Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

--<<KOMENTARZE - Dziennik Cieniasów>>--

MonikaC

Recommended Posts

Witam po ulewie.

Matko ale lało D nie mógł wczoraj z budowy wrócić bo drogi były pozamykane z powodu zalania. Na szczęście garażu nie zalało więc skoro przetrwaliśmy taką ulewę to będzie dobrze.

Niestety specjaliści od drogi nie wykazali się zbytnio rozumemem i tak pościągali darń sprzed działki że woda z drogi zalała nam część działki przy siatce.

Całe szczęście, że mam17 dni urlopu + dwa dodatkowe na poszukiwanie pracy :)

• Odpowiedzi 5,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć Rasieńko

Trawkę w zeszłym roku - chyba we wrześniu.

Cieszę się, że to zrobiliśmy bo teraz Konrad ma po czym biegać a i ja jestem spokojniejsza :) No i nie ma nic przyjemniejszego od chodzenia boso po trawie :)

oj tak. zazdroszcze tej trawki :) no i rownej dzialeczki...my musimy sie niezle nakolowac z terenem....

Cześć Monia :)

Piękna trawka - u nas niestety ciągle dzikie chaszcze wokół :rolleyes:

a skoro mowa o nawiezieniu ziemi - my musimy około 50 wywrotek przywieźć, żeby podnieść teren, bo w te ulewy cała woda razem z szutrem spłyneła z drogi do nas :(

Elena wiem coś o spływaniu wody z drogi - drogowcy nam nieco teren przed działką zniwelowali i też woda na plac płynie :(

Takie tam wariacje na temat trawnika :) od mężusia :)

Zdj&#281;cie0248..jpgZdj&#281;cie0247..jpgZdj&#281;cie0246..jpg

Kosiarka go poniosła :cool:To z tęsknoty za motocyklem tylko koni mu brakło :lol2:

Cześć Aniu. Domek znajdziesz tutaj - http://allegro.pl/item1072694044_domek_dla_dzieci_z_bujaczkami_zjezdzalnia_szal.html

Gorąco polecam a i obsługa fachowa, szybka i bezproblemowa. U nas domek montowali w taką ulewę że prawi nic nie było widać. Jeden z panów doopskiem szorował po zalanej trawce i skwitował to tylko uśmiechem. Ogólnie mieli darmowy naturalny prysznic :)

Ania domek jest super!!! Tylko będziecie musieli sami go pomalować ale to akurat szybko idzie no będziesz miała taki kolor jaki się Tobie podoba.

Moje samopoczucie w sumie dobrze ale zawsze mogłoby być lepiej ;). Rano kupiłam gazetkę i zaraz powysyłam CV bo znalazłam kilka ogłoszeń.

Ehhh oglądałam wczoraj Wasz album ale Helenka urosła!!!