nitubaga 12.04.2010 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 kobitki jak wrzucicie już fotke... to jeszcze w edycji posta przed wysłaniem trzeba najechać na tą fotke.. pojawi się ołówek (lewy górny narożnik) klikając na niego pojawi się okno z formatami fotki (smal, lage i jeszcze cos tam) wybieracie i finito tylko, że dziś coś miąchaja i to ponoc nie działa dobry wieczór ciesze sie ze Kondzio zdrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 13.04.2010 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 kobitki jak wrzucicie już fotke... to jeszcze w edycji posta przed wysłaniem trzeba najechać na tą fotke.. pojawi się ołówek (lewy górny narożnik) klikając na niego pojawi się okno z formatami fotki (smal, lage i jeszcze cos tam) wybieracie i finito tylko, że dziś coś miąchaja i to ponoc nie działa dobry wieczór ciesze sie ze Kondzio zdrów Dzięki Nitu zaczarowany ołówek faktycznie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 13.04.2010 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Się witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 13.04.2010 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 doberek doberek, sloneczko przesylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 13.04.2010 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Cześć dziewczynki Nitka - ty masz gdzieś swój dziennik???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.04.2010 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Nitka ma tylko komenty... Na razie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 17.04.2010 05:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Cześć Małgoś Już wiem Byliśmy wczoraj na działce Sezon uważam za otwarty Trawka skoszona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 17.04.2010 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 nadrabiam zległości Monia powiedź mi ile teraz krzyczą sobie tynkarze bo ja jestem umówiona na roboty ale nie wiem za ile a że w przyszłym tyg musze wsio ustalić to musze wiedzieć ile pan może mnie skasować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 17.04.2010 06:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Zuza - u mnie 35 zeta z materiałem cena jeszcze do negocjacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 17.04.2010 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Monia ale tynki będą z użyciem piasku kwarcowego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.04.2010 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 jejku trawka skoszona, a gdzie u mnie do trawki at all. No dobra, juz nie marudze, może skoncze dzisiaj opaskę robic to pozniej pójdzie troche łatwiejMiłego dniaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 17.04.2010 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Monia ale tynki będą z użyciem piasku kwarcowego ? No tak, ma być tak samo jak u Rasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 17.04.2010 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 jejku trawka skoszona, a gdzie u mnie do trawki at all. No dobra, juz nie marudze, może skoncze dzisiaj opaskę robic to pozniej pójdzie troche łatwiej Miłego dniaaa Myszko zanim się obejrzysz będziesz miała trawkę! Nasza i tak jest tymczasowa i już mi jej żal bo przed nią np ocieplenie i elewacja i jeszcze i tak nawieźć ziemi musimy. EEE jeszcze kupa roboty no ale teraz chociaż młody sobie biega spokojnie Myszko i jak możesz to daj mi namiary na Panią co ci ten piękny projekt ogrodu zrobiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 17.04.2010 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 doberek sloneczko przesylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.04.2010 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 A ja nie, bo malo mamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 17.04.2010 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Witam wieczorowo, choś słonko jeszcze świeci Pół godzinki temu wróciliśmy z działki. Uwielbiam to i nie mogę się już doczekać przeprowadzki i picia kawki na tarasiku w piżamce i bamboszkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.04.2010 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 gratki rozpoczęcia sezonu ja się staram nie patrzeć na moją działkę, bo mnie chol..a bierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 17.04.2010 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 gratki rozpoczęcia sezonu ja się staram nie patrzeć na moją działkę, bo mnie chol..a bierze ja też mam chwilowe obrzydzenie jak patrzę na nasz bałagan działkowy bry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 17.04.2010 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 witanko wieczorne Monia, ani sie obejrzysz jak sobie będziesz siedzieć z tą kawusią na tarasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 18.04.2010 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 witanko wieczorne Monia, ani sie obejrzysz jak sobie będziesz siedzieć z tą kawusią na tarasie no za rok na 100% choć bym miała w samych tynkach siedzieć Dzisiaj też jedziemy bo jest śliczna pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts