Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

--<<KOMENTARZE - Dziennik Cieniasów>>--

MonikaC

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Monika najlepszego dla Synka i jak mówił mój Tata dla Ciebie... bo to też święto matki :rolleyes:

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ9to_o7QcIV-x5po7E09sOoUAWju64bGaI_JwhzitLDPoM1dU&t=1&usg=__DZZFWCjQyJdeXFVfGlOFdMWpVDU=

Boże jaki tort przepyszny.

Sto lat sto lat- dla Kondzinka i dla Ciebie Monia. tez zawsze obchodzę urodzinyMajki podwójnie.

Niech Wasze wspólne zycie będzie radosne, magiczne i pelne wspaniałych zabaw i niespodzianek

Część dziewczynki

Kciuki można puścić - zobaczymy co z tego wyjdzie.

Co do wełny to jeszcze poczekam ze 3-4 tygodnie a potem upychanie.

Dzisiaj wzięłam się za ostatnią część poddasza i zaczęłam je sznurować jutro powinnam skończyć.

Chyba jutro zamówię kominek u hydraulika tak żeby na początku października już był zamontowany z częścią grzejników. Tylko muszę jakieś płytki po taniości do kotłowni kupić bo będzie trzeba ją uzbroić.

Czekam na szambo....ale dołek to już koparka wykopie ;)

Czekam też na bramy garażowe i drzwi wejściowe.......

No i zastanawiam się nad położeniem styro na elewację.....

Monika właśnie rozmawiam z wykonawcą powiedział, że owszem ale w przyszłym roku bo teraz ma wszystko zaklepane

buuuuuu szkoda. Możejednak sami położymy styropek i klej ana wiosnę panowie oblecą tylko tynk...

Hej pracowita mróweczko :D

do mojej kotłowni kupowałam płytki w Castoramie po jakieś 21 zł za paczkę. Teraz mają dużo ofert i promocji, więc warto się przejechać :)

chyba będziemy musieli się przejechać bo właśńie takie ceny mi się podobają najbardziej :)