Elena76 08.05.2010 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 dzień dobry u Ciebie też takie ładne słonko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 08.05.2010 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 Bry dzionek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 09.05.2010 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Helloł Bardzo się cieszę bo weekend był fajny i cały spędziliśmy na działce Dzisiaj postanowiłam obskrobać filar z pozostałej papierowej tuby. Oparłam o niego drabinę i tak skubałam, że zleciałam tzn drabina się obsunęła i spadła na ziemię a ja zawisnęłam na filarze jak jakaś małpa i tak trzymając się zsunęłam się na dół. Drugiego nie ruszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.05.2010 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 ja dotarłam godzinę później do przedszkola nie wiem co się działo, ale wszędzie makabryczne korki i kierowany ruch przez policję Jeeeeejuśku!!! Mam wyrzut sumienia normalnie, że Was tak przetrzymałam... Helloł Bardzo się cieszę bo weekend był fajny i cały spędziliśmy na działce Dzisiaj postanowiłam obskrobać filar z pozostałej papierowej tuby. Oparłam o niego drabinę i tak skubałam, że zleciałam tzn drabina się obsunęła i spadła na ziemię a ja zawisnęłam na filarze jak jakaś małpa i tak trzymając się zsunęłam się na dół. Drugiego nie ruszam I kolejne jeeeeejuśku!!! Dobrze,że nic Ci się nie stało... ale trudno nie prychnąć na wyobrażenie sobie Ciebie zwisającej jak małpa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 09.05.2010 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Najlepsze było to, że Konrad poleciał do D i mu mówi, że mama z drabiny spadła a ten munie uwierzył i olał temat a na koniec wszyscy płakaliśmy ze śmiechu normalnie jak małpa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.05.2010 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Teraz to można się śmiać,http://emoty.blox.pl/resource/th_girl_haha.gif ale jak sobie pomyślę tak na serio to aż mrówki mi po nogach łażą... ale miałaś przygodę http://emoty.blox.pl/resource/laie_67.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 09.05.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Monia, akrobatko jedna - uważaj na siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.05.2010 04:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 chcialabym to zobaczyc doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.05.2010 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Dzisiaj postanowiłam obskrobać filar z pozostałej papierowej tuby. Oparłam o niego drabinę i tak skubałam, że zleciałam tzn drabina się obsunęła i spadła na ziemię a ja zawisnęłam na filarze jak jakaś małpa i tak trzymając się zsunęłam się na dół. Drugiego nie ruszam sorry, ale oplułam monitor :lol2: nawet sobie nie potrafię tego wyobrazić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 10.05.2010 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 sorry, ale oplułam monitor :lol2: nawet sobie nie potrafię tego wyobrazić Ot nic dodać nic ująć http://i.lawka.pl/graf/zdjecia/org/875.jpg Dzień dobry wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.05.2010 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Ot nic dodać nic ująć http://i.lawka.pl/graf/zdjecia/org/875.jpg Dzień dobry wszystkim no nie ... teraz to siem posikałam - ide po ściereczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 10.05.2010 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 matko jedyna.Dobrze, ześ cała i zdrowa. Myśmy sie wczoraj tak wczuli w przyrodę, ze zgubiliśmy sie w lesie-ale jak widać znależliśmy się....w końcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 10.05.2010 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Monia przyznaj się, że szkołę w Julinku skończyłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 10.05.2010 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Monia przyznaj się, że szkołę w Julinku skończyłaś oj jak byłam mała to miałam takie plany bo miałam fioła na punkcie cyrku. Nawet linę sobie rozwieszałam między drzewami i po niej chodziłam. Ale rodzice mieli ze mnie ubaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.05.2010 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 hejka nie uwierzył i olał wszyscy faceci tacy sami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.05.2010 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Ot nic dodać nic ująć http://i.lawka.pl/graf/zdjecia/org/875.jpg Dzień dobry wszystkim Dalej się turlam i sikam ze śmiechu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 10.05.2010 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Cześć Rasia Jak tam po wizycie u Myszki - mierzyłaś się do wanny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.05.2010 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Moniaaaaaaaaaaa, malpeczko! :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.05.2010 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Cześć Rasia Jak tam po wizycie u Myszki - mierzyłaś się do wanny? Wlazłam cała, wyciągnęłam się i całkiem dobrze wyspałam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 10.05.2010 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Śmiej się śmiej Ja ostatnio coś ogólnie pechowa jestem. Dzisiaj z pergoli zrywałam pnącze stare na jesieni odcięte ale było okropnie wielkie i nadwyrężyłam jakiś mięsień na plecach - kuźwa jak boli :mad: No i mamy disco w domu - światło wyłączają i włączają co chwilę Trzeba do tynkarza zadzwonić wybrać w końcu hydraulika - czekam jeszcze na wycenę - i umówić wylewkarza. Na dole z oświetlenia będzie królował chors Nie mam jeszcze tylko pomysłu na jakąś fajną lamę nad stół ale i tak pewnie długo będą wisiały same żarówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts