Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

--<<KOMENTARZE - Dziennik Cieniasów>>--

MonikaC

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzień dobry

Fąfalska widziałam że już sobie poradziłaś :)

Elena -no ja dziękuję za taką sprawność - krzyż mnie strasznie napier..la bo boli to za mało powiedziane ;)

Wczoraj Panowie drogowcy w odpowiedzi na moją interwencję nam jako pierwszym i jak na razie jedynym zrobili przepust i usypali wjazd - szkoda że nie widzieliście miny sąsiadów :cool: No ale jakoś te tony piasku i cementu muszą wjechać na działkę tak żeby nie zniszczyć asfaltu.

Cześć dziewczynki :)

Mysia- ja mam nadzieję że się może we wrześniu wybierzesz w nasze strony co???

Nituśka - a ty kiedy wpadasz - ja zapraszam od poniedziałku będą podłogi już domacania :)

Malutka - byłam chwilkę ale wróciłam bo padało a byłam z Kondziem i D siostrzeńcami.

Jeju pietra mam przed tymi wylewkami - już mi się śnią po nocach :bash:

Cześć Elena!

Dzięki! Co do castingu to ja będę przeprowadzać ale na przyszła synową ;)

Przeprowadzka w toku?

hehe - myślę, że w tym temacie to niestety nie będzie Cię pytał o zdanie ;)

przeprowadzka gratów w toku, ale złą metodę wybrałam :rolleyes: zamiast przewieźć wszystko na raz i mieć z głowy to cykamy tak po parę kartonów... już się wydaje, że prawie wszystko zabrane, a potem okazuje się, że jeszcze parę kursów trzeba będzie zrobić :rolleyes:

hehe - myślę, że w tym temacie to niestety nie będzie Cię pytał o zdanie ;)

przeprowadzka gratów w toku, ale złą metodę wybrałam :rolleyes: zamiast przewieźć wszystko na raz i mieć z głowy to cykamy tak po parę kartonów... już się wydaje, że prawie wszystko zabrane, a potem okazuje się, że jeszcze parę kursów trzeba będzie zrobić :rolleyes:

spokojnie dacie radę - tylko bez pośpiechu -wiem łatwo mówić ja pewnie wszystko na raz będę chciała zawieść :rolleyes:

spokojnie dacie radę - tylko bez pośpiechu -wiem łatwo mówić ja pewnie wszystko na raz będę chciała zawieść :rolleyes:

u nas i tak nie ma jeszcze gdzie tego wszystkiego rozpakować, bo w kuchni dopiero korpusy od szafek stoją, jeszcze bez szuflad i frontów, garderoba też rozgrzebana...

dopiero jedna szafka w łazience pod umywalkę zawisła

w weekend przewozimy resztę i kota i goto :)

zresztą ja już w tym tygodniu tam spałam i do pracy stamtąd śmigam - jestem w szoku, bo 20km w ciągu pół godziny daję radę, ale radość nie potrwa już długo, bo od września zacznie się armagedon jak to zwykle po wakacjach :mad:

Wróciłam właśnie z budowy. Panowie dzielnie walczyli z tarasem ale dupa blada bo coraz bardziej zaczynało lać :offtopic:Folię rozkładali pod i na.....

Stwierdziliśmy że nie ma co się w gównie babrać. Zgarnęli wszystko i zabierają się za parter. No chyba żę na koniec roboty im się uda jak przestanie kuźwa padać :bash:

Jak mi ktoś jeszcze raz powie że zajebiste lato w tym roku było to nie ręczę za siebie....