Famelia 17.06.2010 04:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Ja mam wkład wodny. Edilkamin Idro 50 (jeden z tańszych). Choć marzyłam o Jotulu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 17.06.2010 06:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Ja mam wkład wodny. Edilkamin Idro 50 (jeden z tańszych). Choć marzyłam o Jotulu ojojoj i jak i jak ia??????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 17.06.2010 06:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Monia ja się wpraszam na kominy i przy okazji podrasuję twoją Ikeę tylko pasi mi weekend a najlepiej niedziela ???? mogę bo sobota do południa ???? Zuza jasne że pasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 17.06.2010 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 nam wykonawca polecał Lechmę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.06.2010 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Nową kuchnię sobie wymyśliłam by IKEA [ATTACH=CONFIG]13893[/ATTACH] baaardzo podoba mi się układ dolnych szafek. Nad górą trzeba jeszcze podumać.Będziesz mieć duzo fajnego miejsca do przechowywania. Pokaż jeszcze wysoką zabudowę, bo ja u siebie wymyśliłam patent na kombinacje wysokościową z gotowych elementów. dumania było co niemiara, a rozwiązanie okazało się banalne-tylko musze je dopracowac i blat przyciąc i ze 3 listewki i podmontować to w końcu, bo wszystko jak zwykle prowizorka, ech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 17.06.2010 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 nam wykonawca polecał Lechmę. no właśnie nam też tylko mi się sam wkład nie podoba ;( no i Forest niby go odradza chociaż jednoznacznie nie napisał mi dlaczego. Ciągle tylko pisze o tym szamocie którego jak się ostatnio dowiedziałam w dwóch punktach z kominkami w PW nie powinno być.Jutro jedziemy jeszcze na Bartycką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 17.06.2010 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 ojojoj i jak i jak ia??????????????? Jeszcze nie wiem Pierwsze wrażenie - jest ładny I ma śliczną szarą uszczelkę z takiego nibyfilcu na drzwiczkach Co do sprawowania się - powiem za jakieś 2 tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 17.06.2010 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Jeszcze nie wiem Pierwsze wrażenie - jest ładny I ma śliczną szarą uszczelkę z takiego nibyfilcu na drzwiczkach Co do sprawowania się - powiem za jakieś 2 tygodnie. Famelia to czekam na relację i to z niecierpliwością!!! Będę się upominać My jutro jedziemy na macanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 17.06.2010 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 A propos podobnych płytek - u mnie "kładzie się" affron i powiem szczerze, jestem zachwycona tym, jak się prezentuje! Więc gratuluję i Tobie wyboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 17.06.2010 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 już ci zazdroszczę, ja jeszcze chwilę musze poczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 17.06.2010 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Takie tam wariacje kuchenne - między szafkami to samo ca na blacie k- chyba Na ścianie z lodówką szafka z żaluzją na równo z tą z piekarnikiem i coś na lodówkę żeby było równo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 19.06.2010 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 (edytowane) Cześć Monika. Jak zapowiedziałam, tak jestem;) Widzę, że jednak przymierzasz się do tej biało- brązowej kuchni:rolleyes: Myślałam o tym i uważam, że taka kuchnia będzie super. Jak wprowadzisz górne szafki w kolorze białym to możesz dać nawet czarny blat. Może być bo masz dosyć dużą kuchnię i dwa okna. Jeśli chodzi o Ikeę to najfajniejsze białe szafki są z serii solar, a brązowe nexus brązowy. Myślę, że pomiędzy szafkami można wtedy: - pomalować ścianę na jasno i dać szkło hartowane (później wkleję zdjęcie bo piszę z nie swojego kompa)-zastosować płytki, np. takie strukturalne zirconio kobe http://foto3.m.onet.pl/_m/540c5eed506b1de5f96e5561aed497e7,10,19,0.jpg http://foto2.m.onet.pl/_m/cc2a1c12aa07170f4b773d91d1ec6aaa,10,19,0.jpg lub położyć mozaikę http://foto2.m.onet.pl/_m/8122bf3dec1917c0b2f51b187bd16012,10,19,0.jpg http://foto2.m.onet.pl/_m/a57d4ff1d16ebecaa8f2e49f705333f6,10,19,0.jpg albo położyć na tej ściance na wys. 30 cm ten sam materiał co blat:) Edytowane 19 Czerwca 2010 przez Magda 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasioMar 21.06.2010 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 [ATTACH=CONFIG]14042[/ATTACH] Takie tam wariacje kuchenne - między szafkami to samo ca na blacie k- chyba Na ścianie z lodówką szafka z żaluzją na równo z tą z piekarnikiem i coś na lodówkę żeby było równo Witam serdecznie. Ja z pytankiem, być może konstruktywnym: Dlaczego piekarnik przy lodówce? (Wszyscy projektanci od kuchni odradzają.) Nie da się inaczej czy tak Ci się podoba? Ja jeszcze wciąż, niestety, jestem na etapie teorii, ale wszędzie czytałam i oglądałam w takiej kolejności: lodówka blat zlew blat kuchenka z różnymi wariacjami nt. płyty i piekarnika. Brzmi logicznie... chyba... Może coś przegapiłam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 21.06.2010 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Witaj KasioMar Kuchnię taką sobie wymarzyłam i taka ma być. Dla mnie będzie wygodna- każdy ma inne potrzeby. Rozmawiałam na temat lodówki przy piekarniku - może być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 21.06.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 no właśnie nam też tylko mi się sam wkład nie podoba ;( no i Forest niby go odradza chociaż jednoznacznie nie napisał mi dlaczego. Ciągle tylko pisze o tym szamocie którego jak się ostatnio dowiedziałam w dwóch punktach z kominkami w PW nie powinno być.Jutro jedziemy jeszcze na Bartycką. czyzby ten sam hydraulik? ja szukam wkladu jak najprostrzego i Lechma ma jeden taki. ale na 100% decyzji nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 22.06.2010 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Cześć Malutka co tam u Was słychać Mijeszcze chodzi po głowie wkład lechma exclusive..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.06.2010 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Cze Monia o ja pierdziu,ale masz dużą kuchnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 22.06.2010 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Cześć Malcia - duża powiadasz no coś ty ona mała jest nawet wyspy tam nie wcisnęłam Co tam u Ciebie na placu boju??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 22.06.2010 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Hej Monika:-) I co z tymi płytkami? Nie reflektujesz na żadne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 22.06.2010 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Cześć Madzia matko przez ten kominek zapomnałam Podoba mi sie ta mozaika i myślę też że fajnie wyglądałoby to samo co na blacie No i te płytki kamienne są boskie!!!!! Kurcze, chcę trzy kuchnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts