Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

--<<KOMENTARZE - Dziennik Cieniasów>>--

MonikaC

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

my wody nie dodawaliśmy tylko włókno szklane więcej cementu.

tynki widzę suuuuuuuper :) no a trawka do pozazdroszczenia, jeszcze duzo wody uplynie zanim bede miala to u siebie :(

dzis jednak nie dotre na budowe, bo ziemia dopiero jutro a i dzis nie pogoda. Bedziemy walczyc od rana jutro. duzo sie bedzie dzialo.

Wróciłam od dentysty

Młodemu wypadła stara plomba i doszły jeszcze 3 małe dziurki :(

Ostatnio było super nawet nie zwrócił uwagi na borowanie a dzisiaj po 10sek masakra.

Matko roztrzęsiona jestem do tej pory. Biedny Kondzio - no ale dał radę.

Dwie załatane.

Za miesiąc kolejna wizyta :eek:

oooo my tez tam chodzimy -pani Iwona...

Sprawia wrażenie takiej ciut oschłej, ale chłopcy ja lubią :) myśmy byli na kontroli w ubiegłym tygodniu, założyliśmy fluorek i mamy na pół roku z czapy :lol:

uf....

ale tez były 2 takie wizyty kiedy leczyliśmy po dwa zęby obok siebie... Bartek był zawsze zuch... z Maciejem raz było trudniej. :(

Leczysz w znieczuleniu zastrzykiem?

No pięknie słoneczo http://przedszkole2.radzionkow.pl/pictures/Gify/brawo/brawo.gif

A powiedz, to niebieskie to ta cud pianka, tak ?

no i jeszcze gadaj, nie dawałaś taśmy dylatacyjnej ?

o właśnie, co to to niebieskie jest? :rolleyes:

taśmę dylatacyjną to pewnie będą wylewkarze układać skoro jeszcze nie ma... u nas tam gdzie podłogówka to hydraulik taką grubszą taśmę sam układał

a po fakcie (tzn już po tym jak nasze wylewki dawno ostygły) spotkałam się z opinią, że najlepsza dylatacja jest ze styropianu o grubości 1cm, ale nigdzie nie widziałam, żeby ktoś tak robił, raczej wszędzie dylatacja z pianki :rolleyes:

No pięknie słoneczo http://przedszkole2.radzionkow.pl/pictures/Gify/brawo/brawo.gif

A powiedz, to niebieskie to ta cud pianka, tak ?

no i jeszcze gadaj, nie dawałaś taśmy dylatacyjnej ?

Malcia to niebieskie to pianka do klejenia styropianu - super uszczelnia szparki a zwykłej podobno nie można bo rozpuszcza styropian :jawdrop:

Co do dylatacji to będzie spoko.

o właśnie, co to to niebieskie jest? :rolleyes:

taśmę dylatacyjną to pewnie będą wylewkarze układać skoro jeszcze nie ma... u nas tam gdzie podłogówka to hydraulik taką grubszą taśmę sam układał

a po fakcie (tzn już po tym jak nasze wylewki dawno ostygły) spotkałam się z opinią, że najlepsza dylatacja jest ze styropianu o grubości 1cm, ale nigdzie nie widziałam, żeby ktoś tak robił, raczej wszędzie dylatacja z pianki :rolleyes:

Wiesz co Elena my mamy nawet tak w projekcie ale kupiliśmy taśmę no chyba że coś się zmieni....