Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

--<<KOMENTARZE - Dziennik Cieniasów>>--

MonikaC

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Właśnie otrzymałam telefon od szefa tynkarzy ...

K$%^&a nie będę nic pisała - mam już tydzień w plecy!!!!

Panowie przyjechali i już pojechali bo coś :offtopic:Podejrzewam że to coś to jutrzejszy piątek 3 dni wolne bo po co na jeden dzień przyjeżdżać :bash:

Ciekawe co na to mój hydraulik.......

Cześć Monia :)

Ale zmian u Ciebie :) Łazienka zapowiada się super, chociaż mnie w sumie bardziej podoba się wersja z wc i bidetem na ścianie vis a vis umywalki :rolleyes: no każdy robi wg własnego upodobania.

Nie przejmuj się obsuwą z tynkarzami, nic na to nie poradzisz, a za parę tygodni nie będziesz o tym pamiętała, więc nie warto się denerwować.

W kwestii elewacji to bardziej ku szarościom bym się skłaniała :cool: ten śmietankowy na wizualce wygląda nieźle, ale na zdjęciu to już tak sobie :rolleyes:

I basenu zazdraszczam :) jak zobaczyłam foty, to myślałam, że w jakieś tropiki pojechałaś :D

cześć Elena

Wiesz z łazienką to jest tak żę układ stary mieliśmy w domu rodzinnym i kiepsko się po niej poruszało.

Co do tynkarzy to ja wiem że mi ta złość minie ale tu chodzi o terminy bo hydraulik już kręcił nosem bo on przez to też będzie miał obsuwkę. No trudno takie jest życie mam tylko nadzieję że panowie się wykaża i nie będeniczego żałować. Może odpoczną sobie przez te trzy dni.

Na tej wizualizacji ten tynk wygląda bardziej na zszarzały niż śmietankowy. Mi się podoba taka chłodna biel.

Wiesz, co do tynkarzy, nie ma tego złego. Po weekendzie ma być chłodniej więc może to lepiej dla tynków :)

A co do łazienki (już kiedyś miałam napisać tylko mi uciekło), najbardziej widzi mi się ta wersja

http://foto0.m.onet.pl/_m/333f65ece6a2c69b8d0582da38286938,10,19,0.jpg

tylko szafkę pod umywalką zrównałabym do prawej ściany.

Elena Pana kafelkarza mam jednego /widziałam jak układa płytki i wychodzi mu to naprawdę super/ - naszego kolegę który jest z nami od początku budowy i we wszystkim nam pomaga.

Mam tylko nadzieję że się nie rozmyśli i zostanie już z nami do końca :) AAa no i ma dwóch pomocników- mnie i małżonka :)