Elena76 19.05.2010 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Cześć Monia, jak tam Kondzio? ospa czy coś innego? hydraulika swojego z czystym sumieniem nie polecę jeszcze.... ten sam u Tofee robił instalacje i też miała zastrzeżenia... niby ogrzewanie działa, ale zobaczymy jak dalej, bo baterie jeszcze nie podłączone, więc nie wiem, jak ta część się spisze.... a z drugiej strony jak okazało się, że piec po podłączeniu coś nie teges, to był zaraz na drugi dzień poprawić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 19.05.2010 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Cześć Elena!!! Konrad nie ma ospy. Pani doktor powiedziała że to prawdopodobnie jakaś wirusówka.Całę rączki i głównie stopy zsypane czerwonymi krostkami i kilka jest na ciele. No ale wczoraj rozkminiłam co to - kupiłam ostatnio takie nawilżone chusteczki do sprzątani a on namiętnie przed weekend sprzątał i wycierał nimi wszystko! No i przyłapałam go jak sobie stopy nimi mył więc to na 99% uczulenie. Dzięki za szczerość odnośnie hydraulika.Było dwóch a jutro ma na 7 dojechać trzeci. Czekam do końca tygodnia na wycenę tego drugiego - jest od Kruelci noi zobaczymy co ten jutro powie. A Ty widziałam, że finiszujesz super - skąd masz parkieciarzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.05.2010 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 mam nadzieje, ze to nie pan Tomek hydrauliszian man Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 19.05.2010 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 mam nadzieje, ze to nie pan Tomek hydrauliszian man yyyyyyten od Kruelki??? On jest Michał a ten Tomek to taki zajebisty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.05.2010 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 yyyyyyten od Kruelki??? On jest Michał a ten Tomek to taki zajebisty taaaak, najlepszy w świecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 19.05.2010 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 co też dzieciakom do głowy przychodzi ale w tej sytuacji rzeczywiście może to być uczulenie... parkieciarzy też nie polecam - z Bartyckiej są i polecał ich pracownik zakładu parkieciarskiego, gdzie kupiliśmy orzecha... bardzo nie polecam.... Mysza, nasz hydraulik Christofer się zwał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 19.05.2010 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 No i dostałam nareszcie satysfakcjonującą wycenę na drzwi zewnętrzne - 4100 + 150 zł transport + nasz montaż. No i ta cena bardzo mi się podoba a drzwi będą takie z szybką centralnie w środku i dwoma takimi doświetlami - tylko węższymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 19.05.2010 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 niezła cenka jak za drzwi z dwoma naświetlami drewniane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 19.05.2010 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 niezła cenka jak za drzwi z dwoma naświetlami drewniane? NIe stalowe w okleinie pcv takiej jak okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.05.2010 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Moooonia, jakie fajne drzwi! i jaka cena dobra:)ja się cieszyćElena, a dlaczego nie polecasz.Juz Ci coś zmajstrowali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 19.05.2010 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 drzwi wygladaja bardzo bardzo ladnie dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 19.05.2010 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 NIe stalowe w okleinie pcv takiej jak okna. przynajmniej będziesz miała święty spokój ja mam drewniane i same stresy bo niektórzy potrafią drabiną lub profilami sobie drzwi otwierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 19.05.2010 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 [ja się cieszyć ja jeszcze bardziej : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 19.05.2010 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 przynajmniej będziesz miała święty spokój ja mam drewniane i same stresy bo niektórzy potrafią drabiną lub profilami sobie drzwi otwierać o matko kilim ich co to kuźwa stodoła???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 19.05.2010 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Moooonia, jakie fajne drzwi! i jaka cena dobra:) ja się cieszyć Elena, a dlaczego nie polecasz.Juz Ci coś zmajstrowali? nabazgrałam u siebie... pewnie histeryzuję jak zwykle, ale szlag mnie trafia - nawet kabel do czujki na drzwiach tak przycięli drzwiami, że nie wiem, czy coś z niej będzie - a tego samego dnia prosiłam, żeby na te kabelki uważali bo deliatne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 19.05.2010 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.05.2010 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 o matko kilim ich co to kuźwa stodoła???? taaaaaa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 19.05.2010 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 o matko kilim ich co to kuźwa stodoła???? Monia, za ludobójstwo by mnie sądzili, bo większość fachowców musiałabym zgładzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 19.05.2010 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Monia, czyli nadal czekacie na ospe? z jednej strony dobrze nie ospa. Ale jakiego czyściocha masz nie mydło wysuszające, tylko od razu z nawilżaniem Drzwi bardzo ładne no i cena chyba powalająco atrakcyjna, a jak wtedy z gwarancją jeśli samocdzielny montaż? no to Elena masz przejścia kurcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 19.05.2010 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Cześć Sylwia Gwarancja na drzwi rok a zamontuje je nam znajomy który montażem drzwi się zajmował Kurcze cena super - ma dwa tysie w kieszeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts