Malutka_ 01.09.2010 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 kremik....heh, mysle ze lepsza bateria do kuchni, tudziez kibelek co Monia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.09.2010 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Nituś to tu: http://www.azetserwis.pl/index.php dzięki za linka, bo ja też znaleźć nie mogłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 01.09.2010 15:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 kremik....heh, mysle ze lepsza bateria do kuchni, tudziez kibelek co Monia? czytasz w moich myślach już mam kibelek roca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 01.09.2010 15:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Chyba jutro pojadę zamówić bramy garażowe i wyślę zamówienie na drzwi zewnętrzne. Jak się uda to ok 18 października będą już zamontowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.09.2010 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 dzięki za linka, bo ja też znaleźć nie mogłam może byśmy wyciecze sobie tam zapodały, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 01.09.2010 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Chyba jutro pojadę zamówić bramy garażowe i wyślę zamówienie na drzwi zewnętrzne. Jak się uda to ok 18 października będą już zamontowane Monia idziesz jak burza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.09.2010 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 może byśmy wyciecze sobie tam zapodały, co? bardzo chętnie może w przyszłym tygodniu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.09.2010 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 nooo tak Monia dziś mi mówiła... że może w przyszłym tygodniu byśmy się wzięły do kupy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 01.09.2010 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 No dobra to w razie czego przyszły tydzień Pasiulka ja idę jak burza?????Zwariowałaś - ja już trzy lata buduję Spadam spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 01.09.2010 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 No dobra to w razie czego przyszły tydzień Pasiulka ja idę jak burza?????Zwariowałaś - ja już trzy lata buduję Spadam spać no nie gadaj, dostałaś takiego speeeda że hohoho:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 02.09.2010 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Hejka Widzę, że podciągi u Ciebie w garażu są chyba tą sama bolączka co u mnie ... Też Hormann się poddał Ale znalazłem innego producenta i jednak dało się brame żrobić Tylko napęd nie jest przy suficie, a na wale bramy - własnie przez podciągi ... pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 03.09.2010 06:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 CześćMajki Hormann niby się nie poddał tylko chciał mi upchnąć bramę która na 99% by się nie zmieściła. Wczoraj zamówiliśmy NORMSTAHLA Dostaliśmy jeszcze rabacik i wyszło 8020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.09.2010 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 CześćMajki Hormann niby się nie poddał tylko chciał mi upchnąć bramę która na 99% by się nie zmieściła. Wczoraj zamówiliśmy NORMSTAHLA Dostaliśmy jeszcze rabacik i wyszło 8020 to super, że ten temat masz już za sobą i teraz cierpliwie czekasz na montaż moja brama kosztowała 8000, więc zmieściłyśmy się w podobnej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 03.09.2010 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 teraz cierpliwie czekasz na montaż cierpliwie - chyba żartujesz ja chcę je dzisiaj!!! Matko zasznurowałam dzisiaj strych jeszcze jakieś 300m sznurka i będzie wsio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 03.09.2010 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 cierpliwie - chyba żartujesz ja chcę je dzisiaj!!! Matko zasznurowałam dzisiaj strych jeszcze jakieś 300m sznurka i będzie wsio czyzby poddasze juz szło? Ty to jestes nieziemska... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 03.09.2010 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 czyzby poddasze juz szło? Ty to jestes nieziemska... Sylwia ja sznurek czepiam żeby szczelinka wentylacyjna została. W przyszłym tygodniu się do Ciebie uśmiechnę bo chciałabym zamówić wełnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 03.09.2010 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 a Ty kochana jak zwykle zapracowana na maxa bardzo dzielna jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 03.09.2010 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Sylwia ja sznurek czepiam żeby szczelinka wentylacyjna została. W przyszłym tygodniu się do Ciebie uśmiechnę bo chciałabym zamówić wełnę wez poprawke na czas sciagniecia welny ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 03.09.2010 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Monia co tu wejdę to mi szczena bardziej opada jak czytam o Twoich poczynaniach :jawdrop::jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 03.09.2010 15:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 a Ty kochana jak zwykle zapracowana na maxa bardzo dzielna jesteś Dzięki Aniu tylko sił braknie i pogoda jakaś przygnębiająca jest ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts