MonikaC 29.05.2010 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Witam weekendowo choć w bardzo kiepskim humorze Wczoraj miałam bardzo zły dzień - mianowicie stało się to czego spodziewałam się w sumie od dwóch miesięcy - dostałam wymówienie z pracy Przykro, oj przykro no ale to była kwestia czasu biorąc pod uwagę to co działo się ostatnio w firmie. Nie wiem jak teraz będzie toczyła się budowa . Tynki hydraulik, wylewki i drzwi będąna 100% a reszta się zobaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 29.05.2010 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Monika, nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło:cool: i tego się trzymaj i tego Ci życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.05.2010 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Monika, kurcze... Przykro, ale moze Gosiek ma racje, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.05.2010 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Monia, strasznie mi przykro wiem, że się tego spodziewałaś, ale i tak taka wiadomość dobija trzymaj się i na pewno znajdziesz coś lepszego, zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 29.05.2010 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2010 Witam weekendowo choć w bardzo kiepskim humorze Wczoraj miałam bardzo zły dzień - mianowicie stało się to czego spodziewałam się w sumie od dwóch miesięcy - dostałam wymówienie z pracy Przykro, oj przykro no ale to była kwestia czasu biorąc pod uwagę to co działo się ostatnio w firmie. Nie wiem jak teraz będzie toczyła się budowa . Tynki hydraulik, wylewki i drzwi będąna 100% a reszta się zobaczy. Monia, ogromnie mi przykro... Ale tak jak pisze Gosiek, nie ma tego złego... Będziesz miała więcej czasu dla Kondzia, budowę przypilnujesz, a teraz to najbardziej czasochłonne prace koncepcyjno-wykończeniowe przed Tobą... Przytulam mocno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 30.05.2010 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Witam weekendowo choć w bardzo kiepskim humorze Wczoraj miałam bardzo zły dzień - mianowicie stało się to czego spodziewałam się w sumie od dwóch miesięcy - dostałam wymówienie z pracy Przykro, oj przykro no ale to była kwestia czasu biorąc pod uwagę to co działo się ostatnio w firmie. Nie wiem jak teraz będzie toczyła się budowa . Tynki hydraulik, wylewki i drzwi będąna 100% a reszta się zobaczy. Monika, to przykra wiadomość strata pracy to jedno z bardziej stresujących zdarzeń w życiu, ale zgadzam się z dziewczynami, że nie ma tego złego... mam nadzieję, że przygnębienie szybko minie i zaczniesz rozglądać się za czymś nowym. trzymam kciuki i przytulam mocno:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 30.05.2010 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Monia, chwilowo odcięta od netu, a właściwie od kompa, bo był się drań zbiesił i zawiesił.Ale ma się już całkiem dobrze i chyba uwierzyła, że nie ma tego złego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 30.05.2010 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Monia, okropienstwo, ale wiesz ze bedzie lepiej, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 30.05.2010 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Monia, chwilowo odcięta od netu, a właściwie od kompa, bo był się drań zbiesił i zawiesił.Ale ma się już całkiem dobrze i chyba uwierzyła, że nie ma tego złego... sama się nie raz o tym przekonałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 31.05.2010 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Monia, wspolczuje, to jest stres. Ale mam nadzieje ze Gosiek ma rację... trzymam kciuki żeby to miało jakiśkolwiek pozytywny wydźwięk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 31.05.2010 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Monia, będzie dobrze, zobaczysz znajdziesz lepszą pracę i na pewno będzie zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 31.05.2010 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Monia, a może to wici trzeba jakieś rozpuścic po okolicy? Czym Ty się zajmujesz?Ucha do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.05.2010 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Monia jest zajedobrym pracownikiem, kazdy chcialby takiego miec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 31.05.2010 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 to była reklama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 31.05.2010 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Moniko, głowa do góry - moja szwagierka 2 lata temu też straciła pracę. I potem zaczęło się wszystko układać: urodziła upragnione dziecko i znalazła lepszą pracę. Nic się nie dzieje przypadkowo, zobaczysz, ułoży się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 01.06.2010 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Chciałaby Wam Wszystkim podziękować za słowa otuchy - bardzo dużo dla mnie znaczą. Niestety teraz muszę skupić sie na szukaniu nowej pracy bo na bezrobocie nie mogę sobie pozwolić więc będe rzadziej bywałana forum Buziaki Moncia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 01.06.2010 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Kciuki zaciśnięte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 01.06.2010 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Dzięki Rasiu raz jeszcze!!!!! Dzięki Gosiu Z dobrych wieści - komp działa ale niestety nie dało się odzyskać danych z jednego dysku a tam były zdjęcia z ostatniego roku :cry:. Najbardziej szkoda mi tych Kondzia. No a ze złych wieści - popsuł się nam telewizor - mamy teraz zarąbistą panoramę - szerokość OK ale wysokość obrazu - 10cm Kurcze czy ja stłukłam nieświadomie jakieś lustro???? No chyba że ktoś praktykuje na mnie voodoo????? http://www.psychologytoday.com/files/u25/Sarah_Palin_voodoo_doll.jpg Już dość tych szpileczek OK?! W pracy tak sobie. Najgorszy jest ten wzrok wszystkich - tak jakoś dziwnie na mnie patrzą i mam wrażenie, że unikają rozmów ze mną Będzie dobrze - musi być - ba, będzie nawet lepiej!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 01.06.2010 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 To sobie zrób swoją szczęśliwą laleczkę i to voodu sobie pierzchnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 03.06.2010 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Monia, ja mysle ze nic nie ma przypadkowo. na pewno niedlugo sie pouklada, jak dlugo jeszcze musisz chodzic do pracy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts