MonikaC 03.09.2010 15:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 wez poprawke na czas sciagniecia welny ok? spoko pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 03.09.2010 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Monia co tu wejdę to mi szczena bardziej opada jak czytam o Twoich poczynaniach :jawdrop::jawdrop: Pasiulka przestań jakie poczynania? Za to Ty się zaraz chyba przeprowadzasz co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 03.09.2010 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Dzięki Aniu tylko sił braknie i pogoda jakaś przygnębiająca jest ostatnio Eeeeeeeeee pogoda już całkiem całkiem słońce świeci więc jest dobrze trochę zimnawo ale mogłoby być gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 03.09.2010 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Pasiulka przestań jakie poczynania? Za to Ty się zaraz chyba przeprowadzasz co? Dziecko ale ja póki co prawie palcem tam nie ruszyłam:rolleyes: nie to co TY:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.09.2010 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 hejka.... mam plan zajęć B - więc możemy się dogadywać co i jak w przyszłaym tygodniu.... w poniedziałek może byc po 11,30 wtedy odbieram Dzieciuka i moge jechać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 04.09.2010 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 Dziecko ale ja póki co prawie palcem tam nie ruszyłam:rolleyes: nie to co TY:):) ale wiesz jak mnie te palce bolą no ale niestety jak się chce zaoszczędzić to trzeba rękawy podwinąć i co się da samemu zrobić. Może uciułam na meble do kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 04.09.2010 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 Nitka piszesz o Bartyckiej? Ja mogę dopiero od wtorku bo w poniedziałek muszę odebrać świadectwo pracy, pojechać do urzędu do Mińska Maz się zarejestrować.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.09.2010 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 Palce się wykurują, ale jakie doświadczenie przędzalniczo-tkackie!!! Bezcenne! Podziwiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 04.09.2010 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 Palce się wykurują, ale jakie doświadczenie przędzalniczo-tkackie!!! Bezcenne! Podziwiam! Nooo może zacznę tkać ręcznie dywaniki - chcesz do sypialenki ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.09.2010 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 Ja chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 04.09.2010 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 Ja chce. Jesteś pewna ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.09.2010 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 Nitka piszesz o Bartyckiej? Ja mogę dopiero od wtorku bo w poniedziałek muszę odebrać świadectwo pracy, pojechać do urzędu do Mińska Maz się zarejestrować.... dobraaa.... to poniedziałek nie... to napisz kiedy tak - a ja lookne jak dopiąć plan Bartusia... ja dywanik tyż bym kupiła.... a co!!! zrobię wszystko bys mogła się samodoskonalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 04.09.2010 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 Zapomniałam napisać Wszystkiego NAJ NAJ SYNKU z okazji 4 urodzin http://1.bp.blogspot.com/_u5VYUkaWV3Q/SZf9sOKf9pI/AAAAAAAAGJ8/wheBRcn6A9E/s400/Transformers_2009_49.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 04.09.2010 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 Dzień Dobry Dzielna Kobieto na dywanik i ja się piszę i wszystkiego najlepszego dla Kondzia zwłaszcza, że też zodiakalna panienka aby 5-te urodzinki świętował już w swoim pokoju w nowym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.09.2010 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 Wpadłam się przywitać i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 04.09.2010 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 Cześć Arniko Elena - dzięki za życzenia dla Kondzia Wiesz był u nas dzisiaj P. Kucharski - w ciągu 10 dni zamontuje nam szambo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 04.09.2010 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 Cześć Arniko Elena - dzięki za życzenia dla Kondzia Wiesz był u nas dzisiaj P. Kucharski - w ciągu 10 dni zamontuje nam szambo Monia, Ty naprawdę speeda dostałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 04.09.2010 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 Monia, Ty naprawdę speeda dostałaś Poczekaj, poczekaj w przyszłym tygodniu chyba zamówię wełnę, kominek i wezwę hydraulika żeby kaloryfery pozakładał A potem może styropek na elewację a potem, potem się zobaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 04.09.2010 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 Poczekaj, poczekaj w przyszłym tygodniu chyba zamówię wełnę, kominek i wezwę hydraulika żeby kaloryfery pozakładał A potem może styropek na elewację a potem, potem się zobaczy a potem zagrzejesz tyłeczek przed kominkiem BRAWO !!! buziaki dla Kondzia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.09.2010 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 Wszystkiego najlepszego dla Kondzia w dniu urodzin a tobie brawo za sufitowe tkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts