Arnika 22.09.2010 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Nituś czy aby Ty się gdzieś wybierasz, że o grabarza pytasz???????????????????? Ja jadę po swoje parapety jutro... i powiem Wam, że cena jest naprawdę super.... robią też blaty, schody, kominki i co tylko.... Ale trzeba dokładne wymiary znać, i nie ma jak to na żywo kamień zobaczyć. Przez neta to bym kamienia nigdy nie kupiła.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 22.09.2010 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 super mieć dostawce blisko, ja wlasnie kupowalam parapety i po 20 minutach mialam skrojony do odbioru glancuś grzejniczki fajowe.... tylko ta cena... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 23.09.2010 05:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Wczoraj kupiliśmy glazurę do kotłowni, klej, krzyżyki, fugę i maszynę docięcia płytek Opoczno pirgos beż o takie http://www.mozaiki-szklane.pl/images/covers/3776b.jpg i fuga beżowa http://chemko.pl/_var/edytor/FugaArtisPaletaBarw.jpg Rany alesię cieszę. Będą pierwsze płytki w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.09.2010 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 to juz prawie mozna mieszkac doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 23.09.2010 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Zaczynacie testować glazurnika na kotłowni? U mnie płytki w kotłowni ciągle lezą.............w paczkach A grzejniki wynajdujesz. Nawet nie wiedziałam, ze na świecie takie istnieją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 23.09.2010 06:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 to juz prawie mozna mieszkac doberek Cześć Aniu!!! Raby widziałam Helenkę na zdjęciach ale z niej ślicznotka. Zaczynacie testować glazurnika na kotłowni? U mnie płytki w kotłowni ciągle lezą.............w paczkach A grzejniki wynajdujesz. Nawet nie wiedziałam, ze na świecie takie istnieją Cześć Myszolku. Glazurnik to nasz bardzo dobry kolega Wczoraj pojechaliśmy we trójkę i wszytko kupiliśmy bo po 10 października hydraulik będzie uzbrajał kotłownię więc fajnie żeby tam płytki już były. A grzejniki fakt jakoś tak przypadkiem na nie wpadłam. Najtańszy jest enix bo kosztuje chyba ok 800 zł ale ten zehnder mi się strasznie podoba Myszko jaki masz affron - pół-poler czy mat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 23.09.2010 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 no Monia, super bedziesz miala bezowa fuge tez na podlodze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 23.09.2010 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Cześć Aniu!!! Raby widziałam Helenkę na zdjęciach ale z niej ślicznotka. Cześć Myszolku. Glazurnik to nasz bardzo dobry kolega Wczoraj pojechaliśmy we trójkę i wszytko kupiliśmy bo po 10 października hydraulik będzie uzbrajał kotłownię więc fajnie żeby tam płytki już były. A grzejniki fakt jakoś tak przypadkiem na nie wpadłam. Najtańszy jest enix bo kosztuje chyba ok 800 zł ale ten zehnder mi się strasznie podoba Myszko jaki masz affron - pół-poler czy mat? mam taki i taki. Na podlodze mat, mozaika, kominek, część beżowych- na wannie -wycinana z półpoleru. Z półpolerem jest różnie w zależności od partii. Jedna była bardziej błyszcząca inna mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 23.09.2010 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 To jeszcze sobe zerknij na te grzejniki : http://www.zehnder.pl/index.php?pageID=282&vmprod:pid=20704&template=vm_product_detail.html http://www.zehnder.pl/index.php?pageID=282&vmprod:pid=36406&template=vm_product_detail.html pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 23.09.2010 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 majki, fajne te grzejniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 23.09.2010 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 noo zwłaszcza ten pierwszy Arnika nigdzie się nie wybieram, ale ...... jakby co to kontakty cza miec , nie? no dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 23.09.2010 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 no Monia, super bedziesz miala bezowa fuge tez na podlodze? yyyy na podłogę jeszcze nie kupiłam płytek - skupiamy się na ścianach a potem podłoga mam taki i taki. Na podlodze mat, mozaika, kominek, część beżowych- na wannie -wycinana z półpoleru. Z półpolerem jest różnie w zależności od partii. Jedna była bardziej błyszcząca inna mniej. matko ja muszę do Ciebie pojechać!!!!! To jeszcze sobe zerknij na te grzejniki : http://www.zehnder.pl/products/4_Noumea_Galeriebild_3.jpg pozdrawiam, majki Oj tak ten też widziałam i bardzo mi się podobał ale czemu ja fotki ni e wstawiłam??? dzień dobry A dzień dobry Pani alemy zdaje się już dzisiaj się witałyśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 23.09.2010 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Cena też mi się nawet podoba 866 zeta 922x500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 23.09.2010 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 no to widzę, że te grzejniczki to jeszcze w zasięgu ręki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 23.09.2010 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 drobna pomyłka...obejrzałam te grzejniczki... moj faworyt kosztuje bagatela 9500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 23.09.2010 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 drobna pomyłka...obejrzałam te grzejniczki... moj faworyt kosztuje bagatela 9500 auć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.09.2010 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Monia - ja też kupiłam pierwsze płytki do kotłowni. Mąż sam zaczął kłaść, kotłownia pospinana, kocioł grzeje, a płytki nadal nie skończone.....I nie wiadomo kiedy będą skończone.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 24.09.2010 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 drobna pomyłka...obejrzałam te grzejniczki... moj faworyt kosztuje bagatela 9500 ja się wczoraj wybrałam do LM - i kupiłam fajny łazienkowy grzejnik w kolorze antracyt, z metalicznym połyskiem, 1300*500mm za 510 zł ja jestem zadowolona, Mąż zadowolony - grzejnik jest zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 24.09.2010 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 Monia - jak wyjdzie to z grabarzami to masz u mnie taaaaaaaaaaaaaaką flaszke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.09.2010 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 Ja już mam parapety....:wiggle: Dwa są zamontowane, a kolejne cierpliwie czekają w kolejce...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts