anjamen 19.08.2010 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 czesc. jak sie masz?Moniu Ty juz pracujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 19.08.2010 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Cześć ANiu Nie nie pracuję. Aktualnie jestem na zwolnieniu do końca miesiąca a potem lecę do urzędu pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 19.08.2010 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 my wody nie dodawaliśmy tylko włókno szklane więcej cementu. tynki widzę suuuuuuuper no a trawka do pozazdroszczenia, jeszcze duzo wody uplynie zanim bede miala to u siebie dzis jednak nie dotre na budowe, bo ziemia dopiero jutro a i dzis nie pogoda. Bedziemy walczyc od rana jutro. duzo sie bedzie dzialo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.08.2010 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Włókna tak , wody nie... Już po dentyście....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 19.08.2010 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Wróciłam od dentysty Młodemu wypadła stara plomba i doszły jeszcze 3 małe dziurki Ostatnio było super nawet nie zwrócił uwagi na borowanie a dzisiaj po 10sek masakra. Matko roztrzęsiona jestem do tej pory. Biedny Kondzio - no ale dał radę. Dwie załatane. Za miesiąc kolejna wizyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 19.08.2010 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 dzieciakom to ciężko u fryzjera wysiedzieć, a co dopiero u dentysty wytrzymać, brrrr......... ale chłopak zuch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 19.08.2010 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 oj biedny maluch. gdzie chodzicie do dentysty jakis fajny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 19.08.2010 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Malutka - chodzimy do Elefanta http://www.elefant.med.pl/ Elena i tu masz rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.08.2010 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Mojego starszaka jak miał 5-6 lat ( w ciąży z młodszym byłam... ) to 3 pielęgniarki i dwóch dentystów trzymało i nie dało rady.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 19.08.2010 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Malutka - chodzimy do Elefanta http://www.elefant.med.pl/ zadowolona jestes z dentystki? my chyba trafilismy do niezbyt fajnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 19.08.2010 15:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Malutka - zadowolona jest spokojna i cierpliwa Arnika - uuuaaa to nieźle. Jadałam radę sama z asystentką więc nie było tak źle ale mój ma 4 lata... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.08.2010 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 oooo my tez tam chodzimy -pani Iwona... Sprawia wrażenie takiej ciut oschłej, ale chłopcy ja lubią myśmy byli na kontroli w ubiegłym tygodniu, założyliśmy fluorek i mamy na pół roku z czapy uf.... ale tez były 2 takie wizyty kiedy leczyliśmy po dwa zęby obok siebie... Bartek był zawsze zuch... z Maciejem raz było trudniej. Leczysz w znieczuleniu zastrzykiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.08.2010 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Monia, to kiedy wchodzą panowie wylewkarze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.08.2010 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 W przyszłym tygodniu pisała..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 19.08.2010 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Wylewki pod koniec przyszłego tygodnia Zaraz wstawię zdjęcia z podłogówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 19.08.2010 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Reszta w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.08.2010 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 No pięknie słoneczo http://przedszkole2.radzionkow.pl/pictures/Gify/brawo/brawo.gif A powiedz, to niebieskie to ta cud pianka, tak ?no i jeszcze gadaj, nie dawałaś taśmy dylatacyjnej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 19.08.2010 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Berek:)wreszcie i tu dotarłam i nawet nadrobiłam:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 20.08.2010 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 No pięknie słoneczo http://przedszkole2.radzionkow.pl/pictures/Gify/brawo/brawo.gif A powiedz, to niebieskie to ta cud pianka, tak ? no i jeszcze gadaj, nie dawałaś taśmy dylatacyjnej ? o właśnie, co to to niebieskie jest? taśmę dylatacyjną to pewnie będą wylewkarze układać skoro jeszcze nie ma... u nas tam gdzie podłogówka to hydraulik taką grubszą taśmę sam układał a po fakcie (tzn już po tym jak nasze wylewki dawno ostygły) spotkałam się z opinią, że najlepsza dylatacja jest ze styropianu o grubości 1cm, ale nigdzie nie widziałam, żeby ktoś tak robił, raczej wszędzie dylatacja z pianki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 20.08.2010 07:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 No pięknie słoneczo http://przedszkole2.radzionkow.pl/pictures/Gify/brawo/brawo.gif A powiedz, to niebieskie to ta cud pianka, tak ? no i jeszcze gadaj, nie dawałaś taśmy dylatacyjnej ? Malcia to niebieskie to pianka do klejenia styropianu - super uszczelnia szparki a zwykłej podobno nie można bo rozpuszcza styropian Co do dylatacji to będzie spoko. o właśnie, co to to niebieskie jest? taśmę dylatacyjną to pewnie będą wylewkarze układać skoro jeszcze nie ma... u nas tam gdzie podłogówka to hydraulik taką grubszą taśmę sam układał a po fakcie (tzn już po tym jak nasze wylewki dawno ostygły) spotkałam się z opinią, że najlepsza dylatacja jest ze styropianu o grubości 1cm, ale nigdzie nie widziałam, żeby ktoś tak robił, raczej wszędzie dylatacja z pianki Wiesz co Elena my mamy nawet tak w projekcie ale kupiliśmy taśmę no chyba że coś się zmieni.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts