdjeciu? Chyba bardziej mi sie podoba z kolorami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 21.03.2010 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Wow, gratulacje - mi do Olimpu brakuje jeszcze 10 postow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 21.03.2010 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Wow, gratulacje - mi do Olimpu brakuje jeszcze 10 postow to co tam słychać z kominkiem jeszcze nie wiadomo jak będzie bo mam100 wizji na raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 22.03.2010 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 miłego dzionka mam nadzieje że ten wiatr przywieje ładną pogodę Monia raz jeszcze DZIĘKUJĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 22.03.2010 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Cześć Zuza od jutra ma być podobno słonecznie ale niestety tylko do piątku ale zawsze to coś A ja z Kondziem siedzę w domu. Kaszel miał okropny od piątku więc dzisiaj poszłam z nim do lekarza i nakazał siedzenie w domu, eurespal, mucosolvan, lipomal. Zresztą ja z D też zakatarzeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 22.03.2010 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Cześć Zuza od jutra ma być podobno słonecznie ale niestety tylko do piątku ale zawsze to coś A ja z Kondziem siedzę w domu. Kaszel miał okropny od piątku więc dzisiaj poszłam z nim do lekarza i nakazał siedzenie w domu, eurespal, mucosolvan, lipomal. Zresztą ja z D też zakatarzeni ojejejej biedny Kondzio a moja P. poszła do przedszkola ( po dwóch tyg siedzenia w domu) twoje zatoki tez mnie martwią - może rtg powinnaś zrobić ??? bo to już stan przewlekły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 22.03.2010 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Cześć Zuza od jutra ma być podobno słonecznie ale niestety tylko do piątku ale zawsze to coś A ja z Kondziem siedzę w domu. Kaszel miał okropny od piątku więc dzisiaj poszłam z nim do lekarza i nakazał siedzenie w domu, eurespal, mucosolvan, lipomal. Zresztą ja z D też zakatarzeni normalnie jakaś masssakra z tymi chorobami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.03.2010 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Cześć Zuza od jutra ma być podobno słonecznie ale niestety tylko do piątku ale zawsze to coś A ja z Kondziem siedzę w domu. Kaszel miał okropny od piątku więc dzisiaj poszłam z nim do lekarza i nakazał siedzenie w domu, eurespal, mucosolvan, lipomal. Zresztą ja z D też zakatarzeni ojejejej biedny Kondzio a moja P. poszła do przedszkola ( po dwóch tyg siedzenia w domu) twoje zatoki tez mnie martwią - może rtg powinnaś zrobić ??? bo to już stan przewlekły O, nowa pani doktor. Byly w Wawie robione bezplatne badania zatok sponsorowane przez Ibuprom, ale to bylo wlasnie w ten weekend, ktory minal. Na pewno beda to jeszcze kiedys organizowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 22.03.2010 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Cześć Zuza od jutra ma być podobno słonecznie ale niestety tylko do piątku ale zawsze to coś A ja z Kondziem siedzę w domu. Kaszel miał okropny od piątku więc dzisiaj poszłam z nim do lekarza i nakazał siedzenie w domu, eurespal, mucosolvan, lipomal. Zresztą ja z D też zakatarzeni normalnie jakaś masssakra z tymi chorobami a ja myslałam że to koniec problemów ale.... B. zadzwoniła że boli go brzuch i R. go przywiózł do domu i spi a teraz wróciła P. i mówi że 3 razy wymiotowała w przedszkolu a ja się wykończę co jeszcze się stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 22.03.2010 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Cześć Zuza od jutra ma być podobno słonecznie ale niestety tylko do piątku ale zawsze to coś A ja z Kondziem siedzę w domu. Kaszel miał okropny od piątku więc dzisiaj poszłam z nim do lekarza i nakazał siedzenie w domu, eurespal, mucosolvan, lipomal. Zresztą ja z D też zakatarzeni normalnie jakaś masssakra z tymi chorobami a ja myslałam że to koniec problemów ale.... B. zadzwoniła że boli go brzuch i R. go przywiózł do domu i spi a teraz wróciła P. i mówi że 3 razy wymiotowała w przedszkolu a ja się wykończę co jeszcze się stanie cholerka to niedobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 22.03.2010 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 to że nie mam siły to pikuś ale Kur.....ca mnie bierze i totalna bezradność i najgorsze że końca nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 22.03.2010 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 O matko co się dzieje???? Jak wracałam od lekarza to do domu D R przyjechała. Pojechał i się okazało że z babcią kiepsko. Temp. 35,6-8 ciśnienie 170/100 zimna, ręce zdrętwiałe, usta sine a lekarz powiedział że on nic tutaj nie widzi osłuchowo jest ok przepisał jakieś leki i pojechali. Zamówili lekarza z przychodni do domu ciekawe co ten powie. D siedział jeszcze z nią do czasu powrotu teściowej z pracy to jeszcze zwymiotowała . Wczoraj zrobił jej się spory wylew na ręce może miała jakiś lekki wylew bo D mówił że mało kumata i te ręce takie zdrętwiałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 22.03.2010 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 to że nie mam siły to pikuś ale Kur.....ca mnie bierze i totalna bezradność i najgorsze że końca nie widać wiesz to wygląda na jakiś rota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 22.03.2010 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 to że nie mam siły to pikuś ale Kur.....ca mnie bierze i totalna bezradność i najgorsze że końca nie widać wiesz to wygląda na jakiś rota matko biedne dzieciaczki ile one się nacierpią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 22.03.2010 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 to że nie mam siły to pikuś ale Kur.....ca mnie bierze i totalna bezradność i najgorsze że końca nie widać wiesz to wygląda na jakiś rota pluj i to dużo i daleko oby nie to bo jak ja im pomogę jak z kanapy nie mam siły wstać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 22.03.2010 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 to że nie mam siły to pikuś ale Kur.....ca mnie bierze i totalna bezradność i najgorsze że końca nie widać wiesz to wygląda na jakiś rota pluj i to dużo i daleko oby nie to bo jak ja im pomogę jak z kanapy nie mam siły wstać oplułam wszystko dookoła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts