rasia 10.05.2010 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Śmiej się śmiej Ja ostatnio coś ogólnie pechowa jestem. Dzisiaj z pergoli zrywałam pnącze stare na jesieni odcięte ale było okropnie wielkie i nadwyrężyłam jakiś mięsień na plecach - kuźwa jak boli :mad: No i mamy disco w domu - światło wyłączają i włączają co chwilę Trzeba do tynkarza zadzwonić wybrać w końcu hydraulika - czekam jeszcze na wycenę - i umówić wylewkarza. Na dole z oświetlenia będzie królował chors Nie mam jeszcze tylko pomysłu na jakąś fajną lamę nad stół ale i tak pewnie długo będą wisiały same żarówki O, popatrz...! Żarówki... skąd ja to znam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.05.2010 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Śmiej się śmiej Ja ostatnio coś ogólnie pechowa jestem. Dzisiaj z pergoli zrywałam pnącze stare na jesieni odcięte ale było okropnie wielkie i nadwyrężyłam jakiś mięsień na plecach - kuźwa jak boli :mad: No i mamy disco w domu - światło wyłączają i włączają co chwilę Trzeba do tynkarza zadzwonić wybrać w końcu hydraulika - czekam jeszcze na wycenę - i umówić wylewkarza. Na dole z oświetlenia będzie królował chors Nie mam jeszcze tylko pomysłu na jakąś fajną lamę nad stół ale i tak pewnie długo będą wisiały same żarówki ło matko, znowu coś ty już lepiej nic nie rób, co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 11.05.2010 05:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Doberek wszystkim Plecki bolą - ale mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 11.05.2010 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Hejka , bardzo dziękuję za wizytę u mnie w domku cieszę się, że udało ci się wpaść razem z Kondziem . Straszny słodziak z niego nie krzycz na niego za bardzo za samochód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 12.05.2010 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Gratuluję wyboru Affron to świetna seria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 12.05.2010 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Witaj Famelio. Dzięki - affron upatrzyłam już dawno i do dzisiaj nie zmieniłam decyzji jest piękny. Zapraszam do siebie częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.05.2010 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Bardzo fajowe płytki Pani wybrała psze Pani:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 12.05.2010 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Bry Monia:)u Mysi chyba też affron - w każdym razie superowo wygląda:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 12.05.2010 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Ja na całym parterze mieszam affron z woodentic brown. Stąd moje uwielbienie dla wyżej wymienionego Dziękuję Moniko za zaproszenie, podoba mi się tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 12.05.2010 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Bardzo fajowe płytki Pani wybrała psze Pani:lol: wiesz takie szare, oklepane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 12.05.2010 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Bry Monia:) u Mysi chyba też affron - w każdym razie superowo wygląda:D tak tak Myszka też ma Affrona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 12.05.2010 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Ja na całym parterze mieszam affron z woodentic brown. Stąd moje uwielbienie dla wyżej wymienionego Dziękuję Moniko za zaproszenie, podoba mi się tutaj Biegnę do Twojego dziennika Cieszę się że podoba ci się u mnie - zapraszam jak najczęściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 12.05.2010 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Monia, fajniste te płytki tynki c-w zostawiacie tak na surowo, czy jakieś gładzie będą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.05.2010 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 wiesz takie szare, oklepane Ale przynajmniej nikt Ci na nich wykladziny nie kaze dawac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 13.05.2010 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 super, tynkarz juz tuz tuz... plytki widze juz prawie czekaja super.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 13.05.2010 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Monia, fajniste te płytki tynki c-w zostawiacie tak na surowo, czy jakieś gładzie będą? Bez gładzi Witam czwartkowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.05.2010 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 czesc i czolem. jak sie macie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 15.05.2010 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 Cześć Aniu A tak sobie Konrad ma 37 temperatury i nie wiem w sumie co mu dolega prócz kataru a ogólnie może być. Jak dobrze pójdzie to w pod koniec czerwca tynki będą a jak nie to na początku lipca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 16.05.2010 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Niniejszym ogłaszam casting na hydraulika Bardzo proszę o namiary na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 16.05.2010 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Moje dziecię chyba ma ospę bo dzisiaj podczas kąpieli wykryłam z 9 malusich czerwonych krostek na jego ciele w różnych miejscach. Zobaczę jak będzie wyglądał jutro rano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts