Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

--<<KOMENTARZE - Dziennik Cieniasów>>--

MonikaC

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kondzinka nie dostał sie do żadnego przedszkola. Siedzę i ryczę od 13. Mam dzisiaj kolację na którą zaprosili mnie z pracy i nawetnie chce misię tam iść :cry:

ło matko, tak mi przykro :cry: :cry: :cry: :cry:

dowiaduj się jeszcze, bo czasami ludzie składają podania do kilku przedszkoli i potem są wolne miejsca.

Składałaś podanie Pod Dębami ? Mojej koleżanki córkę w zeszłym roku też nie przyjęli, ale chodziła i do dyrektorki i potem okazało się, że ludzie rezygnowali i były 4 miejsca wolne. Może w tym roku też tak będzie :)

Lidszu składałam do Pod dębami i na osiedle wojskowe. Mam nadzieję że ktoś zrezygnuje i do końca tygodnia nie potwierdzi zgłoszenia ale takich co się nie przyjęli jest pewnie sporo. Normalnie załamana jestem, już mi głowa pęka od ryczenia.

Monika, nie rycz. Wiem, że łatwo powiedzieć. Bardzo mi przykro. Chodź do przedszkola, dowiaduj się, przypominaj się pani dyrektor, a może uda się coś załatwić.

Kurde, że też tak mało przedszkoli u nas jest, że brakuje miejsc :evil: :evil: :evil:

u nas tak było 2 lata temu... byliśmy na liście rezerwowej bo ja nie pracowałam... i była lista rezerwowa... jako, że mamy nazwisko na D i byliśmy drudzy na liście... a miejsc się zwolniło 4 byłam spokojna... i czekałam na telefon od pani dyrektor... czekam do dziś :x

ktoś posmarował i się dostał :roll: my nie... ale nie żałuję.

Natomiast co cwańsze osoby, zapisują dziecko do przedszkola w połowie roku... tzn przychodzi taka mama w grudniu - styczniu i mówi, że jej dziecko jest co prawda z roczku niżej ale ona musi do pracy, nie ma babci i takie tam... i dziecko przyjmują :roll: identycznie było jak jedna z mam chciała dopisać dziecko do istniejącej grupy 3latków... nie czekała na nabór (jak ja :x ) tylko poszła 3 miesiące wcześniej i z głowy :roll:

Kurcze przykro mi z powodu przedszkola - my na szczęście dostaliśmy się do Międzylesia.

Byłam przekonana, że się nie dostaniemy - a tu taka miła niespodzianka :o

Moja sprawdzona metoda - atakować, atakować, męczyc, dzwonić i chodzić do dyrektorki ................ u nas poskutkowała :)

Nie ma jak upiedliwa matka ..... :wink: u mnie się sprawdziło :lol:

Mamy nowego lokatora na poddaszu :evil: Już cztery razy rozwalaliśmy mu gniazdo a ten gad dalej buduje w innych miejscach i lata sobie po całym domu włączając alarm :evil: :evil: :evil: . No rzesz kurwa mać z 600 zabulimy w tym miesiącu :evil: :evil: :evil:

Macie jakieś sugestie jak wykończyć dziada?

Monika a co to za gadzina Wam tak rozrabia?