Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

--<<KOMENTARZE - Dziennik Cieniasów>>--

MonikaC

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witanko

Czy 18 zeta za tynk zewnętrzny i ostatnią warstwe kleju na styro to dobra cena????

Jadę sobie drzwi pooglądać i inne budowlane

Dostałam dzisiaj wycenę na drzwi z DORNa - 11860 netto :jawdrop:- z montażem - chyba będą jednak Urzędowski - za 7100 - 3 lata gwarancji więc nie jest tak źle lub te z Globusa za 6000 + montaz.

...aa i od Ciebie poszłam do Efilo.. i znalazłam takie to może ci się przyda - mowa o kosztach elewacji w wełnie

hm.. nie wiem czy nie ściemniam ale wydaje mi się że płaciłam 37 zeta za metr. styro był kilka zł tanszy

Witanko

Czy 18 zeta za tynk zewnętrzny i ostatnią warstwe kleju na styro to dobra cena????

Jadę sobie drzwi pooglądać i inne budowlane

Dostałam dzisiaj wycenę na drzwi z DORNa - 11860 netto :jawdrop:- z montażem - chyba będą jednak Urzędowski - za 7100 - 3 lata gwarancji więc nie jest tak źle lub te z Globusa za 6000 + montaz.

Tynki nie pamiętam ceny :p

a te drzwi to zewnętrzne ? - jestem na etapie wyboru drzwi frontowych, nie drewnianych, za to w okleinie dębu złotego - ale cena taka :(:no:

Tynki nie pamiętam ceny :p

a te drzwi to zewnętrzne ? - jestem na etapie wyboru drzwi frontowych, nie drewnianych, za to w okleinie dębu złotego - ale cena taka :(:no:

Gosiu tak to cena za drzwi zewnętrzbe - fakt mam dwa doświetla - za drzwi z jednym ale ten sam wymiar 7900 netto Drzwi stalowe w okleinie drewnianej

Gosiu tak to cena za drzwi zewnętrzbe - fakt mam dwa doświetla - za drzwi z jednym ale ten sam wymiar 7900 netto Drzwi stalowe w okleinie drewnianej

Rany julek :jawdrop: Dziś byłam w dwóch miejscach i za stalowe drzwi w okleinie drewnopodobnej z montażem coś koło 2000 PLN chcą :cool:

Fakt, że najpiękniejsze nie są ale cena znośna prawie ;). W realu wyglądają o niebo lepiej niż na zdjęciach :eek:

8000 za drzwi dla mnie nie do przełknięcia :cool: Rozumiem, że zasadniczą rolę odgrywa jeszcze wymiar drzwi? Możesz jakiegoś linka podrzucić, bym zobaczyła czym lepsiejsze są te drogie :cool:

Dzięki, drzwi piękne wybrałaś i bardzo pasują do Twojego domu :D

Jak to dobrze, że styl mojego domku nie wymusza na nas takich wyborów i dodatkowo nie potrzebujemy przeszkleń bo mamy okienka w wiatrołapie :cool:

Ale weszłam na stronę http://www.dom.pl i parę wzorów mi się spodobało :cool: ale trudno, jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma :( Niemniej stalowe drzwi mają pewne ograniczenia w stosunku do drewnianych... chyba:cool: