lidszu 06.04.2010 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Witam Wszystkich Pocieszam się że NOWE forum nie wszystkim się podoba i nie czuję się odludkiem Szukam wykonawcy drzwi zewnętrznych i najśmieszniejsze jest to że nadal nie wiem jaki wzór wybrać Monia nie jest wcale tak źle jak to wygląda . Po trzech dniach przebywania na forum zdążyłam się przyzwyczaić i rozgryźć, więc w razie możliwości służę pomocą . Admin dzisiaj przywrócił 60 postów na stronie, trzeba sobie tylko w ustawieniach zaznaczyć "domyślną ilość postów dla forum" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 06.04.2010 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Lidzia wiem ale jakoś tak tu teraz dziwnie Zuza po ostatnich wycenach drzwi stalowych wracam do drewnianych i chyba zdecyduję się na Globusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.04.2010 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 hejeczka ja tam na nowch śmieciach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 06.04.2010 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Lidzia wiem ale jakoś tak tu teraz dziwnie Zuza po ostatnich wycenach drzwi stalowych wracam do drewnianych i chyba zdecyduję się na Globusa dziwnie ale nie oznacza Źle :cool:przyzwyczimy się - zobaczysz a co do drzwi to ja też drewniane bo na inne kasy nie wyskrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 06.04.2010 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 hejeczka ja tam na nowch śmieciach? dziwnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.04.2010 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 ..no mnie też... ale jakoś powoli... najgorsze dla mnie są te subskrypcje... wszystkie na nowo muszę ustawic a miałam kilka takich fajnych wątków których teraz nie bardzo wiem gdzie szukac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 06.04.2010 16:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 hejeczka ja tam na nowch śmieciach? bida Pani oj bida miało być tak fajnie,kolorowo a tu jakoś tak szaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 06.04.2010 16:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 dziwnie ale nie oznacza Źle :cool:przyzwyczimy się - zobaczysz a co do drzwi to ja też drewniane bo na inne kasy nie wyskrobię Powariowali z tymi cenami - Globus zrobił mi wycenę na 6000 tysi z montażem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 06.04.2010 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Powariowali z tymi cenami - Globus zrobił mi wycenę na 6000 tysi z montażem ja mam taka wycenę na drewniane.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.04.2010 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Powariowali z tymi cenami - Globus zrobił mi wycenę na 6000 tysi z montażem to chyba dość dobra cena, biorąc pod uwagę drzwi z dwoma doświetlami Monia, możesz mi na PW przesłać namiary na twoich tynkarzy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 06.04.2010 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 No to są drewniane a za stalowe po 8-9 tysi Lidzia jak D wróci to ci wyślę - oni Rasiowi są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.04.2010 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Lidzia jak D wróci to ci wyślę - oni Rasiowi są OK, będę czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.04.2010 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Dzin dybry lub dobranoc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 07.04.2010 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 A ja jeszcze mam pytanie o pana od wylewek czy ten p. Ryszard to jest nasz forumowy Eimund? Teraz mi się przypomniało, że to o nim z Duchem rozmawialiśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 07.04.2010 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 witam się i ja. mnie też te nowe "szybkie" forum fascynuje, ale mam nadzieje ze to przejściowe. nie wszystko rozgryzłam, odnalazłam, ale co tam jakie drzwi Ci się udało wycenić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.04.2010 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Lidzia jak D wróci to ci wyślę - oni Rasiowi są kciałam się nieśmiało przypomnieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.04.2010 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 kciałam się nieśmiało przypomnieć dostałam, dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.04.2010 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Hejka co tam ciekawego... zaczynam się przyzwyczjać do nowego... i jak dla mnie pasi musze jeszcze poodszukiwac moich wewnontków i będzie git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 07.04.2010 15:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 dostałam, dziękuję No poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 07.04.2010 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Hejka co tam ciekawego... zaczynam się przyzwyczjać do nowego... i jak dla mnie pasi musze jeszcze poodszukiwac moich wewnontków i będzie git cześć Nitusia miło że wpadłaś!!!!! Kiedy wpadniesz live??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts