zuznka 29.09.2010 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Dzień dobry ja chciałam się zapisać na osobisty instruktarz montażu sznureczków i układania styropinanu pod podłogówkę. Podobno tu lekcji udziela mistrzyni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 29.09.2010 15:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Dzień dobry ja chciałam się zapisać na osobisty instruktarz montażu sznureczków i układania styropinanu pod podłogówkę. Podobno tu lekcji udziela mistrzyni Zapraszam serdecznie WIADOMOŚĆ DNIA A MOŻE I MIESIĄCA MAMY SZAMBO Rany warto było czekać na taką ekipę. Pierwszyr az w życiu widzieliśmy takiego operatora koparki i taki montaż szamba. Pełna profeska. Nie wspominając już o tym że przyjechał i sam szef sprawdzić co i jak. Bardzo miło. Jak szambo to tylko z BUDMARU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.09.2010 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 ogromne gratulacje !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 29.09.2010 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 SUPER !!! no to teraz tylko jakis kibelek i cieplo juz bedzie wiadomo gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 29.09.2010 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 ekstra!gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 29.09.2010 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 SUPER !!! no to teraz tylko jakis kibelek i cieplo juz bedzie wiadomo gdzie kibelek już kupiliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 29.09.2010 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 noooo to bardzo dobry ruch... zima idzie...i by mi doopke wywiało przy następnych odwiedzinach czeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 29.09.2010 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 jaki masz kibeleczek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.09.2010 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 No to masz zamontowaną bardzo poważną sprawę.... Wyobraź sobie, że biegasz codziennie za dom.... Jakoś tak trudno by było sobie to wyobrazić...... Gratulki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 29.09.2010 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Monia szambowe gratulki no i nadal nie mogę wyjść z podziwu dla Twojej pracy w domku:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 30.09.2010 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 jaki masz kibeleczek ? Najtańszy z Leroy merlin No to masz zamontowaną bardzo poważną sprawę.... Wyobraź sobie, że biegasz codziennie za dom.... Jakoś tak trudno by było sobie to wyobrazić...... Gratulki.... Oj tak racja. Monia szambowe gratulki no i nadal nie mogę wyjść z podziwu dla Twojej pracy w domku:wave: ee tam takie dłubaniny.Teraz się zacznie praca przy ociepleniu o ile styropian do jutra dotrze a potem przy wełnie Jak już pisałam wczoraj mamy kibelek Kondzio zaraz po montażu wykonał pierwsze siku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.09.2010 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Noooo prosze pani, gratulacje. Mozna juz imprezy robic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 30.09.2010 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Noooo prosze pani, gratulacje. Mozna juz imprezy robic. oj jeszcze nie bo zimo jest W sobotę rano przyjeżdża styropek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 30.09.2010 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 noooo to bardzo dobry ruch... zima idzie...i by mi doopke wywiało przy następnych odwiedzinach czeee u mnie tez Ci d... nie przemarznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 30.09.2010 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 u mnie tez Ci d... nie przemarznie. ooo to super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.09.2010 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 oj jeszcze nie bo zimo jest W sobotę rano przyjeżdża styropek No doooobra, nie boj sie, jeszcze Ci nalotu nie zrobimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 30.09.2010 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 ooo to super wpadniesz dzisiaj? wlasnie biore sie na przecieranie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 30.09.2010 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Monia, nie mów, że sama styro kłaść będziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 30.09.2010 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 No doooobra, nie boj sie, jeszcze Ci nalotu nie zrobimy. Czekam, a wtedy i mrozomdamy radę wpadniesz dzisiaj? wlasnie biore sie na przecieranie. Nie obiecuję bo się fatalnie czuję Monia, nie mów, że sama styro kłaść będziesz Sama - nieeeee, razem z mężem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 30.09.2010 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Sama - nieeeee, razem z mężem ależ Wam zazdraszczam, żeście młodzi i potraficie tyle zrobić samemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts