Gosiek33 17.08.2010 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 to mnie zeżarło po wertepach się codziennie tłukę, a Ty pyk... i już asfaltem pędzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.08.2010 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Tynki super Asfalt jeszcze dziewiczy.... super.... Zapowiada się ciekawie... za chwilkę przeprowadzka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.08.2010 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Mówiłam,ze przyjdę odebrać robotę I CO? I CO? I kupa nie ma nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.08.2010 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Aż strach teraz na ten nowiusieńki i wymuskany asfalt wjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 18.08.2010 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Cześć Moniś gratuluję postępów, normalnie kopara mi opadła, bo ekspresowego tempa roboty nabrały gest tynkarzy bardzo miły, i chyba niezbyt często spotykany jeśli chodzi o fachowców. i asfalciku nówki zazdroszczę bardzo... i trawki soczysto-zielonej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 18.08.2010 06:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Cześć wszystkim. Dzięki za gratulki. Z asfaltu cieszymy się a drugiej strony nie, bo pewnie będą zapierda...ć ile wlezie. No ale tak się cywilizowanie zrobiło, i się nie kurzy wreszcie Malcia spoko-maroko dzisiaj cyknę fotki bo wczoraj czasu nie miałam - musiałam wyeliminować mostki termiczne w balkonach Gosiek33 też się tłukłam tyle lat więc spoko - doczekasz się. Wiesz, ten asfalt to miał być już w 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.08.2010 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Malcia spoko-maroko dzisiaj cyknę fotki bo wczoraj czasu nie miałam - musiałam wyeliminować mostki termiczne w balkonach okiiii, ale wiesz, tak z trzy lata temu gdyby ktos pojechał mi takim tekstem, to zastanawiałabym się czy nie chce mnie obrtazić:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.08.2010 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Monika jak będą se rajdy urządzać to trzeba muldy pobudować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 18.08.2010 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Oj Gosiu to powiatówka jest więc raczej nie da rady ale panowie mundurowi będą mili pole do popisu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 18.08.2010 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Oj Gosiu to powiatówka jest więc raczej nie da rady ale panowie mundurowi będą mili pole do popisu załatwisz mi zniżkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.08.2010 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Aleeeeeeeeee masz fajnie juz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.08.2010 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Taaaaaaaaaaaaa jak ja bedę na fotki styropku czekać tyle co Ty na ten asfalt...to ja przyjdę w 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 18.08.2010 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Taaaaaaaaaaaaa jak ja bedę na fotki styropku czekać tyle co Ty na ten asfalt...to ja przyjdę w 2014 Ziewnik czytam:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.08.2010 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 taaaaaaaaaaaaaaaaaaa, szczególnie ciekawe jest ostatnie pół roku :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 18.08.2010 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Taaa Pokazywałam małżowi. Aa tak przy okazjito dzisiaj mamy 9 rocznicę ślubu Ale ten czas leci... Mykam spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 19.08.2010 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Taaa Pokazywałam małżowi. Aa tak przy okazjito dzisiaj mamy 9 rocznicę ślubu Ale ten czas leci... Mykam spać no to gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 19.08.2010 06:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Dzięki Elena!!!! Dzisiaj zapowiada się ciężki dzień - idę z młodym do dentysty bo stara plomba wypadła i obok w piątce zrobiła się nowa dziurka - ostatnio było OK ale ja wiem w jakim on dzisiaj humorze będzie??? Od11 trzymajcie kciuki A z budowlanych to mamy już kawałek podłogóweczki ukręcony pod drzwiami tarasowymi Dzisiaj będzie reszta. Wczoraj skoczyłam układać styropek w naszej sypialni. Na poddaszu został jeszcze tylko kawałek do schodów a na parterze garaż, kotłownia i gabinecik Powinno szybko pójść. Noi po niedzieli wyleweczki - hurra! aaa czy ktoś dodawał wody szklanej do wylewek??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 19.08.2010 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Dzięki Elena!!!! Dzisiaj zapowiada się ciężki dzień - idę z młodym do dentysty bo stara plomba wypadła i obok w piątce zrobiła się nowa dziurka - ostatnio było OK ale ja wiem w jakim on dzisiaj humorze będzie??? Od11 trzymajcie kciuki A z budowlanych to mamy już kawałek podłogóweczki ukręcony pod drzwiami tarasowymi Dzisiaj będzie reszta. Wczoraj skoczyłam układać styropek w naszej sypialni. Na poddaszu został jeszcze tylko kawałek do schodów a na parterze garaż, kotłownia i gabinecik Powinno szybko pójść. Noi po niedzieli wyleweczki - hurra! aaa czy ktoś dodawał wody szklanej do wylewek??? będę trzymać kciuki o wodzie szklanej nie słyszałam, ale jakieś włókna do wylewek dawaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 19.08.2010 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Włókna będą ale myślałam też o tej wodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 19.08.2010 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Włókna będą ale myślałam też o tej wodzie to ja nieświadoma w tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts