Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

--<<KOMENTARZE - Dziennik Cieniasów>>--

MonikaC

Recommended Posts

kobitki jak wrzucicie już fotke... to jeszcze w edycji posta przed wysłaniem trzeba najechać na tą fotke.. pojawi się ołówek (lewy górny narożnik) klikając na niego pojawi się okno z formatami fotki (smal, lage i jeszcze cos tam) wybieracie i finito :D

tylko, że dziś coś miąchaja i to ponoc nie działa :)

dobry wieczór :)

ciesze sie ze Kondzio zdrów :)

• Odpowiedzi 5,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

kobitki jak wrzucicie już fotke... to jeszcze w edycji posta przed wysłaniem trzeba najechać na tą fotke.. pojawi się ołówek (lewy górny narożnik) klikając na niego pojawi się okno z formatami fotki (smal, lage i jeszcze cos tam) wybieracie i finito :D

tylko, że dziś coś miąchaja i to ponoc nie działa :)

dobry wieczór :)

ciesze sie ze Kondzio zdrów :)

Dzięki Nitu :) zaczarowany ołówek faktycznie działa ;)

jejku trawka skoszona, a gdzie u mnie do trawki at all. No dobra, juz nie marudze, może skoncze dzisiaj opaskę robic to pozniej pójdzie troche łatwiej

Miłego dniaaa

Myszko zanim się obejrzysz będziesz miała trawkę! Nasza i tak jest tymczasowa i już mi jej żal bo przed nią np ocieplenie i elewacja i jeszcze i tak nawieźć ziemi musimy. EEE jeszcze kupa roboty no ale teraz chociaż młody sobie biega spokojnie :)

Myszko i jak możesz to daj mi namiary na Panią co ci ten piękny projekt ogrodu zrobiła :)