lidszu 07.04.2010 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Hejka co tam ciekawego... zaczynam się przyzwyczjać do nowego... i jak dla mnie pasi musze jeszcze poodszukiwac moich wewnontków i będzie git Nituś, we wtorek mi montują okna, więc może wpadniesz w środę żeby oblukać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 07.04.2010 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 się przywitać wiosennie przyszłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 08.04.2010 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 withanko loodziska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.04.2010 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Się melduję wytęskniona! )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 08.04.2010 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Się melduję wytęskniona! )) no nic innego mnie nie mogło tak rozweselić dzisiaj jak widok Rasi u mnie w komentach. Hejka Kochana!!!!! Chyba szkolenie już nie potrzebne co?? A jakby co to Lidzia i ja możemy cię przeszkolić Cześć Duszku Gosiu śliczne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.04.2010 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 no nic innego mnie nie mogło tak rozweselić dzisiaj jak widok Rasi u mnie w komentach. Hejka Kochana!!!!! Chyba szkolenie już nie potrzebne co?? A jakby co to Lidzia i ja możemy cię przeszkolić Cześć Duszku Gosiu śliczne!!! Zawsze mogę popaść znowu w amnezję, jeśli to Was skłoni do odwiedzenia mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.04.2010 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Zawsze mogę popaść znowu w amnezję, jeśli to Was skłoni do odwiedzenia mnie... nawet bez amnezji cie odwiedzimy Monia, czy ty już się umawiałaś na dokładny termin z tynkarzami ? dzwoniłam dzisiaj do nich i jak chciałam, aby weszli do mnie na początku maja, to powiedzieli, że nie mają terminów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.04.2010 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Nituś, we wtorek mi montują okna, więc może wpadniesz w środę żeby oblukać ? wpadne wpadne jak tylko się dowiem o której i jak nie dzadzwonią developerzy, ze gotowi do napraw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.04.2010 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 :wiggle:znalazlam Cie, wiec zostawiam buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 08.04.2010 16:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 nawet bez amnezji cie odwiedzimy Monia, czy ty już się umawiałaś na dokładny termin z tynkarzami ? dzwoniłam dzisiaj do nich i jak chciałam, aby weszli do mnie na początku maja, to powiedzieli, że nie mają terminów . Wstępnie na czerwiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 08.04.2010 16:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Zawsze mogę popaść znowu w amnezję, jeśli to Was skłoni do odwiedzenia mnie... Oj gdybyś mieszkała ciut bliżej to ja mogłabym i codziennie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 08.04.2010 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Lidzia jak chcesz mam jeszcze namiar na tynkarzy Gosiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.04.2010 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 No czeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.04.2010 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Lidzia jak chcesz mam jeszcze namiar na tynkarzy Gosiek dawaj , bo ten od Rasi powiedział, żebym do niego zadzwoniła za 3 tyg i wtedy mi powie czy może czy nie chyba z byka spadł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 09.04.2010 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 hej..panie i panoffie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 09.04.2010 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 cześć Duszku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.04.2010 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 dzien dobry w to szare popoludnie. Jak Kondzio? zdrowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 12.04.2010 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 dobry wieczór widzę, że już tylko ja mam tyły i muszę wziąć sobie korepetycje z nowego FM kurka, jak wklejać fotki, żeby nie wrzucało miniaturek, tylko tak jak kiedyś normalny rozmiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 12.04.2010 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 dzien dobry w to szare popoludnie. Jak Kondzio? zdrowy? CześćANiu Kochana. KONDZIO TFU TFU ZDROWY I MAM NADZIEJĘ ŻE JUŻ TAK MU ZOSTANIE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 12.04.2010 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 dobry wieczór widzę, że już tylko ja mam tyły i muszę wziąć sobie korepetycje z nowego FM kurka, jak wklejać fotki, żeby nie wrzucało miniaturek, tylko tak jak kiedyś normalny rozmiar? Yyyy nie mam pojęcia ale mi też miniaturkę wstawiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts