Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

--<<KOMENTARZE - Dziennik Cieniasów>>--

MonikaC

Recommended Posts

Cześć Monia,

jak tam Kondzio? ospa czy coś innego?

hydraulika swojego z czystym sumieniem nie polecę jeszcze.... ten sam u Tofee robił instalacje i też miała zastrzeżenia... niby ogrzewanie działa, ale zobaczymy jak dalej, bo baterie jeszcze nie podłączone, więc nie wiem, jak ta część się spisze.... a z drugiej strony jak okazało się, że piec po podłączeniu coś nie teges, to był zaraz na drugi dzień poprawić...

• Odpowiedzi 5,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć Elena!!!

Konrad nie ma ospy. Pani doktor powiedziała że to prawdopodobnie jakaś wirusówka.Całę rączki i głównie stopy zsypane czerwonymi krostkami i kilka jest na ciele. No ale wczoraj rozkminiłam co to - kupiłam ostatnio takie nawilżone chusteczki do sprzątani a on namiętnie przed weekend sprzątał i wycierał nimi wszystko! No i przyłapałam go jak sobie stopy nimi mył więc to na 99% uczulenie.

Dzięki za szczerość odnośnie hydraulika.Było dwóch a jutro ma na 7 dojechać trzeci. Czekam do końca tygodnia na wycenę tego drugiego - jest od Kruelci noi zobaczymy co ten jutro powie.

A Ty widziałam, że finiszujesz super - skąd masz parkieciarzy?

co też dzieciakom do głowy przychodzi :) ale w tej sytuacji rzeczywiście może to być uczulenie...

parkieciarzy też nie polecam - z Bartyckiej są i polecał ich pracownik zakładu parkieciarskiego, gdzie kupiliśmy orzecha... bardzo nie polecam....

Mysza, nasz hydraulik Christofer się zwał :)

Moooonia, jakie fajne drzwi! i jaka cena dobra:)

ja się cieszyć

Elena, a dlaczego nie polecasz.Juz Ci coś zmajstrowali?

nabazgrałam u siebie... pewnie histeryzuję jak zwykle, ale szlag mnie trafia - nawet kabel do czujki na drzwiach tak przycięli drzwiami, że nie wiem, czy coś z niej będzie - a tego samego dnia prosiłam, żeby na te kabelki uważali bo deliatne...

Monia, czyli nadal czekacie na ospe? z jednej strony dobrze nie ospa. Ale jakiego czyściocha masz :) nie mydło wysuszające, tylko od razu z nawilżaniem :)

Drzwi bardzo ładne no i cena chyba powalająco atrakcyjna, a jak wtedy z gwarancją jeśli samocdzielny montaż?

no to Elena masz przejścia kurcze...