MonikaC 21.04.2009 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Dzięki dziewczyny - za 3 minuty wszystko będzie jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 21.04.2009 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 I wiadomo już coś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 21.04.2009 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Kondzinka nie dostał sie do żadnego przedszkola. Siedzę i ryczę od 13. Mam dzisiaj kolację na którą zaprosili mnie z pracy i nawetnie chce misię tam iść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 21.04.2009 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Kondzinka nie dostał sie do żadnego przedszkola. Siedzę i ryczę od 13. Mam dzisiaj kolację na którą zaprosili mnie z pracy i nawetnie chce misię tam iść ło matko, tak mi przykro dowiaduj się jeszcze, bo czasami ludzie składają podania do kilku przedszkoli i potem są wolne miejsca. Składałaś podanie Pod Dębami ? Mojej koleżanki córkę w zeszłym roku też nie przyjęli, ale chodziła i do dyrektorki i potem okazało się, że ludzie rezygnowali i były 4 miejsca wolne. Może w tym roku też tak będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 21.04.2009 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Lidszu składałam do Pod dębami i na osiedle wojskowe. Mam nadzieję że ktoś zrezygnuje i do końca tygodnia nie potwierdzi zgłoszenia ale takich co się nie przyjęli jest pewnie sporo. Normalnie załamana jestem, już mi głowa pęka od ryczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 21.04.2009 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Lidszu składałam do Pod dębami i na osiedle wojskowe. Mam nadzieję że ktoś zrezygnuje i do końca tygodnia nie potwierdzi zgłoszenia ale takich co się nie przyjęli jest pewnie sporo. Normalnie załamana jestem, już mi głowa pęka od ryczenia. Monika, nie rycz. Wiem, że łatwo powiedzieć. Bardzo mi przykro. Chodź do przedszkola, dowiaduj się, przypominaj się pani dyrektor, a może uda się coś załatwić. Kurde, że też tak mało przedszkoli u nas jest, że brakuje miejsc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 21.04.2009 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Zobaczymy czy 30 będą jakieś wolne miejsca i gdzie bo może ktoś nie potwierdzi chęci chodzenia jego pociechy do przedszkola.W razie czego zapisujemy się do prywatnego żeby nie zostać na lodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 21.04.2009 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 ... i to jest bardzo dobry pomysł.... ja dziś właśnie miałam warsztaty z psychologiem mojego przedszkola dotyczące dzieci uzdolnionych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 21.04.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Monia kurcze to masz mały problemik, ale nie martw się jakoś się ułoży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 22.04.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 u nas tak było 2 lata temu... byliśmy na liście rezerwowej bo ja nie pracowałam... i była lista rezerwowa... jako, że mamy nazwisko na D i byliśmy drudzy na liście... a miejsc się zwolniło 4 byłam spokojna... i czekałam na telefon od pani dyrektor... czekam do dziś ktoś posmarował i się dostał my nie... ale nie żałuję. Natomiast co cwańsze osoby, zapisują dziecko do przedszkola w połowie roku... tzn przychodzi taka mama w grudniu - styczniu i mówi, że jej dziecko jest co prawda z roczku niżej ale ona musi do pracy, nie ma babci i takie tam... i dziecko przyjmują identycznie było jak jedna z mam chciała dopisać dziecko do istniejącej grupy 3latków... nie czekała na nabór (jak ja ) tylko poszła 3 miesiące wcześniej i z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 24.04.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Hej, hej, hej!!! Wróciłam po odwyku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 24.04.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Kurcze przykro mi z powodu przedszkola - my na szczęście dostaliśmy się do Międzylesia. Byłam przekonana, że się nie dostaniemy - a tu taka miła niespodzianka Moja sprawdzona metoda - atakować, atakować, męczyc, dzwonić i chodzić do dyrektorki ................ u nas poskutkowała Nie ma jak upiedliwa matka ..... u mnie się sprawdziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 24.04.2009 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Siemanko Ehhh się nalatałam z tym przedszkolem - wszędzie w okolicy wpisałam Kondzia na listę rezerwowych i złożyłam odwołanie - może cośposkutkuje. W razie czego zapisaliśmy się do przedszkola prywatnego - Our Preschool. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 24.04.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Witam Ja też zapisałam moją pociechę do przedszkola... czy się dostanie okaże się ok.15 maja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 25.04.2009 06:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Dardulka to trzymam kciuki A ja zmykam na cały dzień na działeczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 25.04.2009 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 A ja czekam czy moje dziecię dostało sie do szkolnej zerówki , ależ mi sie dzieci zestarzały ... miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 29.04.2009 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Mamy nowego lokatora na poddaszu Już cztery razy rozwalaliśmy mu gniazdo a ten gad dalej buduje w innych miejscach i lata sobie po całym domu włączając alarm . No rzesz kurwa mać z 600 zabulimy w tym miesiącu Macie jakieś sugestie jak wykończyć dziada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 29.04.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 bliżej, co za zmora cię nęka? ptak, osa czy inne draństwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 29.04.2009 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Mamy nowego lokatora na poddaszu Już cztery razy rozwalaliśmy mu gniazdo a ten gad dalej buduje w innych miejscach i lata sobie po całym domu włączając alarm . No rzesz kurwa mać z 600 zabulimy w tym miesiącu Macie jakieś sugestie jak wykończyć dziada? Monika a co to za gadzina Wam tak rozrabia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 29.04.2009 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 oo nie napisałam goopia baba. Taka mała ptaszynka - mniejsza od wróbla - jak się tego dziada pozbyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts