Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

--<<KOMENTARZE - Dziennik Cieniasów>>--

MonikaC

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

oj tak, tak bardzo poproszę!!!!!!

Dobra pytane za 100 punktów

Na dole w łazience będą dwie baterie podtynkowe czy przed tynkami mam tam coś już zamontować???Jakieś zestawy podtynkowe czy cuś?

nic nie montuj przed tynkami, bo szkoda żeby się uszkodziły - potem fachowiec da sobie z tym spokojnie radę

Magda 34 dla ciebie zdjęcia kuchni z wczoraj

Pirwsze dwa to widok z wykuszu a potem z kuchni na wykusz :)

[ATTACH=CONFIG]14595[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]14596[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]14597[/ATTACH]

http://forum.muratordom.pl/images/misc/pencil.png

Cześć Monia. :)

Sorki, że dopiero teraz piszę, ale trochę mnie choróbsko rozłożyło. Dzięki za zdjęcia i wizualizację. W wykuszu planujesz postawić stół?

Z tymi płytkami pod szafkami to musisz przemyśleć. Chodzi mi o to, które są łatwiejsze w utrzymaniu. Myślę tu o mozaice i płytkach strukturalnych.

• 2 weeks później...

Ogromnie cieszę się z hydrauliki razem z Tobą! :D Tylko nie rozumiem... kibelek i bidet pod ścianą z oknem? Przecież ta ściana strasznie krótka jest? A może nie o ścianie z oknem piszesz tylko tej prostokątnej, bliżej okna?

Buziaki zostawiam stęskniona straszniście...:)

Moniś, spokojnie:-)

W zupełności wystarcza 25+40+20+40+25 = 150 cm (wymiary podane z tablic Neuferta) . Zostaje więc jeszcze 10 cm;)

A tak w ogóle to dzien dobry :)

Matko Madzia z nieba mi spadłaś :)

Bo ja już włosy sobie z głowy wyrywam, ale właśnie obmierzyłam łazienkę którą aktualnie użytkujemy a ma 150 szer i chyba powinno być ok - skoro tu stoi pralka, młodego kibelek i nasz????

Madzia a czy ty możesz mi wizualkę łazienki zrobić????

Malcia wiesz różnie to bywa