Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

--<<KOMENTARZE - Dziennik Cieniasów>>--

MonikaC

Recommended Posts

Nituś czy aby Ty się gdzieś wybierasz, że o grabarza pytasz????????????????????

Ja jadę po swoje parapety jutro... i powiem Wam, że cena jest naprawdę super.... robią też blaty, schody, kominki i co tylko.... Ale trzeba dokładne wymiary znać, i nie ma jak to na żywo kamień zobaczyć. Przez neta to bym kamienia nigdy nie kupiła....

• Odpowiedzi 5,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wczoraj kupiliśmy glazurę do kotłowni, klej, krzyżyki, fugę i maszynę docięcia płytek :)

Opoczno pirgos beż o takie

http://www.mozaiki-szklane.pl/images/covers/3776b.jpg

i fuga beżowa

http://chemko.pl/_var/edytor/FugaArtisPaletaBarw.jpg

Rany alesię cieszę. Będą pierwsze płytki w domu :)

to juz prawie mozna mieszkac ;)

doberek

Cześć Aniu!!!

Raby widziałam Helenkę na zdjęciach ale z niej ślicznotka.

Zaczynacie testować glazurnika na kotłowni?

U mnie płytki w kotłowni ciągle lezą.............w paczkach

A grzejniki wynajdujesz. Nawet nie wiedziałam, ze na świecie takie istnieją ;):)

Cześć Myszolku.

Glazurnik to nasz bardzo dobry kolega :) Wczoraj pojechaliśmy we trójkę i wszytko kupiliśmy bo po 10 października hydraulik będzie uzbrajał kotłownię więc fajnie żeby tam płytki już były. A grzejniki fakt jakoś tak przypadkiem na nie wpadłam. Najtańszy jest enix bo kosztuje chyba ok 800 zł ale ten zehnder mi się strasznie podoba :)

Myszko jaki masz affron - pół-poler czy mat?

Cześć Aniu!!!

Raby widziałam Helenkę na zdjęciach ale z niej ślicznotka.

Cześć Myszolku.

Glazurnik to nasz bardzo dobry kolega :) Wczoraj pojechaliśmy we trójkę i wszytko kupiliśmy bo po 10 października hydraulik będzie uzbrajał kotłownię więc fajnie żeby tam płytki już były. A grzejniki fakt jakoś tak przypadkiem na nie wpadłam. Najtańszy jest enix bo kosztuje chyba ok 800 zł ale ten zehnder mi się strasznie podoba :)

Myszko jaki masz affron - pół-poler czy mat?

mam taki i taki. Na podlodze mat, mozaika, kominek, część beżowych- na wannie -wycinana z półpoleru. Z półpolerem jest różnie w zależności od partii. Jedna była bardziej błyszcząca inna mniej.

no Monia, super :)

bedziesz miala bezowa fuge tez na podlodze?

yyyy na podłogę jeszcze nie kupiłam płytek - skupiamy się na ścianach a potem podłoga

mam taki i taki. Na podlodze mat, mozaika, kominek, część beżowych- na wannie -wycinana z półpoleru. Z półpolerem jest różnie w zależności od partii. Jedna była bardziej błyszcząca inna mniej.

matko ja muszę do Ciebie pojechać!!!!!

To jeszcze sobe zerknij na te grzejniki :

http://www.zehnder.pl/products/4_Noumea_Galeriebild_3.jpg

:)

pozdrawiam, majki

Oj tak ten też widziałam i bardzo mi się podobał ale czemu ja fotki ni e wstawiłam???:bash:

dzień dobry

A dzień dobry Pani alemy zdaje się już dzisiaj się witałyśmy ;)

drobna pomyłka...obejrzałam te grzejniczki... moj faworyt kosztuje bagatela 9500 :(

ja się wczoraj wybrałam do LM - i kupiłam fajny łazienkowy grzejnik w kolorze antracyt, z metalicznym połyskiem, 1300*500mm za 510 zł :lol:

ja jestem zadowolona, Mąż zadowolony - grzejnik jest zadowolony :lol: