Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

--<<KOMENTARZE - Dziennik Cieniasów>>--

MonikaC

Recommended Posts

ja wpadnę.To masz jak w banku, jednakże nie będzie to jutro ;). Zebym ja wpadła to muszę opracować cały tour de wschodnie wybrzeże ;)

AAAA i gratuluję wylewek :D

no to wpadłaś kochana, bo mamy teraz czarno na białym, że OBIECAŁAŚ ;)

to na kiedy mamy się przygotować ? :rolleyes:

• Odpowiedzi 5,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzisiaj był Pan z Hormanna

No ale jaja - te same bramy co wyżej w cenie - 8058 - to chyba jakiś żart!!!!!!

Rożnica na całości - 778zł

Przedwczoraj był Pan z Normstahla. No w życiu nie widziałam tak dokładnego pomiaru - szczęka mi opadła. Mierzone były kąty na całej długości, podciągi poziomy, normalnie wszystko. Pomiar trwał prawie 1,5h.

Dzisiaj Panu z Hormanna zajęło to 10minut i uwaga: wg Normstahla zmieści się brama 2070 bo podciąg przeszkadza - wg Hormanna - zmieści się 2125 :jawdrop:

No nie dziwię się po takim pomiarze.......

Edytowane przez MonikaC

Ha ha już wiem czemu Hormann upchał mi bramę 2125 bo te są w promocji jubileuszowej :offtopic: Ciekawe co by zrobili gdybym ją zamówiła i się nie zmieścili z montażem :popcorn:

jak to by sie nie zmieściła?! fachowcy daliby radę - chociaż podciąg by rozpruli :D przecież jak u Myszy schody były za szerokie w stosunku do przywiezionych trepów to je skuli...