Elena76 24.08.2010 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 dzień dobry Moniś, gratuluję zdobycia kolejnej sprawności budowlanej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 24.08.2010 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 Dzień dobry Fąfalska widziałam że już sobie poradziłaś Elena -no ja dziękuję za taką sprawność - krzyż mnie strasznie napier..la bo boli to za mało powiedziane Wczoraj Panowie drogowcy w odpowiedzi na moją interwencję nam jako pierwszym i jak na razie jedynym zrobili przepust i usypali wjazd - szkoda że nie widzieliście miny sąsiadów No ale jakoś te tony piasku i cementu muszą wjechać na działkę tak żeby nie zniszczyć asfaltu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 24.08.2010 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 Monia, krzyż w końcu przestanie boleć, a styropek na miejscu pozostanie. Należy Ci się order za robótki ręczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 24.08.2010 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 Popieram Mysie Hejka.... poza tym odczuta satysfakcja - bezcenna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 24.08.2010 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 No ale jakoś te tony piasku i cementu muszą wjechać na działkę tak żeby nie zniszczyć asfaltu. tak, biorąc pod uwage ze my troche samochodem Wam rozjechalismy to taki n.. tonowy niezle by rozwalil. a sąsiedzi hmmm myślą ze macie wtyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 24.08.2010 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 dziś jestem cały dzień tzn może do 16-17 więc wpadaj. chyba ze wyjade po fuge zlbo coś takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 24.08.2010 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 Cześć dziewczynki Mysia- ja mam nadzieję że się może we wrześniu wybierzesz w nasze strony co??? Nituśka - a ty kiedy wpadasz - ja zapraszam od poniedziałku będą podłogi już domacania Malutka - byłam chwilkę ale wróciłam bo padało a byłam z Kondziem i D siostrzeńcami. Jeju pietra mam przed tymi wylewkami - już mi się śnią po nocach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 24.08.2010 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 nooo pani każe od powniedziąłku to będzie od poniedziałku z tym, że od środy mam szkołe... więc to będzie albo poniedziałek albo wtorek - gra gitara? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 24.08.2010 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 No ba pewnie że gra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 27.08.2010 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 jak tam wasze wylewki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 27.08.2010 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 są piękne - w dzienniku są fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 27.08.2010 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 cześć Monia gratuluję wyleweczek czy nie myślałaś, żeby Kondzia na jakiś casting zabrać? kiedyś dziewczyny będą dobijać się do niego drzwiami i oknami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 27.08.2010 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Cześć Elena! Dzięki! Co do castingu to ja będę przeprowadzać ale na przyszła synową Przeprowadzka w toku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 27.08.2010 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 wyleweczki super. do ktorej u Was robili? piaskownica bajerancka moje dzieciaki tez byly szczesliwe z takiej gory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 27.08.2010 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Cześć Elena! Dzięki! Co do castingu to ja będę przeprowadzać ale na przyszła synową Przeprowadzka w toku? hehe - myślę, że w tym temacie to niestety nie będzie Cię pytał o zdanie przeprowadzka gratów w toku, ale złą metodę wybrałam zamiast przewieźć wszystko na raz i mieć z głowy to cykamy tak po parę kartonów... już się wydaje, że prawie wszystko zabrane, a potem okazuje się, że jeszcze parę kursów trzeba będzie zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 27.08.2010 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Chyba do 20 ale nocują u nas i dzisiaj od rana lecą parter - nie wiem co będzie z tarasem bo kur%^a LEJE :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 27.08.2010 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 hehe - myślę, że w tym temacie to niestety nie będzie Cię pytał o zdanie przeprowadzka gratów w toku, ale złą metodę wybrałam zamiast przewieźć wszystko na raz i mieć z głowy to cykamy tak po parę kartonów... już się wydaje, że prawie wszystko zabrane, a potem okazuje się, że jeszcze parę kursów trzeba będzie zrobić spokojnie dacie radę - tylko bez pośpiechu -wiem łatwo mówić ja pewnie wszystko na raz będę chciała zawieść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 27.08.2010 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 spokojnie dacie radę - tylko bez pośpiechu -wiem łatwo mówić ja pewnie wszystko na raz będę chciała zawieść u nas i tak nie ma jeszcze gdzie tego wszystkiego rozpakować, bo w kuchni dopiero korpusy od szafek stoją, jeszcze bez szuflad i frontów, garderoba też rozgrzebana... dopiero jedna szafka w łazience pod umywalkę zawisła w weekend przewozimy resztę i kota i goto zresztą ja już w tym tygodniu tam spałam i do pracy stamtąd śmigam - jestem w szoku, bo 20km w ciągu pół godziny daję radę, ale radość nie potrwa już długo, bo od września zacznie się armagedon jak to zwykle po wakacjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 27.08.2010 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Wróciłam właśnie z budowy. Panowie dzielnie walczyli z tarasem ale dupa blada bo coraz bardziej zaczynało lać :offtopic:Folię rozkładali pod i na..... Stwierdziliśmy że nie ma co się w gównie babrać. Zgarnęli wszystko i zabierają się za parter. No chyba żę na koniec roboty im się uda jak przestanie kuźwa padać Jak mi ktoś jeszcze raz powie że zajebiste lato w tym roku było to nie ręczę za siebie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 27.08.2010 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 przejeżdżałam dzisiaj koło ciebie i widziałam, że panowie dzielnie walczą z wylewkami, gratulki a jaki masz teraz szałowy dojazd na działkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts