MonikaC 26.03.2010 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Monika, to kiedy tynkarze wchodzą? My do szamba też początkowo pana Kucharskiego planowaliśmy zaangażować, ale skończyło się na jakimś lokalnym bucu Uuuu skoro buc to chyb amiło nie było Po rozmowie telefonicznej wydał się bardzo kompetentny nawet ma przyjechać na budowę przed montażem Wolę chyba ten 1000 dołożyć i mieć spokój chociaż psychiczny skoro tak się zarzeka, że będzie szczelnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 26.03.2010 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Monika, to kiedy tynkarze wchodzą? My do szamba też początkowo pana Kucharskiego planowaliśmy zaangażować, ale skończyło się na jakimś lokalnym bucu Uuuu skoro buc to chyb amiło nie było Po rozmowie telefonicznej wydał się bardzo kompetentny nawet ma przyjechać na budowę przed montażem Wolę chyba ten 1000 dołożyć i mieć spokój chociaż psychiczny skoro tak się zarzeka, że będzie szczelnie. Buc nad buce Nam pan Kucharski krzyknął rok temu 6300 za 10m3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 26.03.2010 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Monika, to kiedy tynkarze wchodzą? My do szamba też początkowo pana Kucharskiego planowaliśmy zaangażować, ale skończyło się na jakimś lokalnym bucu jesteśmy zapisani na - czerwiec-lipiec-sierpień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 26.03.2010 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Monika, to kiedy tynkarze wchodzą? My do szamba też początkowo pana Kucharskiego planowaliśmy zaangażować, ale skończyło się na jakimś lokalnym bucu Uuuu skoro buc to chyb amiło nie było Po rozmowie telefonicznej wydał się bardzo kompetentny nawet ma przyjechać na budowę przed montażem Wolę chyba ten 1000 dołożyć i mieć spokój chociaż psychiczny skoro tak się zarzeka, że będzie szczelnie. Buc nad buce Nam pan Kucharski krzyknął rok temu 6300 za 10m3 ooo to tysiaka drożej - chyba że ja źle męża przez telefon zrozumiałam i to było 6300 a nie 5300 ale i tak zdecydowani jesteśmy na niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 26.03.2010 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 hmmm chociaż samo szambo wychodzi z vatem 3416 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 26.03.2010 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 hmmm chociaż samo szambo wychodzi z vatem 3416 Kochana, jak zobaczysz jakim autem pan Kucharski jeździ to różnice nie będą Cię dziwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 26.03.2010 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 hmmm chociaż samo szambo wychodzi z vatem 3416 Kochana, jak zobaczysz jakim autem pan Kucharski jeździ to różnice nie będą Cię dziwić yyyy jakim??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 26.03.2010 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 hmmm chociaż samo szambo wychodzi z vatem 3416 Kochana, jak zobaczysz jakim autem pan Kucharski jeździ to różnice nie będą Cię dziwić yyyy jakim??? rok temu bardzo fajnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 27.03.2010 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 hmmm chociaż samo szambo wychodzi z vatem 3416 Kochana, jak zobaczysz jakim autem pan Kucharski jeździ to różnice nie będą Cię dziwić yyyy jakim??? rok temu bardzo fajnym to pewnie w tym roku fajniejszym albo i nie bo skoro z ceny zszedł.... Dzień dobry wszystkim Pogoda zachęca do siedzenia w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 27.03.2010 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 miłej soboty zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 27.03.2010 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 faktycznie pogoda kiepawa miałam plan, żeby w weekend posprzątać na działce, ale w tej sytuacji to chyba zajmę się czymś innym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 27.03.2010 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 faktycznie pogoda kiepawa miałam plan, żeby w weekend posprzątać na działce, ale w tej sytuacji to chyba zajmę się czymś innym ty mi o planach nic nie mów - miałam umyć ostatnie okna, iść na cmentarz i pomnik umyć .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 27.03.2010 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 faktycznie pogoda kiepawa miałam plan, żeby w weekend posprzątać na działce, ale w tej sytuacji to chyba zajmę się czymś innym ty mi o planach nic nie mów - miałam umyć ostatnie okna, iść na cmentarz i pomnik umyć .... trzeba szybko jakis plan B kombinować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 27.03.2010 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 faktycznie pogoda kiepawa miałam plan, żeby w weekend posprzątać na działce, ale w tej sytuacji to chyba zajmę się czymś innym ty mi o planach nic nie mów - miałam umyć ostatnie okna, iść na cmentarz i pomnik umyć .... trzeba szybko jakis plan B kombinować młodego sprzedać babci i wykonać plan A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 27.03.2010 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 to powodzenia w realizacji sobotnich planów ja lecę zakupy zrobić, bo w lodówce tylko światło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 27.03.2010 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 to powodzenia w realizacji sobotnich planów ja lecę zakupy zrobić, bo w lodówce tylko światło oo to i tak dobrze bo u mnie światła przez miesiąc nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 29.03.2010 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 withanko nr. do goscia od wylewek 504 227 510 Ryszard jest z okolic bialego stoku zdaje sie osobiscie go nie znam ale na terenie lomianek widzialem jego wylewki (konkretnie w chotomowie) mowie marzenie kazdego parkieciarza jesli chodzi io rownosc i twardosc tych wylewek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.03.2010 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 withanko nr. do goscia od wylewek 504 227 510 Ryszard jest z okolic bialego stoku zdaje sie osobiscie go nie znam ale na terenie lomianek widzialem jego wylewki (konkretnie w chotomowie) mowie marzenie kazdego parkieciarza jesli chodzi io rownosc i twardosc tych wylewek No, wiedzialam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 29.03.2010 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 withanko nr. do goscia od wylewek 504 227 510 Ryszard jest z okolic bialego stoku zdaje sie osobiscie go nie znam ale na terenie lomianek widzialem jego wylewki (konkretnie w chotomowie) mowie marzenie kazdego parkieciarza jesli chodzi io rownosc i twardosc tych wylewek O dzięki, dzięki,dzięki dzięki!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 29.03.2010 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 dobereczek sprawdź wylewkarza i zapisz numer może i mnie się przyda ( choć tylko na górze będzie klepka ) Monia jak Kondzio po lekarz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts